Bastinga, na jau nuotraukos ir SUKENLĖ nerealios
Bastinga, nerealus grožis... reikalaujantis begalės krupštumo... Nuostabu
bastinga, nerealus grožis
Parodysiu ir aš savo megztas suknytes:
Merino vilnos, labai plona ir švelni
Merino vilnos, labai plona ir švelni
Cia bendras musu su Zvirble darbukas:
i galinga krutine nekreipiam demesio , is tikruju dienos sviesoj visiskai nepersisviecia, o fotoaparato blykste viska padaro savaip..
visas fintas kaklas. ji galima atmesti i sonus, galima i prieki (ner foto) galima ant galvos lyg gobtuva koki. o siaip kukli maza juoda suknele
Freke, tas fyntas tikrai duoda visą efektą. Visą kitą sunku įžiūrėti dėl juodo siūlo. Matosi, kad dailu
Palmira, dailu, neįžiūriu čia rankomis ar mašina
O aš rodau savo permegztą suknelę. Pirmoje nuotraukoje senas vaizdas, antroje - naujas.
Noriu padrąsinti ne visai monekenes nebijoti rinktis moherinių suknelių. Aišku, atitinkamo modelio. Matosi pernykštės mano klaidos:
1. nekokybiška pasuknelė, glamžėsi, nekrito. Šiemet siuvausi iš gero suknelinio audinio, siuvėja kaip galima labiau dailino, kad būtų kuo mažiau raukšlių;
2. viršutinė dalis buvo per laisva ir dvigubu siūlu. Permezgiau iš viengubo, prigludusią ir aptemptą
3. diržiukas ne vietoje ir gal net nereikalingas. Dabar padariau dailų perėjimą ir mezgiau viršų plonesniais virbalais.
Taigi, mokykitės iš kitų klaidų
Palmira, dailu, neįžiūriu čia rankomis ar mašina
O aš rodau savo permegztą suknelę. Pirmoje nuotraukoje senas vaizdas, antroje - naujas.
Noriu padrąsinti ne visai monekenes nebijoti rinktis moherinių suknelių. Aišku, atitinkamo modelio. Matosi pernykštės mano klaidos:
1. nekokybiška pasuknelė, glamžėsi, nekrito. Šiemet siuvausi iš gero suknelinio audinio, siuvėja kaip galima labiau dailino, kad būtų kuo mažiau raukšlių;
2. viršutinė dalis buvo per laisva ir dvigubu siūlu. Permezgiau iš viengubo, prigludusią ir aptemptą
3. diržiukas ne vietoje ir gal net nereikalingas. Dabar padariau dailų perėjimą ir mezgiau viršų plonesniais virbalais.
Taigi, mokykitės iš kitų klaidų
bastinga tobula suknelė
saulėlydi
saulėlydi
Gal kas zino kiek pailgeja (po plovimo) sukneles sijonas, mezgant pagal serveteles rasta is plonu mocheriniu siulu?
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 11 02, 12:16)
labai gražu ir ir labai tvarkingai atliktas darbelis (tą laiką kol permezgėt atrodo, kad ir svorio nemažai numetėt?)
Kartoju
[quote=La Perla,2010 11 02, 21:41]
Kartoju
labai daili ir grazi suknele , o tos kvarbatkos ja dar labiau pagyvina
Kartoju
labai daili ir grazi suknele , o tos kvarbatkos ja dar labiau pagyvina
aciu, ADDULE, tai va ir man ji tuscia atrode be kvarbatku, siaip realiai jos graziau atrodo nei nuotraukoj. Man vistiek su nuotraukom nekas: ziuriu visu ryskios net akis gali suskaiciuot o mano kazkokios neaiskios