saulėlydis*, tikrai verta buvo permegzti
QUOTE(mijuke @ 2010 11 02, 10:01)
Bastinga, neturiu zodziu, nuostabu. Mane irgi sudomino kokie cia siuliukai
Nuoširdus ačiū visoms išgyrusioms suknelę Man irgi atrodo, kad suknelė surado tą nuotaką, kuriai tikrai tiko.
Suknelė megzta is mocheros su akrilu.
[quote=bastinga,2010 11 01, 21:40]
O aš rodau keletą nuotraukyčių iš vestuvių Brazilijoje (dėkui nuotakai už foto).
bastinga,o cia tai yra tobula,man truksta zado
O aš rodau keletą nuotraukyčių iš vestuvių Brazilijoje (dėkui nuotakai už foto).
bastinga,o cia tai yra tobula,man truksta zado
Semita, sakyk tu nersi tą suknelę?Jei taip tai po kelių savaitėlių aš jungsiuos kartu su tavimi.Ji mano favoritė.Labai labai patiko.Sakyk ar jau turi siūliukus, kokius naudosi?Labai džiaugsiuos jei dar daugiau atsiras bendraminčių.Nes ir man čia tamsus miškas...................Neesu nėrusi tokių gražuolių.
QUOTE(semita @ 2010 11 03, 00:46)
Sweikos darbstuoles gal mamyte kuri ikele sita suknele arba kuri zino galetu man pagelbeti
nesuprantu kaip t apacia nerti situo rastu kad suknele gautusi platejanti ? nes mokausi po biski tai kyla daug klausimu ir virsus atrodo megztas bet nesuprantu kokiu rastu? tikiuosi pagelbesit
nesuprantu kaip t apacia nerti situo rastu kad suknele gautusi platejanti ? nes mokausi po biski tai kyla daug klausimu ir virsus atrodo megztas bet nesuprantu kokiu rastu? tikiuosi pagelbesit
Visa suknelė nerta. Pradėjau nuo kvadratukų. Nusinėriau kiek jų reikia ir sujungiau į ratą. paskui nėriau žemyn bangelių raštu apvaliai. Jis buvo įdėtas čia ne kartą. O platinti labai lengva didinant stulpelių skaičių tų bangelių kraštinėse ir viskas. Kai jau buvo reikiamo ilgio, nėriau viršų. Pirmiausia užpildžiau tuos trikampukus, o paskui jau ratukais ratukais vis kokį kiauraraštį įmesdama. Turbūt aiškiai paaiškinau Jei kils neaiškumų, drąsiai rašyk až, visada padėsiu.
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 03, 11:55)
Visa suknelė nerta. Pradėjau nuo kvadratukų. Nusinėriau kiek jų reikia ir sujungiau į ratą. paskui nėriau žemyn bangelių raštu apvaliai. Jis buvo įdėtas čia ne kartą. O platinti labai lengva didinant stulpelių skaičių tų bangelių kraštinėse ir viskas. Kai jau buvo reikiamo ilgio, nėriau viršų. Pirmiausia užpildžiau tuos trikampukus, o paskui jau ratukais ratukais vis kokį kiauraraštį įmesdama. Turbūt aiškiai paaiškinau Jei kils neaiškumų, drąsiai rašyk až, visada padėsiu.
Didelis didelis aciu Meginsiu darbuotis
Grazi
QUOTE(semita @ 2010 11 03, 00:46)
Kai pabaigsiu viena darbeli, ir as prisijungsiu prie sitos sukneles nerimo. Butu saunu susikurti atskira temele skirta tik siai suknelei (kaip medaljoninis salis) ir ten plepeti.
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 03, 15:57)