Ačiū už pagyrimus,bet sijono schemos vienos neturiu.Kadangi pirmos servetėlės ilgio pritrūkau,kombinavau dvi servetėles
aš taippat šią savaitę turiu gauti zuzanos suknelę, labai laukiu
QUOTE(axioma @ 2010 11 15, 11:10)
aš taippat šią savaitę turiu gauti zuzanos suknelę, labai laukiu
ir as laukiu laukiu
Niu baikit erzint su tom mašininėm suknelėm. Aš irgi tokios noriu, bet mašinos neturiu, tai megzčiau tris metus
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 15, 12:51)
Niu baikit erzint su tom mašininėm suknelėm. Aš irgi tokios noriu, bet mašinos neturiu, tai megzčiau tris metus
na ir as jos neturiu bet va suknele turesiu tikdabar nzn kur gauti baltas nepersisvieciancias t.y. storesnes pedkelnes, gal matet kur?
nes tokia jau mano vizija kad prie sitos suknutes noriu baltu pedkelniu...
QUOTE(La Perla @ 2010 11 15, 14:01)
na ir as jos neturiu bet va suknele turesiu tikdabar nzn kur gauti baltas nepersisvieciancias t.y. storesnes pedkelnes, gal matet kur?
pėdkelnių reikia ir ieškoti kojinių/pėdkelnių skyriuose Kai reikėjo, radau įvairių storių ir pagrindinių spalvų ( juoda, pilka, balta, t. ruda)
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 15, 13:10)
pėdkelnių reikia ir ieškoti kojinių/pėdkelnių skyriuose Kai reikėjo, radau įvairių storių ir pagrindinių spalvų ( juoda, pilka, balta, t. ruda)
gal didesniuose miestuose...
QUOTE(La Perla @ 2010 11 15, 14:17)
gal didesniuose miestuose...
šiais laikais? O kam tuomet Internetas ir Internetinė prekyba? Pati pirkau H&M ( Realioj parduotuvėj, išbandžiau. Patiko).
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 15, 14:11)
šiais laikais? O kam tuomet Internetas ir Internetinė prekyba? Pati pirkau H&M ( Realioj parduotuvėj, išbandžiau. Patiko).
siais laikais patikek, savo mieste neradau to ko noriu o apie kojiniu pirkima internetu, prisipazinsiu, nepagalvojau
pas mus sm'e skelbimų lentoje, tevu skyriuje pirmame psl. yra tema "originalios pedkelnės", aš ten jau porą medolių nusižiūrėjau
QUOTE(axioma @ 2010 11 15, 14:33)
pas mus sm'e skelbimų lentoje, tevu skyriuje pirmame psl. yra tema "originalios pedkelnės", aš ten jau porą medolių nusižiūrėjau
aciu
QUOTE(La Perla @ 2010 11 15, 14:01)
O turguje pirkau net 600 denu pedkelnes. Del baltu-negarantuoju, bet spalvu pasirinkimas buvo