Dar viena tokia suknutė, tik dabar su elniukais.
Zuzana,labai gražu, aš jau pradedu taupyti užsakymui
QUOTE(Spygliusss @ 2010 11 12, 14:05)
Atkreipiau dėmesį, kad daugelyje žinučių rašoma 'sunkus, varginantis darbas" ar kažkaip panašiai, nelabai sutinku su tuo, nes šiame forume dalyvės neretai mėgsta megzti/nerti (tame tarpe ir aš ), be to dalinasi idėjomis ir net semiasi drąsos išbandyti didesnius/sudėtingesnius darbus. Darbas reikalauja kruoštumo ir pan, bet jei labai nuvargintų, kaži ar tiek mezgėjėlių čia turėtume
Nenorėčiau sutikti kad mezgimas labai lengvas darbas Viena yra, kai mezgi tik sau turėdama laiko ir nešioji tokią suknelę, kokia gaunasi, o visai kas kita, kai mezgi už pinigėlius Antru atveju, viskas turi būti padaryta idealiai Tarkim, aš jau kelias sukneles nusimezgiau sau ir nešioju, kokios gavosi, jau buvo prašymų, kad numegsčiau suknelių ir už pinigėlius, bet tai dar ne mano nosiai, dar mažai praktiko pas mane Be to kai mezgi sau, tai turi laisvą minutėlę ir mezgi,tada taip-mezgimas yra malonumas, o kai mezgi pagal užsakymą-reikia spėti numegzt pažadėtam laikui,tada jau yra darbas
Viluteee, La Perla, Capricorn darbai man yra įkvėpimo šaltinis šaunuolės merginos
Tiesa, nusimezgiau ir aš pirmąją moherinukę, bet dar pasuknelės neturiu, tai nesirodysiu dar Parodysiu, kai turėsiu pilną komplektą
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 12, 12:06)
tikra kalėdinė suknytė
QUOTE(fiona35 @ 2010 11 14, 10:32)
Rodau savo megztą mocherinukę,kurios taip ir neturėjau progos užsidėt,tad ,jei ką domina pirkimas,rašykit į a.ž.Siūlai-kid mochair,man ilgis (ūgis -167cm)-vos žemiau kelių.
Grazi suknele
Labai daili suknelė. Aš ir sijono schemos norėč
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 14, 19:43)
nereaaaaliai aciu aciu aciu
sita suknute pasirodysiu ir ant saves
labai graziai atrodo paskutine suknele noreciau paprasyti rastelio apacios