QUOTE(sphinx @ 2010 09 13, 14:27)
Aha, aš irgi užsisakiau iš bibliotekos, tai gavau kišeninio formato 4 knygas
Nepatogu skaityt, baisu, kad suluš
Kaip tik vakar kalbėjau su MB, kam tokio formato išvis leist - juk nepraktiška. Būtų bent plonos...
Na Lietuvoje tai kol kas nauja, bet manau greitai greitai tokios knygos užkariaus rinką. O man kišeninis formatas labai patinka. Mano visos anglų kalba turimos yra tokios. Vietos užima daug daug mažiau, nesveria šitiek ir tikrai nesuplyšta jas skaitant, o ir skaityti jas visai patogu.
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 13, 15:34)
swed banke uz gavima nuskaiciuoja? JIE DURNI KAS JIEM YRA
siaubas kazkoks
adzani, tau nuskaiciavo, kai as siunciau is swed i swed?
čia visi bankai ima komisinį mokesti už pinigų pervedimą/gavimą į/iš kitų bankų. Tai normalu ir taip jau yra seniai.
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 13, 15:49)
*Gaila, kad nesidomi. Man yra tekę pabūti Serbijoje, Europos čempionate, neįsivaizduoji kokių akimirkų patyriau, kokie prisiminimai
Širdis net atsigauna pagalvojus
**O ko tau tiksliau reikia apie tą neverbaliką? Tu nori rimtų psichologinių knygų? Ar kaip būna šiaip popsiniai, žurnalų tipo. Nes esu kažkada rašius referatą apie neverbalinę kalbą, bet labiau naudojamą versle.
*Nu man baisiai nepatinka prakaituoti, šlapi vyrai
Fuiii dėl to ir nepatinka jokios sporto šakos kur jie prakaitais apsilieja. Bet vat už tat dievinu bobslėjų ir skeletoną
**Man reikia rimtos literatūros, medžiagos apie tai. Čia man reikia psichologijos koliui univerersitete.