Labas,auksarankės.Labi reikia pagalbos.Mezgu klientei suknią iš Kidmoherio su Perlu(medvilninis).Mezginys atrodo labai gražiai,bet pamezgus gerą sprindį pasimatė didelė bėda-žiauriai skersuoja.Pamezgus pavyzdėlį to nesimatė.Vakar pamezgiau tik Perlą ir supratau kame reikalas,ogi tas gyvatė visiškai įstrižas mezgasi.Pervyniojau kamuoliuką,geriau,bet vistiek truputį eina skersas.Jau žinokit kaip toj Radžio dainoj:Ką daryyyyyyyyt?
Prašau labai labai,padėkit
QUOTE(Sandriene123 @ 2010 10 08, 13:32)
Man taip buvo su vienais lininias siūlais. Numezgiau sijoną, o siūlės apsivyniojo aplinkui kojas . Ieškojau patarimų, bandžiau visaip, tai vienas iš patarimų - pasirinkti tokį raštą, kur akys į įvairias puses sumezgamos, tada pusė bėdos. Su tiesias raštais nieko neišeis O gal dar kas žino ir kitokių variantų.
Man siūlų parduotuvėj lygiai taip pat patarė... Taip,kad gali būt,kad reiks kažką keist-arba siūlus,arba raštą
Merginos, keliu nuotrauką savo suknutės. Tik neteiskit- rankovių neprisiuvau. Namie šalta ir išsitraukus vasarinį rūbą, visai šaltis krečia (Vienoje nuotraukoje ir pečiukas matosi )
Pasižiūrėjau ir supratau, kad neteisingai spalvą pavadinau čia gal greičiau samaninė žalia su žydra.
Pasižiūrėjau ir supratau, kad neteisingai spalvą pavadinau čia gal greičiau samaninė žalia su žydra.
QUOTE(Sandriene123 @ 2010 10 08, 13:32)
Perlinis visada skersuoja...Ardyk ir keisk rasta, bent jau i dviguba perlini, bet geriau visai i kita...
Prašau patarimo, mezgu suknelę ir ties liemeniu reikia siaurinti, kaip gražiai tai padaryti, aš manau, kad tik šonuose suiminėti, o kaip darot jūs, ar šonuose ar per visą mezginį aplinkui siaurinat? Ačiū už patarimus
QUOTE(carnitaster @ 2010 10 09, 07:12)
Prašau patarimo, mezgu suknelę ir ties liemeniu reikia siaurinti, kaip gražiai tai padaryti, aš manau, kad tik šonuose suiminėti, o kaip darot jūs, ar šonuose ar per visą mezginį aplinkui siaurinat? Ačiū už patarimus
Aš vieną sykį kai dariau,tai siaurinau šešiose vietose (šonuose ir dvejose vietose priekyj ir nugaroj). Bet man paskui labai matėsi. Vos tik pažiūriu-akis iškart kliūna už tų suėmimų. Ir nervina. Nors mama sakė-nesinervink,-kai žinai-tai matai... Tai net nežinai...Kitą sykį turbūt tik šonuose suiminėčiau
QUOTE(editamazoji @ 2010 10 08, 17:36)
As dabar tokia neriu. Tik ne suknele, o svarkeli su ketvirtinem rankovem
QUOTE(niuma @ 2010 09 08, 23:05)
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 09 09, 09:11)
Pagaliau radau laiko parodyti ir ant modelio
Na ir grožybės . Likau sužavėta
Darbštuolytės sakykit, o tokios suknytės gražiai atrodo tik lieknom monikenėm ar ir putlutėms ?
Planuoju ir aš "užsikrėsti" mezgimo liga , gal galėtumėt patarti kokį lengvesnį modeliuką pasirinkti .
Darbštuolytės sakykit, o tokios suknytės gražiai atrodo tik lieknom monikenėm ar ir putlutėms ?
Planuoju ir aš "užsikrėsti" mezgimo liga , gal galėtumėt patarti kokį lengvesnį modeliuką pasirinkti .