LUIZIANA,
įdomūs knygų pavadinimai:"Sniego senis" "Žiemos kelias"
Mirtis sniege?Snieguota mirtis?
brr net šalta pasidarė
o aš baigiu nusivilt Raferčiu-gera pradžia dar ne garantija...
mėgstančioms skaityti apie keliones, kitas šalis ir pan. ,,Šokantis sušis arba Gaidžin gyvenimas Tekančios saulės šalyje
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 15, 16:09)
mėgstančioms skaityti apie keliones, kitas šalis ir pan. ,,Šokantis sušis arba Gaidžin gyvenimas Tekančios saulės šalyje
Taip, turiu ir šią knyga
Tik dar neskaičiau jos.
Perskaičiau "Sudeginta gyva". Baisu, kai pagalvoji, ką išgyvena moterys. O mes kartais dėl nulūžusio nago ar nubėgusios kojinės akies pergyvenam...
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 15, 13:31)
Pabaigiau knygą, nu nuostabi ji:) dabar imuosi antros dalies
gal plačiau apie knygą? Ar verta skaitymo?
gal plačiau apie knygą? Ar verta skaitymo?
Kaip ir visos Čekuolio knygos superine
QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 15, 17:02)
aš kadaise labai skaitydavau jos knygas.
As nevienos nesu jos knygos skaiciusi.
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 15, 17:09)
Turiu is bibles paemus.
QUOTE(sphinx @ 2010 09 15, 17:22)
Perskaičiau "Sudeginta gyva". Baisu, kai pagalvoji, ką išgyvena moterys. O mes kartais dėl nulūžusio nago ar nubėgusios kojinės akies pergyvenam...
Is kur gavai?
pamenu, kai viena mokytoja paliko mus vienus pamokoje, o pati išbėgo į namus persimauti pėdkelnių
labai žiauri knyga ir tikrai skaitant tokias knygas galima pakeist požiūrį į gyvenimą juk ji pati nenulėmė sau tokio gyvenimo ( kaip tai padarė visokių ,,priversta tylėti'' ir pan. veikėjos )
QUOTE(adžani @ 2010 09 15, 17:27)
Is kur gavai?
Nete rusiškai susiradau
sulauksiu naujos temos, o tada jau eisiu mokytis
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 15, 17:28)
pamenu, kai viena mokytoja paliko mus vienus pamokoje, o pati išbėgo į namus persimauti pėdkelnių
labai žiauri knyga ir tikrai skaitant tokias knygas galima pakeist požiūrį į gyvenimą juk ji pati nenulėmė sau tokio gyvenimo ( kaip tai padarė visokių ,,priversta tylėti'' ir pan. veikėjos )
Dėl pirmo
Dėl antro tai sutinku. Žiauriausia, kad ten tai yra normalu
Labusia registras su Popieze Joana perskaiciau 70psl kazkur.. nu ka as zinau, kol kas labai idomi idomi istorija..
Papildyta:
Jo.. ta istorija nereali.. Sudeginta gyva ir Prarastos nekaltybes kelias, siu knygu veikejos mane sukrete iki sirdies gelmiu.. kai pagalvoju, ka joms teko isgyvent
Papildyta:
Jo.. ta istorija nereali.. Sudeginta gyva ir Prarastos nekaltybes kelias, siu knygu veikejos mane sukrete iki sirdies gelmiu.. kai pagalvoju, ka joms teko isgyvent
QUOTE(amber123 @ 2010 09 15, 17:35)
Labusia registras su Popieze Joana perskaiciau 70psl kazkur.. nu ka as zinau, kol kas labai idomi idomi istorija..
As ja taupau.
Ai tiesa siandien pasiimiau dvi knygas is pasto tai apsipatenkinus sedziu.
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 15, 15:29)
Aš tai neverkiau žiūrėdama "Marlis ir aš", negraudina manęs tokios istorijos ir net knygos neplanuoju imti.
O mane kazkodel tokios istorijos apie gyvunus graudina daug labiau, nei kai rodo kai zm mirsta.. pvz Haichiko story kai zejau, tai galvojau sirdis issoks per ausis.. nu taip gaila to sunukiu buvo.. jo atsidavimas seimininkui tiesiog nzn.. net db asaros kaupias prisiminus
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 09 15, 17:37)
As ja taupau.
mano kadangi skolinta, tai skubu perskaityt.. o db net nzn ar turiu tokia knyga, kuria taupyciau lb noriu perskaityt Vanduo drambliams, Trise valtyje neskaitant suns, Kelioniu istorijos ir daug kitu.. bet jos laukai savo eiles, nes db skaitysiu skolintas knygas, o tik poto savas tai ka jau pirkai?