Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

As siunciu dukrytes foto,jau nemazai zurnalu esu sukaupus su jos nuotraukytem,ir straipsnis vienas buvo musu ispauzdintas ax.gif Dazniausia siunciu oro pastu 4u.gif
Atsakyti
daug kas is mano pazistamu siuncia o kaikure pasikvecia fotografa kurie reklamoj dirba arba paciu leidiniu fotografus ir jie padaro reklaminias nuotraukas ir jiem albumui ir ideda i zurnalu virseli. pati to nedarau.
Atsakyti
Siunciau keliskart nuotraukytes, idejo ir dar laimejom viena konkursa, bus smagus prisiminimas wub.gif
Atsakyti
nesiunčiu schmoll.gif nors ir labai blogo tame nematau 4u.gif
Atsakyti
o siunciate elektroniniu ar oro pastu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 10, 12:56)

man nepatinka į "tavo vaiką " siųst, nes ten anketas reik pildyt  ax.gif

o kur Jus siunciat? ir kaip, tiesiog prisegat nuotrauka ir siunciat ar turi kazkokia tema atitikt, ar tinka buitines nuotraukos ar tik is fotosesiju, ar privalo but super gera raiska?... as ir noreciau pabandyt blush2.gif nezinau nuo ko pradet
Atsakyti
QUOTE(simba @ 2003 05 21, 23:17)
Labai noreciau nusiusti i koki  zurnala savo vaikiuko nuotrauku, bet nezinau ar tikrai ides, o taip siuntineti ir pinigus be reikalo leisti kazkaip gaila. Parasykit is savo patirties ar daug nuotrauku siusdavot, kol jos pateko i zurnalus. Zinau yra mamyciu, kuriu vaikai ir ant virselio yra pabuvoje. Kaip jums tai pavyko, ar dalyvavot kokiame nors konkurse, ar tiesiog siuntete nuotraukytes ir pakviete, ar koki pazistama fotografe turit?

siunciau kelis kartus ir savo nuotraukomis jau papuosem tris zurnaliukus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzele885 @ 2010 02 12, 22:35)
o siunciate elektroniniu ar oro pastu?  g.gif

ir taip ir taip thumbup.gif tik nervina,kai el pastu uzpildzius anketa net nepraso foto prisegti, o po keliu dienu skambina konsultante ir siulo prenumerata doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2010 05 11, 22:50)
o kur Jus siunciat? ir kaip, tiesiog prisegat nuotrauka ir siunciat ar turi kazkokia tema atitikt, ar tinka buitines nuotraukos ar tik is fotosesiju, ar privalo but super gera raiska?... as ir noreciau pabandyt blush2.gif  nezinau nuo ko pradet

į mamos žurnalą ir mažylį. dažniausiai siunčiau į konkursus. paprastas buitines foto.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 06 10, 23:28)
į mamos žurnalą ir mažylį. dažniausiai siunčiau į konkursus. paprastas buitines foto.

o siunciat pagal kazkokia tema ar tiesiog kuri Jums atrodo labai zavi ? smile.gif
Atsakyti
blush2.gif labukas cia naujoke,bet jegu turite klausimeliu mazulyciu kudikeliu auklejime ar siaip..klauskite rasykite,atsakysiu.nes esu 3 dukryciu mama.maxsyte
Atsakyti
Mes esame laimejusios 4u.gif ,nieko blogo nematau,dabar kabo ireminta,o ji uzaugusi jau 4metai labai didziuojasi tuo,laimejom kai buvom 1metuku blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyte troliuke: 26 lapkričio 2011 - 22:20
pati dukrytes nuotrauku nesiunciu, bet yra buve, kad po fotosesijos fotografe skambino ir klause, ar galima dukrytes nuotrauka panaudoti vaikiskame zurnale kaip reklamine nuotrauka prie straipsnio. mes aisku sutikom smile.gif
Atsakyti