Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

Norėjau ir aš pasigirti, kad praėjusiam "Mamos" žurnale pasireiškėm su laišku ir nuotraukyte smile.gif , bet žiūriu nėra kuo girtis, visi čia jau ant viršelių pabuvoję biggrin.gif Ech ir vis tiek labai smagu, juolab kad atspausdino po pirmo siuntimo, net patikėt negalėjau, kad taip pasisekė.
Atsakyti
Na ką - pabuvojo mano mažė ant "Mamos žurnalo" viršelio, nusiperku šio mėnesio, vartau, ir savo akim netikiu - ir mudviejų nuotrauka yra thumbup.gif Dabar ne tik dukriukas, bet ir mamukas pasirodė cool.gif
Atsakyti
Mes jau buvom tapę etatiniais fotomodeliais - Mažylyje 3 nr eilės buvom, o prieš tai dar kiek doh.gif Nelabai daug aš nuotraukų esu nusiuntus, bet kai tik nusiunčiu, visada bent vienas žurnalas įdeda.
Vistiek, daugiausiai laimės kelnėse buvo kai viršeliui fotkintis pakvietė biggrin.gif
Čia turbūt dauguma forumiečių pasigirtų kad jų leliukai žurnale 4u.gif
Atsakyti
O as aplamai nusivylusi "Mamos zurnalu", pazadejo mano krikstasuni ideti i zurnala, parase motinai, kad bus prie straipsniu kitame zurnale, o mes perkame jau 3 zurnala is eiles ir nera. Kam tada redaktorei rasyti motinoms ir jas apgaudineti?
Gal kad tiraza pakeltu?
Zodziu patenkama tik rysiu pagalba, o vaikas nors ir originalus, labai fotogeniskas ne. Tad kam cia siusti ir viltis?
Atsakyti
Tikrai nereikia jokių pažinčių schmoll.gif . Mes nusiuntėm mažiukų fotkes į kažkokį konkursėlį, negavome net prizinės vietos, bet pakvietė fotografuotis viršeliui ax.gif . Vėliau jau gavome daugiau ir įvairių pasiūlymų, ir ne tik " Mamos žurnale". Taip kad, dalyvaukit konkursuose mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu pasakyt, as , kaip ir Feminin taip pat nusivyliau Mamos zurnalu. ne Karta isitikinau, kad ten dauguma i virseli papuola per gerus rysius ir pinigelius. lai nesupyksta viena mama, bet jos dukryte buvo auginama kaip redakcijos vaikas visus metus zurnale, nes viena is penkiu zurnalo sudarinetoju yra tos mamos sesuo. dar ne karta buvau pastebejusi, kad ir vel tu paciu sudarinetoju vaikuciai dalyvavo konkursuose, beje ir net viena karta buvo paskelbti laimetojais, o kiek dar nuotraukyciu ju paciu ideta...tai ar cia sitaip garbinga daryt? be to patys kiek siuntem ir nuotraukyciu , ir laiskuciu, ir prenumeratos kvitelius-viskas suniui ant uodegos. o be to ir temos nuobodzios pasidare, pradejo kyst daug bereikalingos maisto reklamos, kad tik zurnalas kuo storesnis butu. ir nutariau daugiau nebesiprenumeruot, nepirkt, nes labai jau cia pernelyg sukta pasidare-gal kitos akylios skaitytojos gal irgi pastebejo toki dalyka,kad zurnala pradejo leist surista ne su meile motinystei vaikams, o su noru uzkalt daugiau pinigu. nors tai buvo vienas pirmiausiu mano zurnalu, kuriuos as pradejau pirkt... taip kad atsimerkite 4u.gif
Atsakyti
Ash siunchiau el. pashtu She darytas nuotraukytes i Mamos zurnala. I virsheli nepatekom, bet keliuose numeriuose radom savo zuika prie straipsniu thumbup.gif Del pazinchiu, tai vaiku prisiekt galiu, kad tokiu neturim, taip kad nemanau, kad visi patenka per pazintis.

Be to man realiau atrodo i Mamos zurnala patekt negu i Tavo vaika.
Atsakyti
Jei norisi pamatyti savo didesnį vaiką (3-12 metų) žurnale, galima siųsti nuotraukėles žurnalui "Vaikystė"
vaikyste@geg.lt arba paštu A.Goštauto g. 11-510, Vilnius.
Pagrindinis reikalavimas - kokybė, galima siųsti nuotraukas į konkursus ("Aš taip pažįstu pasaulį" ir pan.), temines nuotraukas, tinkamas iliustruoti tekstus (pvz., sveikatos temas, darželio, mokyklos, veiklos, psichologines - išdykavimo, užsispyrimo ir pan.) arba tiesiog kažkuo įdomias ir gražias nuotraukas.
Atsakyti
sveikos,mano maze buvo pakviesta is zurnalo Tavo vaikas i fotosesija.jos nuotraukite bus naujam nr.kur gale sio men.iseis.rubrikoj klausiate-atsakome.idomu kaip viskas buvo jum:kur fotkino,ka sake islydejant,dar kviete?
Atsakyti
Mano dukrytės kelios nuotraukos irgi yra Mamos Žurnale. ir pažinčių jokių neturime. Tiesiok siunčiame, kurios mums gražios atrodo. O vaikai visi gražūs. Gi galime ir už kitus pasidžiaugti. Siūskite ir gal kada nors rasite savo mažylio nuotraukas žurnale, bus smagu, kai paaug parodyti. 4u.gif
Atsakyti
Kam idomu,galit i musu dukryte paziuret,Tavo vaike 22puslapi 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(Feminin @ 2005 06 28, 12:19)
O as aplamai nusivylusi "Mamos zurnalu", pazadejo mano krikstasuni ideti i zurnala, parase motinai, kad bus prie straipsniu kitame zurnale, o mes perkame jau 3 zurnala is eiles ir nera. Kam tada redaktorei rasyti motinoms ir jas apgaudineti?
Gal kad tiraza pakeltu?

Pas mus ta pati situacija .... naujausiame numeryje išspausdintas mano laiškas rubrikoje "Skaitytoju pasiūlyta tema" apie vaikų grūdinimą. Po to kai nusiunčiau laiškelį gavau redaktorės atsakymą, kad labai užkabino mano pasiūlyta tema, kad rengs straipsnį. Paprašė ta pačia tema nerašyti į kitus žurnalus, na ir pažadėjo, kad įdės nuotrauką visos šeimos. Aš pati, tiesa pasakius, nuotraukų spausdinimo žurnaluose neesu labai linkusi sureikšminti, bet turėjau neatsargumo apie tai, kad būsim žurnale užsiminti seneliams, o štai jie labai nusivylė kai tos nuotraukos neišspausdino. Siunčiau krūva nuotraukų darytų skaitmeniniu aparatu, mano supratimu tikrai kokybišku.
Teisybės dėlei, turiu pasakyti, kad mano mažosios nuotrauka visgi šiame žurnale anksčiau buvo išspausdinta kartu su mano laišku, nors tikrai neesu niekieno pažįstama.
Labai gaila, bet ir aš turiu pritarti witai, kad šis žurnalas, kuris ankščiau masino savo nuoširdumu ir šiluma vis labiau ir labiau darosi komercinis. Ypač ta tendencija ryški šiemet - kiek numerių kur labai daug vietos skirta drabužių ir batų kolekcijų pristatymui, ištisi straipsniai orientuoti į kažkokio vieno produkto reklamą. Seniai skaitau ir prenumeruoju "Mamos" žurnalą, bet manau kitais metais pasirinksiu "Tavo vaiką".
Atsakyti