Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo šedevrai :)

QUOTE(sobieska @ 2010 09 29, 14:19)
aciu uz atviruma 4u.gif

pikciurnos, ane? biggrin.gif
Atsakyti
Baltė, ačiu tau 4u.gif O kantrybė... tai, turbūt, vis dėlto perfekcionizmo jausmas biggrin.gif -daryk gerai arba nedaryk visai smile.gif

P S Žiūriu ir mus pilnatis veikia. Būkime korektiškos vienos kitų atžvilgiu, jug visų grožio supratimas ir matymas yra individualus, o įžeidinėjimais nieko nepakeisime, tik sugadinsime nuotaiką sau ir kitiems. 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 09 29, 14:19)
aciu uz atviruma 4u.gif

Prašom mirksiukas.gif

bus_ka ar čia man taikyta? Jei jau nesiseilioji nuo darbų, tai pikčiurna ir įžeidinėjanti doh.gif
Atsakyti
Man labai patiko Olego Koliakino žodžiai, kad Lietuvoje: "ypač daug kritikų ir žinovų". Man keista skaityti, kai kritiką išsako žmonės neturėdami jokios tam kompetencijos smile.gif Net nežinau, kas šioje temoje galėtų darbus kritikuoti. Juk meną, kitus įvairius kitus dalykus, kiekvienas žmogus mato savaip. Ne veltui sakoma: "Dėl skonio nesiginčijama". Manau, išvadas kiekvienas pasidarys pats. Geros likusios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 29, 18:05)
Man labai patiko Olego Koliakino žodžiai, kad Lietuvoje: "ypač daug kritikų ir žinovų". Man keista skaityti, kai kritiką išsako žmonės neturėdami jokios tam kompetencijos  smile.gif  Net nežinau, kas šioje temoje galėtų darbus kritikuoti. Juk meną, kitus įvairius kitus dalykus, kiekvienas žmogus mato savaip. Ne veltui sakoma: "Dėl skonio nesiginčijama". Manau, išvadas kiekvienas pasidarys pats. Geros likusios dienos visoms  4u.gif

nu jau.
jei man neišeina vienaip ar kitaip padaryt, dar nereiškia,kad aš neturiu skonio ar savo gražu-negražu suvokimo
Atsakyti
Merginos, kas čia daros lotuliukas.gif ko čia taip reaguojat. Jei sukritikavo- vadinasi pastebėjo... jei neigiama kritika- tebūna stimulas tobulėti.
Na o jei nenorit būt sukritikuotos.... tai ir nesirodyt reiktų...
O aš, jau eilin kart Sobieska- puiku- kaip gražiai suskilinėjo- puiku
Bus_Ka- mokytis reik iš Tavęs- ir kruopštu kaip...
Versus- tokia šilta papuošalinė wub.gif
Campari žaisliukai- nerealūs 4u.gif
Jei ko nepaminėjau- nesupykit
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 29, 17:05)
Man labai patiko Olego Koliakino žodžiai, kad Lietuvoje: "ypač daug kritikų ir žinovų". Man keista skaityti, kai kritiką išsako žmonės neturėdami jokios tam kompetencijos  smile.gif 

Iš kur jus žinote, jog neturiu kompetencijos?
Beje, išsakyti žavėjimasi kompetencijos užtenka, o bet kokia kitokia išreikšta nuomonė pradedama aiškintis. Ko jus visi sukilot? Mes su Sobieska gražiai pabendravom, o jus keliat vėjus.
Atsakyti
Nagi, merginos, juk čia jau taip yra, jei patinka - liaupsini, jei nepatinka ar šiaip sau, tiesiog nieko nesakai ir tiek. Kiek kartų aš pasakiau savo nuomonę "gražu negražu" ir buvau nesuprasta, bei "apkandžiota" pasirodžius su savo darbeliais. Ir nereikia nervuotis ar pulti palaikyti kažkurią pusę, kiekviena turime savo stilių, jei tai darome - vadinasi mums patinka. Na o pastabas, pamokymus bei patarimus, mano nuomone, gali sakyti tik keletas žmonių, kurie dažniausiai čia lankosi "tyliai", tarp jų tikrai ir Ingusia31, kuri kaip vulkanas karts nuo karto prasiveržia thumbup.gif . Oi pamenu kiek esu kritikos iš tavęs pati sulaukusi, bet dėkinga esu už ją labai 4u.gif O vat savo nuomonę "gražu negražu" ar "aš daryčiau taip ar kitaip", manau turi teisę visos kas pačios dekoruoja ax.gif Tokia mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 29 rugsėjo 2010 - 18:00
Sobieska nu va ir mėlynumus vėl parodei thumbup.gif Sniegas ,skilimas vienkomponentis thumbup.gif Motyvas labai jau tikroviškas thumbup.gif Na spalva tai mane užburia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 09 29, 17:55)
Nagi, merginos, juk čia jau taip yra, jei patinka - liaupsini, jei nepatinka ar šiaip sau, tiesiog nieko nesakai ir tiek.

Pastebėjau šią tendenciją..
Atsakyti
Sobieska, gražiai suskaldei, patinka man tavo vienkomponenčio skilimas, dailiai padaryta. Paveiksliukas spausdintas? Nemačiusi tokių servetkų g.gif Tik man ta plunksna tai schmoll.gif
Atsakyti