Aš jau kelios dienos galvojau, kur Viliuteee prapuolus. O čia va, kokį grožį gamino
Viliute, kokia spalva, koks dirželis . Labai labai gražu .
Po Viliutės parodytos suknutės, nebekyla ranak sėst prie savosios , pagal raštelį gavosi labai trumputė, mezgu į viršų lygiu raštu, bet nedžiugina manęs ji , na gal kai pasiūsiu pasuknelė tada
QUOTE(Vaima @ 2010 09 23, 13:48)
Po Viliutės parodytos suknutės, nebekyla ranak sėst prie savosios , pagal raštelį gavosi labai trumputė, mezgu į viršų lygiu raštu, bet nedžiugina manęs ji , na gal kai pasiūsiu pasuknelė tada
nenusiminkit,viskas bus gerai.kai uzbaigsit,isskalbsit,pasiusit pasuknele ,pakeisit savo nuomone.ojei tai dar pirma suknele,tad tik dziaugtis reikia,kad pagaliau ji beveik numegzta.as jau netoli simto numezgiau ir patikekit,ne visos jos man patinka
dar viena,sampanine prie kakavos kolkas be dirzo ir pasukneles
QUOTE(Viliuteee @ 2010 09 23, 14:15)
nenusiminkit,viskas bus gerai.kai uzbaigsit,isskalbsit,pasiusit pasuknele ,pakeisit savo nuomone.ojei tai dar pirma suknele,tad tik dziaugtis reikia,kad pagaliau ji beveik numegzta.as jau netoli simto numezgiau ir patikekit,ne visos jos man patinka
ačiū už paguoda , suknelė pirma ir ačiū d .., kad pirmą užsiėmiau megst dukrai o ne sau jau žinau reikėjo dar storesnius virbalus imt ir laisviau megst matyt dar gyveni ir mokaisi , bet noras sau megst nepraėjo
jau dabar galutinai nužudėt
Jūsų suknelės nuostabios
(pavadinimas nužudyk nepatyrusią mezgėją lėtai )
Viliuteee,suknelės begaliniai gražios , o greičiai mezgant, tai net nežinau kaip pasakyti.
gal kas mezgate pardavimui sitas dieviskas suknytes?
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 09 23, 14:02)
Merginos, paieskokite siu sukneliu schemuciu
Tikrai kuri nors turite - labai noriu pradeti mocherinuke pagal viena is siu sukneliu megzti? Aciu.
Tikrai kuri nors turite - labai noriu pradeti mocherinuke pagal viena is siu sukneliu megzti? Aciu.
Ne pirma diena bendrauju šiame forume, bet tikrai šios suknutės neturi schemų
Žinau tik, kad megztos jos yra gan senokai, panevėžietės auksarankės buvo apie ją straipsnis laikraštyje "Kraitė"
Gal kas zinot kaip sita grozi megzt?