Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

Kiekvienai mamai jos vaikutis pats graziausias. Nenoriu izeisti sio mazylio teveliu, bet praejusio menesio virselinukas visai netinkamas ant zurnalo. Tas mazas storuliukas su vysnia atrodo net neestetiskai. Sutinku, kad si nuotrauka grazi seimos albumui, bet ne zurnalo virseliui. Kadangi sio zurnalo negali pavartyti, tai ji tenka rinktis pagal virseli. Butent virselis mane ir atbaide pirkti si zurnalo. Ir nesigailiu. Nes mano pasirinktas Mamos zurnalo numeris pasirode pakankamai idomus. Kai kieme pasikalbejau su kitomis mamomis, tai pasirodo musu nuomones sutapo. Bet argi redaktorems eiliniu, visiskai nepazistamu mamu nuomone idomi.
Atsakyti
QUOTE(Eglynelis @ 2007 03 21, 14:10)
Mano drauge irgi dirba viename zurnale. Tai pripasakojo tokiu ziauriu dalyku, kad net fantazija atsoko tuos zurnalus pirkti. O i virselius tai visu pirma prastumineja redaktore savus, ir tik, jei savu pritruksta, ideda svetimus vaikucius. Net parode tuos zurnalus ir pasake, kaip tu vaikuciu mamos susijusios su redaktore. Ir tikrai - kai kurie vaikai kokiu daug aplinkui. Todel siulyciau mamytems, kurios neturi drauges redaktores, vilciu nepuoseleti ir negalvoti, kad jusu vaikas negrazus. Tiesiog zinokit, kad mama neturi drauges redaktores. O jusu visu mazyliai yra tiesiog nuostabus mirksiukas.gif

Maniškis ir papuolė ant žurnalo viršelio, jokio blato neturiu biggrin.gif , redaktorių ar kokių darbuotojų is ten net nepažystu, vieną ką maciau, tai tik fotosesijos metu fotografus biggrin.gif . Mano siustos nuotraukos dažnai puošė straipsnius, vaikis mano kaip vaikis,simpatiškas ir tiek, juk visi jie fainulkos kol maži,kai buvo mažas buvo garbanius kaip pudeliukas lotuliukas.gif ir blondinas, gal tas ir patiko.

Atsakyti
QUOTE(Eglynelis @ 2007 03 23, 14:29)

Papildyta:
Beje, idomu, o kodel patenka butent tas, o ne kitas sviesiaplaukis, tamsiaplaukis, paauges vaikas ar kudikelis g.gif Niekada i jokius virselius nepretendavom ir nepretenduojam, bet tiesiog smalsu ax.gif

Mes patekom be jokio "blato". Nusiunčiau tokias pat nuotraukas į visus tris žurnalus - "Tavo vaikas", "Mamos žurnalas" ir "Mažylis". Iš "Mamos" žurnalo parašė po trijų dienų ir pakvietė fotografuotis kalendoriui (bet mes atsisakėm, nes reikėjo važiuot į Vilnių, o neturėjom tada tokios galimybės). Po kelių savaičių parašė "Tavo vaikas" ir tada patekom ant Kalėdinio viršelio. Tik "Mažylis" tada nesureagavo niekaip lotuliukas.gif
Bet tuo mūsų "karjera" ir pasibaigė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maziai @ 2007 07 01, 11:16)
Niekada nepretendavo mano vaikai i jokius zurnalus ir konkursus, bet kitu vaikuciu nuotraukytes mielai pasiziuriu. Kadangi turiu labai gera regimaja atminti, tai negalejau nepastebeti, kad tiek Tavo vaikas, tiek Mazylis labai daznai deda tu paciu vaikuciu nuotraukas. Idomu, ar cia sutapimas, ar tu vaikuciu mamos vistik redaktores pazistamos g.gif Nes tikrai jie nera tokie ypatingi, kad turetu taip daznai puikuotis zurnaluose. Juk tai tik iliustracijos straipsniams, o ne grazuoliu rinkimai. Tai kodel neidejus kiekviena karta vis kito vaikucio nuotrauka.

Aš manau, kad būtent mamos ir siunčia nuotraukas į visus žurnalus iš karto (aš juk irgi taip padariau). Tik kitos gal siunčia pastoviai, o aš kadangi vienkartinai (nes nebeperku jau tų žurnalų tongue.gif ), tai ir patekom tik tam kartui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DukriukoMama @ 2007 07 29, 11:37)
Kiekvienai mamai jos vaikutis pats graziausias. Nenoriu izeisti sio mazylio teveliu, bet praejusio menesio virselinukas visai netinkamas ant zurnalo. Tas mazas storuliukas su vysnia atrodo net neestetiskai. Sutinku, kad si nuotrauka grazi seimos albumui, bet ne zurnalo virseliui. Kadangi sio zurnalo negali pavartyti, tai ji tenka rinktis pagal virseli. Butent virselis mane ir atbaide pirkti si zurnalo. Ir nesigailiu. Nes mano pasirinktas Mamos zurnalo numeris pasirode pakankamai idomus. Kai kieme pasikalbejau su kitomis mamomis, tai pasirodo musu nuomones sutapo. Bet argi redaktorems eiliniu, visiskai nepazistamu mamu nuomone idomi.

As dar ne mamyte,bet maciau atsitiktinai ta zurnaliuka ir vaikutis man pasirode tikrai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maziai @ 2007 07 01, 11:16)
Niekada nepretendavo mano vaikai i jokius zurnalus ir konkursus, bet kitu vaikuciu nuotraukytes mielai pasiziuriu. Kadangi turiu labai gera regimaja atminti, tai negalejau nepastebeti, kad tiek Tavo vaikas, tiek Mazylis labai daznai deda tu paciu vaikuciu nuotraukas. Idomu, ar cia sutapimas, ar tu vaikuciu mamos vistik redaktores pazistamos g.gif Nes tikrai jie nera tokie ypatingi, kad turetu taip daznai puikuotis zurnaluose. Juk tai tik iliustracijos straipsniams, o ne grazuoliu rinkimai. Tai kodel neidejus kiekviena karta vis kito vaikucio nuotrauka.

O man ta mergyte superine thumbup.gif o jau plaukuciu grozis, tokia ispudinga... skonio reikalas zinoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2007 08 01, 22:51)
O man ta mergyte superine  thumbup.gif  o jau plaukuciu grozis, tokia ispudinga... skonio reikalas zinoma  ax.gif

g.gif Apie jokia mergaite as nerasiau. Tie patys vaikuciai tai nera tik ta pati mergaite.
Beje, labai idomi Tavo vaiko reklama dalyvavimui susitikimuose su zurnalo darbuotojais tavo mieste. Mano drauge karta su vaikuciu buvo tame susitikime, tai sake, kad jokios zadetos nedideles dovaneles negavo, o ir vaikutis, nors ir buvo fotografuotas modeliuko konkursui ir buvo zadeta, kad bus idetas i zurnala, vistik idetas nebuvo. Cia greiciausiai taip zada, kad mamos pirktu zurnala. Kadangi jis uzklijuotas, tai pasiziuretii pries pirkdamas irgi negali.
Atsakyti
QUOTE(Maziai @ 2007 08 02, 09:21)
g.gif Apie jokia mergaite as nerasiau. Tie patys vaikuciai tai nera tik ta pati mergaite.
Beje, labai idomi Tavo vaiko reklama dalyvavimui susitikimuose su zurnalo darbuotojais tavo mieste. Mano drauge karta su vaikuciu buvo tame susitikime, tai sake, kad jokios zadetos nedideles dovaneles negavo, o ir vaikutis, nors ir buvo fotografuotas modeliuko konkursui ir buvo zadeta, kad bus idetas i zurnala, vistik idetas nebuvo. Cia greiciausiai taip zada, kad mamos pirktu zurnala. Kadangi jis uzklijuotas, tai pasiziuretii pries pirkdamas irgi negali.

Dalyvavau ir as tokiam susitikime, dovanu dave balionus vaikams, visus vaikus nufotkino, visi buvo modeliukuose biggrin.gif
Atsakyti
As siunciau savo suneliu nuotrauka ir is pirmo sykio isspauzdino bigsmile.gif
Atsakyti
Žiūriu daug modelių sm yra thumbup.gif noriu paklaust,ar el.paštu siųsti ,jei taip tai kokiu adresu,ar paprastu?niekada nesiunčiau savo vaikų nuotraukų,o man jos kaip ir visoms mamoms gražiausios biggrin.gif dėkui už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 08 05, 13:35)
Žiūriu daug modelių sm yra thumbup.gif noriu paklaust,ar el.paštu siųsti ,jei taip tai kokiu adresu,ar paprastu?niekada nesiunčiau savo vaikų nuotraukų,o man jos kaip ir visoms mamoms gražiausios biggrin.gif dėkui už info 4u.gif

Žurnalo pirmame arba paskutiniame puslapyje yra adresai.Ir elektroninio pašto ir paprasto.Kokiu paštu siųsti, manau jokio skirtumo.Jeigu jiems vaikiukas patiks, nuotraukas įdės, arba pakvies fotografuotis viršeliui.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2007 08 05, 20:08)
Žurnalo pirmame arba paskutiniame puslapyje yra adresai.Ir elektroninio pašto ir paprasto.Kokiu paštu siųsti, manau jokio skirtumo.Jeigu jiems vaikiukas patiks, nuotraukas įdės, arba pakvies fotografuotis viršeliui.Sėkmės  4u.gif

Dėkui už info 4u.gif
Atsakyti
na manau reiketu susigundyti ir nusiusti nuotraukele dukrytes, o gal pavyks ir mums atsidurti ant virselio. bigsmile.gif
Atsakyti