Musu vaikas yra dalyvaves mamos zurnalo fotosesijoje

Pries pora metu,jei neklystu del laiko,tai mano sunus istisus metus buvo Maximos zurnalu modelis

o mes esam dabar

QUOTE(Renadai @ 2006 11 29, 20:34)
Atpažinome jūsų mergytę

QUOTE(Renadai @ 2006 11 29, 18:34)
maciau, maciau

QUOTE(Pingvinukas @ 2006 11 29, 19:08)
Atpažinome jūsų mergytę
TAVO VAIKO viršelį dabar puošia
Labai jau graži jūsų mažylė
Taip ir nuteikia gražioms šventėms 

QUOTE(violetik @ 2006 11 30, 08:24)

Jusu mergaite,kaip angeliukas

! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). · rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). · rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis. |
QUOTE(Renadai @ 2006 11 29, 19:34)
Va kieno tas grožis ant viršelio

QUOTE(Jurgitar @ 2006 07 31, 12:29)
Jo fotografavomes pas Greta, Grigiskese. Mum nuotrauku is viso nepasiule, tai pati paklausiau ar butu galima kaip nors jas gauti. Tai man pasake taip, uz 50 lt irasysim i CD. Na tai as ir sutikau, nes juk norisi ta grozi turet.
O siaip idomu kodel kitiem nemokamai
Bet nesvarbu kainavo ar ne, vistiek buvau labai laiminga
Musiske tai pradzioj labai pozavo, bet po to pervargo, nieko nebenorejau, nei rengtis, nei sedet kaip liepta. Mazute dar buvo.
O siaip idomu kodel kitiem nemokamai

Musiske tai pradzioj labai pozavo, bet po to pervargo, nieko nebenorejau, nei rengtis, nei sedet kaip liepta. Mazute dar buvo.
mes ten irgi fotografavomes,bet as nepaprasiau kad irasytu mums kompakta(maniau kad taip duos

O Jūs nebijot to prietaro, kad mažiuką gali vien iš nuotraukos nužiūrėti "bloga akis"