Hemetra kokia nuostabi mintis.Manau laikui bėgant dar daugiau mergaičių prisijungtų.Gaila aš nemoku kurti temų, tik žinutes išeina parašyt.Tad jei kas klaustų ar reikia atskiros temukės aš UŽ.
Viliuteee, ačiū už įvertinimą. Dabartiniu rezultatu esu ir pati patenkinta
O Jūsų darbelis kaip visada - kaip nulieta
O Jūsų darbelis kaip visada - kaip nulieta
Viliuteee,kaip visada jūsų suknelė fantastiška .zuzana* puiki suknia.Noriu parodyti savo paprastą suknytę kitai vasarai.Mezgiau pagal šitą pavyzdį .
,o čia mano
,o čia mano
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 03, 17:57)
kur tu jas visas dedi
QUOTE(usnis @ 2010 11 03, 17:53)
Viliuteee,kaip visada jūsų suknelė fantastiška .zuzana* puiki suknia.Noriu parodyti savo paprastą suknytę kitai vasarai.Mezgiau pagal šitą pavyzdį .
Kokia žaisminga ir faina Kvepia vakaru prie jūros
Bastinga, tobuliau jau nebūna
Bastinga, Viliuteee, Zuzana, nerealu Usnis, tavo darbelis irgi Man liko rankovių nedaug numegzt, tai po savaitgalio pasirodyisu ir aš
Ir iš viso, jūs čia visos auksarankės
Ir iš viso, jūs čia visos auksarankės
Usnis, fantastika !!!!!!
Na tarp tokių grožių man belieka tik po lapais slėptis...
Nesutariam - kokia pasuknė geriau - juoda, kūno spalvos, o gal reiks suknelės splavos siūti.... kaip jums atrodo??
Nesutariam - kokia pasuknė geriau - juoda, kūno spalvos, o gal reiks suknelės splavos siūti.... kaip jums atrodo??
QUOTE(Romap @ 2010 11 04, 12:04)
Po kokiais dar lapais... puikuotis ir rodyti tokius grozius reikia
QUOTE(Romap @ 2010 11 04, 12:04)
gražiai pagaminta suknelė man pasuknelės norėtųsi suknelės spalvos ar truputį tamsesnės mėlynos