Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo šedevrai :)

QUOTE(grite @ 2010 09 11, 18:58)
Norėčiau ir aš pasirodyti savo darbeliu.Dar nelakavau ,nes nenusprendžiu ar ji jau baigta ar dar šoniukus papilkint g.gif
user posted image

man asmeniskai nieko netruksta, super atrodo blush2.gif
Atsakyti
man tai labai gražu, nors aš būčiau apačią dažius ne puoduko išorės, o ta tamsesne, puoduko vidaus, spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 11 rugsėjo 2010 - 21:59
QUOTE(sobieska @ 2010 09 11, 22:33)
Aciu mergytes uz komplimentus 4u.gif  4u.gif

grite...imesk pilkos spalvos potepiu ant sonu, nu turi jos buti ir ant sonu, jei jau ant virsaus yra...arba tik nuleisk nuo virsaus ant sonu siek tiek pilksvo ruko...arba... biggrin.gif daug yra variantu, o dabar sonas persterilus lyginant su virsum mirksiukas.gif

Grite, tikrai papilkink šiek tiek 4u.gif
Grite, Cukraus pudra, Biriusa,, ačiu 4u.gif Taip seniai nieko nedariau, kad pradėjau abejot savo sugebėjimais, dabar ir vėl pasitikiu savimi biggrin.gif Jus visos fantastiškos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sobieska, laimės balandėlis surado savo vietelę prie mažojo angeliuko thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, sobieska, bus_ka super darbai wub.gif 4u.gif . O versus dėžutė tai kaip iš pasakos, tokia, kad net virpuliukai per dūšią nubėgo bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 09 11, 23:04)
Sobieska, laimės balandėlis surado savo vietelę prie mažojo angeliuko thumbup.gif

ech...graziai pasakyta wub.gif

rimute7..aciux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 09 11, 13:01)
Sveikutės, 4u.gif
Versus, man labai patiko ta senutė dėžutė, stilinga thumbup.gif
Kitoms darbštuolytėms po  4u.gif

O aš atnešiau parodyt papuošalinę indiškais motyvais-toks buvo pageidavimas, na ir štai:

Indiškas sapnas:

user posted image

user posted image

Labai patiko wub.gif nuostabiai padaryta!
Atsakyti
Nors ir mažas da neprilygsta, bet vistiek norisi parodyt ax.gif
user posted image

Indiška dėžutė labai sužavėjo, jei dar kitokių spalvų būtų tai išvis pasaka būtų wub.gif
Atsakyti
Sobieska, tavo darbai kaip visad wub.gif verti tik didziausiu komplimentu!

Juodai baltas uzsakymas:
user posted image
Atsakyti
kokie papuosalai grazus smile.gif tik vieno nesuprantu kaip jus sugraibot tuos papuosaliukus.
Viena karta bandziau tai nusipurciau net...brrrrrrr.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 12 rugsėjo 2010 - 13:28
QUOTE(kristule666 @ 2010 09 12, 15:28)
kokie papuosalai grazus smile.gif tik vieno nesuprantu kaip jus sugraibot tuos papuosaliukus.
Viena karta bandziau tai nusipurciau net...brrrrrrr.... doh.gif

aciu 4u.gif
lotuliukas.gif matyt, jog kiekvienam savo... As kolkas su dideliais daiktais sunkiai draugauju doh.gif
Atsakyti
bus_ka, labai grazi papuosaline!
sobieska, fainai, man tik tas balandis kazkaip netinka i bendra tema g.gif ( bet cia jau skonio reikalas, zinoma wink.gif )

ir papuosaliukai abeju mergaiciu mieli 4u.gif
Atsakyti
auksine siaip balandziu trys:2 ant virsaus ir 1 viduj biggrin.gif

L.M.A priimu giliai i sirdi...aciu aciuks.gif ...graziai ziurisi papuosaliukai...nu as pati prie ju neturiu laiko prieit, o taip noreciau rolleyes.gif mazu kasnors gautusi...
Atsakyti