sijoninės dalies schema http://public.fotki..../seelik64c.html
bielra, almita žemai lenkiuosi, labai labai ačiū
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 28, 23:24)
Sveikos. Kažkada rodžiau suknelę sesei tik ant pakabos. Tai ji man šiandien tokių nerealių foto atsiuntė, negaliu neparodyt
labai grazu, istiesu ant pakabos man ta suknute neuzkliuvo... o gal tiesiog praleidau
QUOTE(ilamka @ 2010 10 01, 17:09)
Nors melyna spalva ne mano, bet si suknute labai daili.
Kol kas taip, gal gausiu ant modelio
Ligvita, kruopštu, skoninga
Papildyta:
Matyt, neužsirovė foto, kad aš ją kažkaip praleidau.
Superinis vaizdas. O jau siūlų sunaudojimo būdas tai nerealus
Papildyta:
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 28, 23:24)
Sveikos. Kažkada rodžiau suknelę sesei tik ant pakabos. Tai ji man šiandien tokių nerealių foto atsiuntė, negaliu neparodyt
Matyt, neužsirovė foto, kad aš ją kažkaip praleidau.
Superinis vaizdas. O jau siūlų sunaudojimo būdas tai nerealus
Aš neriu, bet tik tarpuose tarp kitų mezginių. 2 sprindžius jau turiu. Ilgam man jos užteks, nes neturiu aiškaus "deadline'o", kai neturiu ko megzt ar nert tai pasiimu
QUOTE(Ligvita @ 2010 10 04, 10:46)
labai skoninga ir grazi.labai labai
ir ta margute,kur siulai sunaudojasi,nuostabi,kai ant paneles,kuriai ji labai tinka,pateikta
QUOTE(hemetra @ 2010 10 04, 19:19)
Labutis, aš šitą grožį baigiau nerti prieš savaitėlę. Man ji užėmė du mėnesius mano laiko. Liko įsiūti rankoves, bet jau nebegaliu. Kadangi tai gavosi vasarinis modeliukas, tai kažkaip rankos nebekyla su ja ilgiau kapstytis. Dabar vyrui megztinį šiltą mezgu. Jei įdomu tai mano suknutė salotinė o kiauraraštis žydras. Dvi nesuderinamos spalvos, bet žiūrisi liuksiškai. Darbe visos moterys aikčiojo, kad taip gražiai žiūrisi šios spalvos.
QUOTE(editamazoji @ 2010 10 04, 21:32)
Labutis, aš šitą grožį baigiau nerti prieš savaitėlę. Man ji užėmė du mėnesius mano laiko. Liko įsiūti rankoves, bet jau nebegaliu. Kadangi tai gavosi vasarinis modeliukas, tai kažkaip rankos nebekyla su ja ilgiau kapstytis. Dabar vyrui megztinį šiltą mezgu. Jei įdomu tai mano suknutė salotinė o kiauraraštis žydras. Dvi nesuderinamos spalvos, bet žiūrisi liuksiškai. Darbe visos moterys aikčiojo, kad taip gražiai žiūrisi šios spalvos.
oho idomu,kaip ten dera...
Ligvita, suknute fantastiska
Hemetra, mielai prisijungciau, bet turiu dar kitu darbeliu, noreciau sventems speti nusinerti sita grazuole
Hemetra, mielai prisijungciau, bet turiu dar kitu darbeliu, noreciau sventems speti nusinerti sita grazuole
QUOTE(editamazoji @ 2010 10 04, 21:32)
Būtu smagu pamatyt.. Šiai dienai, tas derinys, mano pats mėgstamiausias..
Ligvita, tikiu, kad ant modeliuko ji fantastiškai "gulės"..