Sveikos,kaip as jum pavydziu,kad skaitot ,juodai pavydziu
O man nera kada
,tik interjero zurnalus dabar vartau ir visokius namu apyvokos ir statybiniu medziagu butikus lankau
Vakar jau gavo man naujas knygas is Rusijos,tame tarpe trecioji
Stieg Larrsono knygos "Mergina su drakono tatuiruote" trecioji dalis (o man dar nebuvo laiko antraja perskaityti
),
Jo Nesbø "Sniego senis",
Amelie Nothomb "Ziemos kelias" ir pora
Brigitte Aubert knygu:
labai noriu jas skaityti,idomu ant kiek gerai raso ta autore,ar visos knygos jos vykusios,nes Mirtis is misko ir Keturi daktaro Marco sunus,tai buvo jega knygeles
ziuresim,kaip bus su siomis...
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 14, 18:54)
Gal skaitet kuri sia knyga? Pagal tikra istorija, skamba visliojanciai aprasas
http://www.tytoalba....n...iew&id=1210
kazkas skaite ir minejo,kad neitrauke,regis nebeskaite iki galo...Kazkda dar esu girdejusi atsiliepima kazkoki panasu i tai,kad nieko gero...
QUOTE(Reggae @ 2010 09 14, 22:22)
galit gal duoti blog'o adresą?
Ken McClure ,,Veidmainių sala" apie farmacininkų norą pelnytis iš ligų ir nenorą, kad tos ligų taptų išgydomomis. Patinka man tos visos sąmokslo teorijos
Blogas:
http://smknyges.wordpress.com/
Idom,o kiek tiesos toje knygoje,manau,kad gan realu,kad taip yra istikruju.Reiks pasidometi ta knyga,idomu.
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 15, 09:17)
Skaitau vieną blogą ir radau taiklią pastraipą apie knygas
Vienas rašytojas pasakė: jei knygą skaitai ilgiau nei tris savaites, tai vadinasi jos nebeskaitai. O ką tada darai? Nepasakė.
Mąstau taip: jeigu knyga paleidžia mane, tai aš jos irgi nelaikau. Kaip meilėje. Abi pusės turi norėti to paties.
Nesutikciau su juo,nors jei ilga laika neskaitai,atitolsti is tikruju,primirsti siek tiek...bet bet bet trys savaites kita karta per trumpas laikas,kad ir kaip patiktu knyga,buna kita kliutis-laiko stoka.Manau trys savaites ne riba
Meileje dar buna toks dalykas,kaip -atstumas skiria
,tai su knyga gali buti taip pat,jei skaitai skaitai ir sast knyga "isvaziavo"...tu ja paleidai....bet jus skyre tik laikas ir atstumas,prisimindavai ja,pagalvodavai,galbut pasiilgdavai ir knyga "sugrizo" vel viskas gerai...