QUOTE(Feminin @ 2005 06 28, 12:19)
O as aplamai nusivylusi "Mamos zurnalu", pazadejo mano krikstasuni ideti i zurnala, parase motinai, kad bus prie straipsniu kitame zurnale, o mes perkame jau 3 zurnala is eiles ir nera. Kam tada redaktorei rasyti motinoms ir jas apgaudineti?
Gal kad tiraza pakeltu?
Pas mus ta pati situacija .... naujausiame numeryje išspausdintas mano laiškas rubrikoje "Skaitytoju pasiūlyta tema" apie vaikų grūdinimą. Po to kai nusiunčiau laiškelį gavau redaktorės atsakymą, kad labai užkabino mano pasiūlyta tema, kad rengs straipsnį. Paprašė ta pačia tema nerašyti į kitus žurnalus, na ir pažadėjo, kad įdės nuotrauką visos šeimos. Aš pati, tiesa pasakius, nuotraukų spausdinimo žurnaluose neesu labai linkusi sureikšminti, bet turėjau neatsargumo apie tai, kad būsim žurnale užsiminti seneliams, o štai jie labai nusivylė kai tos nuotraukos neišspausdino. Siunčiau krūva nuotraukų darytų skaitmeniniu aparatu, mano supratimu tikrai kokybišku.
Teisybės dėlei, turiu pasakyti, kad mano mažosios nuotrauka visgi šiame žurnale anksčiau buvo išspausdinta kartu su mano laišku, nors tikrai neesu niekieno pažįstama.
Labai gaila, bet ir aš turiu pritarti witai, kad šis žurnalas, kuris ankščiau masino savo nuoširdumu ir šiluma vis labiau ir labiau darosi komercinis. Ypač ta tendencija ryški šiemet - kiek numerių kur labai daug vietos skirta drabužių ir batų kolekcijų pristatymui, ištisi straipsniai orientuoti į kažkokio vieno produkto reklamą. Seniai skaitau ir prenumeruoju "Mamos" žurnalą, bet manau kitais metais pasirinksiu "Tavo vaiką".