Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

QUOTE(Stebukle @ 2008 01 28, 22:46)
Mano vaiku nuotraukos, puikuojasi kelete zurnalu numeriuose. As tuos zurnalus saugau, kai uzaugs, padovanosiu vaikams kaip atsiminima... manau, kad tikrai bus vertinga dovana ir tai suteiks jiems dziaugsmo wub.gif

drinks_cheers.gif Nebloga ideja 4u.gif Musu piplys jau 7 zurnale bigsmile.gif Nezinau ka daryti su tais zurnalais, ar kaip minejo surinkti ir padovanoti kai uzaugs, ar kaip nors iskirpus ireminti ir pakabinti vaiku kambary g.gif Gal kas turit dar ideju?
Siaip esu fotografe megeja su paprasta skaitmenine muiline bigsmile.gif Taciau mane daug kas praso pafotkinti ju vaikucius, kadan gi kaip sako, kad turiu aki mirksiukas.gif Ir tai jau, kad mano darytas foto spausdina zurnalai jau kazka sako 4u.gif Turėti šustra fotika dar nieko nereiskia schmoll.gif Sumoku milijonus litu uz foto, vaikas turi begali albumu, taciau nuotraukos tai brangiausia ka turim biggrin.gif
Atsakyti
Aš žurnalo viršelį, kuriame buvo mano dukra,įrėminau ir pakabinau ant sienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 02 12, 01:11)
drinks_cheers.gif Nebloga ideja  4u.gif Musu piplys jau 7 zurnale  bigsmile.gif Nezinau ka daryti su tais zurnalais, ar kaip minejo surinkti ir padovanoti kai uzaugs, ar kaip nors iskirpus ireminti ir pakabinti vaiku kambary g.gif Gal kas turit dar ideju?
Siaip esu fotografe megeja su paprasta skaitmenine muiline  bigsmile.gif Taciau mane daug kas praso pafotkinti ju vaikucius, kadan gi kaip sako, kad turiu aki  mirksiukas.gif Ir tai jau, kad mano darytas foto spausdina zurnalai jau kazka sako  4u.gif Turėti šustra fotika dar nieko nereiskia  schmoll.gif Sumoku milijonus litu uz foto, vaikas turi begali albumu, taciau nuotraukos tai brangiausia ka turim  biggrin.gif

tai aisku,kad palik vaikui
Atsakyti
Labai simpatingai atrodo iremintas zhurnalinis puslapis i remeli stiklini be remu.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2008 02 14, 14:35)
Labai simpatingai atrodo iremintas zhurnalinis puslapis i remeli stiklini be remu.. 4u.gif  4u.gif

Vat ir as tai galvoju padaryti ir pakabinti vaiko kambary ant sienos.Kai minejau jau mus isspausdino 7 nmeriuose, manau gan graziai viena siena galim pauosti. Beto kiekvienas uzejes i kambari iskart matys bigsmile.gif O zurnalu juk kiekvienam nerodysi...
dabar jeigu dar musu vaikiukas bus zurnale, tai pirksiu du numerius bigsmile.gif Viena ant sienos, o kita i zurnala....Arba podovaniusiu zurnaliuka su juo, kada jis pats tures vaikiuka, ir tada bus smagu skaityti kone 20 metu senumo zurnala... mirksiukas.gif
Gal kas turit dar ideju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 02 11, 23:11)
drinks_cheers.gif Nebloga ideja  4u.gif Musu piplys jau 7 zurnale  bigsmile.gif Nezinau ka daryti su tais zurnalais, ar kaip minejo surinkti ir padovanoti kai uzaugs, ar kaip nors iskirpus ireminti ir pakabinti vaiku kambary g.gif Gal kas turit dar ideju?

as tai dazniausiai iskerpu ta dali is zurnalo ir suklijuoju ant spalvoto popieriaus visas iskarpas su zurnalo numeriu, data, pavadinimu .... ir visus tuos spalvotus lapus tiesiog suklijuoju i vaiko knyga, kur nuo gimimo vikas rasosi 4u.gif
Atsakyti
As tai net nesureiksminu tokio dalyko,zinoma kai tavo vaikas yra ant zurnalo virselio ir visa lietuva ji pamato ir savi atpazysta-tai malonu.Na o jei ateityje mano vaiko veidelis atsirastu zurnale,tai prisiminimui isideciau ir tiek.Kai paaugtu galetu paziureti kas ir kaip.
Bet yra mamu kurios visais budais bando ikisti vaiko nuotrauka i vos ne visus zurnalus,tipo "mano vaikas jau zvaigzde,top modelis",va to tai jau nesuprantu
Atsakyti
Jeigu nebutu mamu kurios siuncia vaikiuku foto i zhurnalus ir leidzhia fotografuoti savo lial'kas, kaip jau buvo kazhkuriame forume sakyta, zhurnalai butu panashesni i laikrashcius..kiekvienas pyplys yra labai grazhus ir nepakartojamas..jie puoshia zhurnalo virshelius ir puslapius, dovanoja skaitytojam shypsenas ir gera nuotaika, o mamom dzhiaugsmo akimirkas ir pasidydzhiavima savo lialiukais, kadangi kiekvienas turi savo gyvenimo vertybes ir savirealizacijos budus, ir jeigu jie yra kitokie nei kitu, tai nereishkia kad ta zhmogu reikia kritikuoti, kiekvienas pasirenka savo gyvenimo buda ir jam taip komfortabilu.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį mėnesį maniškės nuotraukytė su vardo istorija pakliuvo į vieną mamų žurnalą ax.gif Malonu wub.gif Laikysiu žurnalą, kad parodyčiau paaugusiai dukrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2008 01 28, 16:02)
Gerai cia pasakyta..
Tik seneliai fotografuotis ejo kaip i shvente, kadangi neturejo alternatyvios galimybes prisipyshkinti milijono bereikalingu kadru su skaitmeniniu fotoaparatu  drinks_cheers.gif , nes fotografija tais laikais buvo labai brangus ir sudetingas dalykas technologiniu atzhvilgiu..dabar fotografija susiskirste i dvi pagrindines grupes vartotojo atzhvilgiu:
*profesionali shiais laikas ne ka pigesne ir tuo paciu technologiniu atzhvilgiu, ir nepriklausomai ar ji skaitmenine ar ji juostine;
*o vat megejishka praktishai kapeikas kainuoja.
Tad kiekvienas renkasi, ar jam reikia tikrai geru, grazhiu, kokybishku savo bei savo artimuju iamzhintu atvaizdu, ar jis tikrai nori palikti tik tai kas geriausia!!
Ar jam nera svarbu kaip ir kokius ji bei jo artimuosius matys ateinancios kartos, bei jo paties vaikai, bei kas kabes ant sienos, arba gal ishvis nekabes nieko, o bus tik sushtampuota i komapktus ir dulkes ant lentynos niekeno nematoma..kiekvienas laisvas rinktis pats..

skaitmeniniu fotoaparatu amzhiuje, fotografija tapo massine kasdienibe, dingo TO VIENINTELIO kadro stebuklas bei verte..kiekvienas turi skaitmenine muiline bei mobilieji telefonai dabar visi su fotoaparatais..spaudineja mygtuka su reikalu, o dazhniausiai be reikalo..kyla klausimas: KAM??o gi tam kad TURETI, tam kad BUTU, nepriklausomai ar ju reikia ar ne!!paprastas zhmogus nuo praeities laiku prates tureti nuotrauka kaip faktini vieneta, pats negalejo pasifotografuoti tai ir ejo pas ta kas galejo, o galejo ne dazhnas ir ne dazhnai,todel ir buvo tai shvente o ne kasdienybe..dazhnam shiuolaikiniam zmogui nera labai svarbu kaip ir kas ji ir jo vaikus pafotografuoja, jis laiko skaitmenini fotoaparata rankose ir JAUCIASI VISAGALIS, nors pats net nemoka taisiklingai ji laikyti, jau nekalbant apie naudojimasi..ir tada SPORTUOJA spaudinedamas mygtuka!!!!pyshkina viska ish eiles.. todel ir girdima dazhnai "Kam moketi papildomus pinigus uzh nuotraukas "kazhkieno" fotografuotas kai turime skaitmenini fotoaparata ir patys fotkinames??"
Jam fotografija tai nuotrauka..tai kame yra jo ar jo artimuju atvaizdas..o kaip tai pavaizduota jam jau kitaeilis dalykas..
O KAS NUOTRAUKOJE YRA SVARBIAUSIA?? ATVATIZDAS ar GRAZHUS ATVAIZDAS wub.gif  wub.gif ??

4u.gif  4u.gif

patiko man tavo pamastymai drinks_cheers.gif kartais perdaug to sporto, po kurio lieka kruva belekokiu nuotrauku.
Atsakyti
sveikos merginos, norejau paklausti o kaip jus siunciat tas nuotraukeles maziuku, labai noreciau ir savi issiusti bet vis neleidzia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 01 28, 21:46)
Mano vaiku nuotraukos, puikuojasi kelete zurnalu numeriuose. As tuos zurnalus saugau, kai uzaugs, padovanosiu vaikams kaip atsiminima... manau, kad tikrai bus vertinga dovana ir tai suteiks jiems dziaugsmo wub.gif

ne kiek nesistebiu kad patekot i zurnalus jus labai graziai mkat fotografuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
o kokiu budu siunciat nuotraukas i konkursus elektroniniu pastu ar parasru oro pastu g.gif
Atsakyti