Sveikos, mamytes. O man iskilo klausimas, per kiek laiko Jus gavote prizus is "Mamos zurnalo"? Mes dar Oziuku loterijoje tris knygeles laimejome, bet iki siolei negauname... Skambinome i redakcija, bet veltui, niekas pastoviai neatsiliepia, parasius laiska del prizo - irgi atsakymo jau 5 menesiai nesulaukiame. Kaip Jus atsiemet prizus? Ar atsiunte i kita miesta?
na mes gyvenam kaune,tai mums i namus pristate per savaite,jauciu tave pamirso

Mano pupa idejo prie straipsnio "Tute" (Nr. 4) - apie soskes. Nuotrauka idejo po puses metu nuo issiuntimo, bet tiko :-) Ir i Mazaji mima daug kartu esame pateke.

QUOTE (meduliukas @ 2004 06 30, 19:07) |
![]() ![]() ![]() |
Žinau, kad jei siunti kokiam straipsniui, temai, tai būtinai reik spėt kad gautų iki 14 mėnesio dienos, matyt tuomet jau būna numeris visiškai paruoštas ir atiduodamas spausdinimui. Tad ir nuotraukas visas, konkursus matyt iki 14 d. būna "sudėlioję". Matyt tavo nuotraukytės pasirodys dar kituose numeriuose, žiūrint kokia ten eilutė susidarius. Baisiai populiarus tas Mamos žurnalas, daug labai prisiunčia.
Ir mes žurnale jau spėjom pabuvoti - du kartus
ir vieną kartą mes abu. Ai , kaip faina ...
Ir dar toks klausimėlis "pasistojo " - ar esat ką nors laimėjusios MAMOS žurnale?
Viename konkurse laimėjau Maternos vitaminų 3 komplektus , bet mačiau juos kaip savo ausis (be veidrodžio ). Iš tikrųjų , negaila man tų vitaminų , bet bent ką nors simboliško galėjo atsiųsti...

Ir dar toks klausimėlis "pasistojo " - ar esat ką nors laimėjusios MAMOS žurnale?
Viename konkurse laimėjau Maternos vitaminų 3 komplektus , bet mačiau juos kaip savo ausis (be veidrodžio ). Iš tikrųjų , negaila man tų vitaminų , bet bent ką nors simboliško galėjo atsiųsti...
QUOTE (mamusiuka @ 2004 07 05, 13:10) |
Esu laimejus ir vitaminus ir siaip loterijose, tik vat pasiimti tai reikia pacioms-jei esi Vilniete. ![]() ![]() |
Tame ir problema , kad esu iš Kauno . Skambinau aš į žurnaliuką , nes mūsų adresas pasikeitė . Galvoju , paskambinsiu ir pasakysiu , kad pasikeitė ir t.t. Tai darbuotoja ir sako:" Jau visom seniai išsiųsta "."Tai ,kad aš negavau " - sakau aš . "Tai jūs nepergyvenkit , ten galiojimas jau į pabaigą buvo".Tai ir nebežinojau ką pasakyti . Susitarėm , kad kokią simbolinę dovanėlę atsiųs - tai dar dabar laukiu....
Bet nepaisant to - MAMOS žurnalas man patinka.
QUOTE (maxi @ 2004 07 05, 12:31) |
Ir mes žurnale jau spėjom pabuvoti - du kartus ![]() Ir dar toks klausimėlis "pasistojo " - ar esat ką nors laimėjusios MAMOS žurnale? Viename konkurse laimėjau Maternos vitaminų 3 komplektus , bet mačiau juos kaip savo ausis (be veidrodžio ). Iš tikrųjų , negaila man tų vitaminų , bet bent ką nors simboliško galėjo atsiųsti... |
Maxi, ir man taip buvo:) Jau dabar imu įtarti, kad "Mamos žurnale" negerai kažkas su tais prizais. Buvau laimėjusi knygą už gražiausią laišką. Esu kaunietė, tai sakė - atsiųs. Kaip nėra, taip nėra, iš kitų žurnalų jau seniausiai atėję, nors išspausdino juose vėliau. Skambinu dar kartą, tipo, laukite, gal namie nerado:-/
Taigi, po 3 mėn. vėl skambinu. Prikabino makaronus, kad kurjeriai knygą pametė. Nesąmonė, nemanau, kad taip neatsakingai galėtų elgtis. Tada jau po kelių dienų atnešė, bet visai kitą knygą. Va, tokia istorija.
va mums irgi pasiseke
siunciau nuotraukytes tik viena karta, i MAMOS ir TAVO VAIKO zurnaliukus.
tai jau kitus 2 menesius is eiles mus isspausdino, modeliuko, mimo ir megstu svara konkursuose
o "megstu svara" konkurse laimejome SEBA MED rinkini
ir toks nemenkas pasitaike, o i namus kurjeriu pastas per savaite atnese
siunciau nuotraukytes tik viena karta, i MAMOS ir TAVO VAIKO zurnaliukus.
tai jau kitus 2 menesius is eiles mus isspausdino, modeliuko, mimo ir megstu svara konkursuose
o "megstu svara" konkurse laimejome SEBA MED rinkini
ir toks nemenkas pasitaike, o i namus kurjeriu pastas per savaite atnese
QUOTE (Sara @ 2004 07 28, 07:06) |
si karta , jauciu, Meduza kaip niekada skubejo prie koskiuko ryte ![]() |

SUPER

O mes kukliau pasirodom šiame numeryje - psl. 34-35-36.

Na, gal mano antras vaikutis kada nors bus ant viršelio

Na, aš irgi vaikštau vaikštau žiūriu į viršelį ir negaliu patikėti, kad matyta mergaitė ant viršelio. Dabar dukrytė bučiuoja ta mergaitę
Ir aureją iš karto pažinau.
Aureja, meduza, bet juk jums ir honoraras nemenkas priklausytų už tokias pastangas? Na, bent jau aureja tai pabuvo žurnaliste. Negi viskas už ačiū, t.y. už galimybę pasidžiaugti savo vaikeliu ant viršelio?

Aureja, meduza, bet juk jums ir honoraras nemenkas priklausytų už tokias pastangas? Na, bent jau aureja tai pabuvo žurnaliste. Negi viskas už ačiū, t.y. už galimybę pasidžiaugti savo vaikeliu ant viršelio?