Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

Sakitau ir niekaip nesuprantu vieno dalyko... Koks tikslas viso to? ??? Kodel taip svarbu yra petkti ant to virselio? ???
Atsakyti
Aš irgi iškrypus kaip ir Roux..va, jau dvi iškrypėlės ir yra wink.gif Niekada nesiunčiau ir net pagunda nekilo į žurnalą foto siųsti..nenoriu mėtyti nuotraukų į kairę ir į dešinę. Kitus su malonumu vaikiukus pažiūriu, su savo palyginu (ypač jei yra parašyta kaip auga, ką mėgsta ..pvz. žurnalo viršelių vaikiukai), bet pati tai nė už ką...Užtenka, kad forume parodžiau ir smėlio dėžėje mus galima rasti wink.gif
Atsakyti
Aha, bandykit ;D ;D ;D Ir paskui viena infarkta gausit, o kita klaustrofobijos priepuoli ;D ;D ;D

O mano vyresnelis karta buvo patekes i virseli - visai netycia. Pasifotografavom pas gera fotografa, nes jam kazkam ten nuotraukos vaiko reikejo. Mes uz tai gavom graziu nuotrauku, kur reikejo, ten idejo, (iliustracija straipsniui pavadinimu "Nekartokite mano klaidu " ;D ;D ;D)vienzo, tvarka. Po kokiu puses metu einu sau svilpdama per miesta - uzmetu aki i religine spaudos kioska prie Katedros - ir stalcius atkrenta... Mano aniuolelis. Ant virselio. Toks kaip pries puse metu. Ir dar ant kokio leidinio... "Kataliku pasaulis"! Leidzia Caritas! Tirazas kokie 3000 ;D ;D ;D Nesvietiska garbe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vienzo, ne infarktas, bet netoli trydos - tai jau tikrai...

O zurnalas tas iki dabar pas mano mociute. laiko isikabinus, sako, kaip Jezuselis... O mano sutuoktinis i tai labai skeptiskai tada paziurejo. Sake - nu jo, Jezuselis... Geles namuose visos nurautos, stiklines isdauzytos, kaseciu neliko is 50 nei vienos, tapetai nulupti, o jie cia sventus vaizduoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niekada neturejau tikslo, kad mano pupuliai patektu ant virselio, bet laaabai megztu fotografuoti ir labai malonu kitiems parodyti pavykusiais nuotraukeles. Man neidomu siusti nuotraukas virseliui, bet gaudau visokius teminius konkursiukus ir puolu vartyti albumus - gal ka rasiu. Taip malonu buna kai randi pavykusi kadra ir butent tinkanti temai.
Tetis i mano pomegi ziuri pro pirstus, bet ir jam malonu pamatyti savo kleckus zurnalo kamputyje (viena karta ir save wink.gif). Smagu ir mociutems, o koia dovana Motinos dienos proga buvo mano mamai, kai atneseme zurnala, kuriame prie straipsnio apie mociutes buvo ir jos su anukeliu nuotraukele ohmy.gif.
As irgi renku tuos zurnalus, kad veliau vaikai galetu pasiziureti. Bet man visas smagumas ne tame, kad mano vaikeli pamato daugybe zurnalo skaitytoju, bet paciame nuotrauku atrinkimo, pritaikymo temai, siuntimo ir laukimo ar pasirodys, procese.
Atsakyti
Mano broliene siunte paprastu pastu. siunte i reto vardo konkursa praeitais metais. Tai isspausdino tik sio menesio numeryje. Ir dar vardas laimejo. clap.gif thumbup.gif thumbup.gif Verta buvo laukti.
Atsakyti
Nu tai visi suprantam,kad nuotrauka reikia siusti tik kokybiska.
Beje, noriu patarti, kas nori kokybisku ir stambiu planu nuotrauku savo vaikuciu, tai geriausia siusti i "Mazyli", nors siaip man jis maziausiai patinka is visu zurnalu. Bet galima siusti emailu. Galima aisku i nuotrauku konkursus, bet geriausia - parasyt skaitytojo laiska ir prisegti pixa, tai tada taip labai graziai, kokybiskai, stambiai isspausdina, labai grazu atminciai. Ir dar visiems isspausdintiems duoda neblogus prizus, mes pvz gavom atsimenu vitaminu mazdaug uz 60 Lt, maciau buvo ir zaisliukai, ir visokie kuno prieziuros rinkiniai. thumbup.gif
Atsakyti
Mes "Mamos žurnale" pasirodėm kokius 5-6 kartus tai tikrai jau. Anksčiau rečiau, nes siųsdavau nelabai kokybiškas nuotraukėles matyt. Aš visada paštu siunčiu. O į "Retą vardą" irgi labai negreit įdėjo - tik po 7 mėnesių. Bet sulaukėm wink.gif
Paskutinius 3 mėnesius įdeda iškart, vos tik nusiunčiu, nebereikia ilgai laukt: balandžio mėn. - į "Mažasis Mimas", gegužės mėn. - į "Išdaigų konkursą" paskutinis birželio nr. - į pasakojimus apie vaikų gimtadienius ir į konkursą "Tobulas anūkas". Žodžiu, tikrai įmanoma papulti. Dar esu ten laimėjusi kokius 4 kartus loterijose: Anketų loterijoje (paskutiniame puslapyje) 3 kartus ir kartą balsavau už labiausiai patikusį viršelį. gavau nemažai prizų - gerų romanų, vaikui knygelių ir kojinaičių thumbup.gif Dalyvauti verta
Atsakyti
O as isiunciau viena diena i visus tris zurnalus vaiko nuotraukas emailu. Siunciau apie 13 d, tai to pacio men. Tavo vaiko zurnalo konkurse Megstu svara dar ir laimejom, mimo nuotrauka idejo tik uz dar men., tai yra i sio men. Mamos zurnala. Taip kad as kazkodel manau, kad deda nuotraukas matyt pagal savo skoni, kurios jiems patinka. O i mazyli kol kas visai neidejo.
Atsakyti
O as siunciau savo Medos nuotrauka su meskiuku i "Mamos" zurnala siaip ne i joki konkursa. O pasirodo tuo metu vyko konkursas "As ir mano zaisliukas". Tai mus ir idejo i sekanti numeri i ta konkursa thumbup.gif
Beje, tai buvo vienintelis kartas kai siunciau nuotraukytes, gal dar reikes pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
o mus kas menesi ideda,seip va imetu po kelias geros kokybes foto,i abu zurnalus,i abu ir papuolam rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
as irgi kiek siunciau tiek ir idedavo i Tavo vaika, viena kart ir kompakta nuskynem dovanu thumbup.gif , o i mamos zurnala patekom tik karta, bet paskui uztai kokia sekme mums nusisypsojo thumbup.gif kad dabar net nebesinori siust siaip fotkes, atrodo, kad jau pagrindinis tikslas pasiektas, ka cia daugiau bepasiektsi biggrin.gif
Ziuriu siandien Tavo vaike tarp modeliuku ir Kajaus fotke, garbanius, o siunciau tai as ja pastu gruodzio menesi doh.gif nu bet va kazkada idejo laugh.gif dabar biskeli apsiraminau, dziaugiuosi virseliu, veliau vel pradesim atakuot konkursus galbut rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Na mums tai pasiseke - pirma karta siunciau ir iskarto idejo i Mimo konkursa. Ir taip juokingai idejo - dvi nuotraukas, viena greta kitos, kaip skirtingus vaikus laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti