Sveiki.
Mano "Tėvas Gorijo" į pabaigą jau eina. Visą naktį skaičiau, kadangi užmigt vistiek neleido kaimynai. Na nežinau ar čia naktis veikia ar kas , bet man ji pradėjo patikti. Labai tikiuos, kad greitu metu pavyks nusipirkti "Vaikas 44".
QUOTE(linamog @ 2010 09 12, 23:49)
Kaip gerai, kad nepasiklydo.
Dorifore, as pagalvosiu, ka cia parekomenduot tau is Kingo, kad atitiktu tavo skoni. O atsiliepimus as visada skaitau, idomiausia temos dalis.
Dorifore, as pagalvosiu, ka cia parekomenduot tau is Kingo, kad atitiktu tavo skoni. O atsiliepimus as visada skaitau, idomiausia temos dalis.
Aš irgi labai džiaugiuosi, vis pamyluoju ją, pavartau, taip ir norisi atidėti kitas knygas ir ją skaityt
Ot būtų gerai, kad parekomenduotum ką. Aš namie turiu jo "Kudžas", bet ryt einu į biblioteką, galėčiau pasiimti kokią nors. Pamenu man kita Kingo gerbėja buvo rekomendavus apie kažkokį maratoną, kur visi turėjo bėgti Nu bet ir tu jau maždaug žinai mano skonį, tai gal patarsi tokią, kad negalėčiau atsitraukti
Aš irgi skaitau visų atsiliepimus, su SS tik kažkada kalbėjom, kad kartais atrodo, jog tik mums jie ir įdomūs
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 13, 09:08)
Na man net nesuprantama ko čia visi taip džiaugiasi ir su kokiom pergalėm sveikina. Būsiu baisiai nepopuliari, nes aš krepšiniu visiškai nesidomiu ir dėl nieko nesergu
Norėjau pasiteirauti, galbūt kam teko susidurti ir pan. Gal žinot kokios literatūros nagrinėjančios neverbalinę kalbą (gali būti ir anglų kalba)?
O taip pat, ar diskriminacija nagrinėjama tik konstitucijoje? Ar yra kokie kiti teisiniai aktai?
Norėjau pasiteirauti, galbūt kam teko susidurti ir pan. Gal žinot kokios literatūros nagrinėjančios neverbalinę kalbą (gali būti ir anglų kalba)?
O taip pat, ar diskriminacija nagrinėjama tik konstitucijoje? Ar yra kokie kiti teisiniai aktai?
Gaila, kad nesidomi. Man yra tekę pabūti Serbijoje, Europos čempionate, neįsivaizduoji kokių akimirkų patyriau, kokie prisiminimai Širdis net atsigauna pagalvojus
O ko tau tiksliau reikia apie tą neverbaliką? Tu nori rimtų psichologinių knygų? Ar kaip būna šiaip popsiniai, žurnalų tipo. Nes esu kažkada rašius referatą apie neverbalinę kalbą, bet labiau naudojamą versle.
QUOTE(katilina @ 2010 09 13, 12:04)
Džiaugiuosi, kad gavai labai norimą knygą. Tik pagalvojau, kad bus truputį juokinga, jei ji tau ims ir nepatiks (nes "Magas' - tikrai ne kiekvieno skoniui tinkanti knyga).
O tu pati skaičius šitą knygą? Kokie tavo atsiliepimai. Aš kažkaip nemanau, kad man nepatiks. Nors žinai, visko gali būt. Bet vistiek neparduosiu jos
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 09 13, 16:18)
Fe, kaip nemyliu kišeninio formato
O man visai patinka. Šiaip retai perku tokias, bet va dabar keičiausi su Only knygą "Gėda", kišeninio formato, tai visai patogi buvo ir skaityti, ir nešiotis. Ir laikosi gerai
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 13, 17:14)
Skaiciau apie durnyna (PAMISELIO ISTORIJA), tik ka baigiau, pasiemiau AKLUMA- jopsikmat vel nelaimingi zmones Ir atrodo nieko gero ant sio svieto nera nu vistiek as jos nemesiu - iveiksiu, o po to imsiu kokia grazia knyga, bet tai kur ja rast
Kaip sujuokinai Aklumas tikrai nėra graži knyga, bet labai noriu, kad ją perskaitytum
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 13, 17:27)
zmogus net gaut pinigu uz dyka negali
O taip, čia vadinamas banko mokestis, nes vedi į kitą Man labai nepatinka, kai parduodu kąnors ir būna iš kito banko Kartais atsiranda supratingų žmonių ir prideda tą mokestį prie sumos. O kartais ir ne. Pvz dabar dovanoju vieniem žmonėms dėžutę daiktų, tik už siuntimą paprašiau. perveda 4lt, man 1,40 nuskaičiavo. Tai ne tik,kad daiktus dovanoju, bet dar ir į minusą einu su siuntimu
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 13, 16:49)
Kaip sujuokinai Aklumas tikrai nėra graži knyga, bet labai noriu, kad ją perskaitytum
O taip, čia vadinamas banko mokestis, nes vedi į kitą Man labai nepatinka, kai parduodu kąnors ir būna iš kito banko Kartais atsiranda supratingų žmonių ir prideda tą mokestį prie sumos. O kartais ir ne. Pvz dabar dovanoju vieniem žmonėms dėžutę daiktų, tik už siuntimą paprašiau. perveda 4lt, man 1,40 nuskaičiavo. Tai ne tik,kad daiktus dovanoju, bet dar ir į minusą einu su siuntimu
Perskaitysiu
bet gal tie zmones tokie patys nesupratingi kaip as nu tikrai nezinojau, kad uz gavima nuskaiciuoja.. tai tu kita karta paprasciausiai parasyk, kad tau nuskaiciuoja, ir kad i tai atsizvelgtu..
QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 13, 17:46)
o mane šiandien bankas nudžiugino. Visai netikėtai ir nelauktai sąskaitoje pinigų atsirado
Ir dar taip buna?
Labas vakaras
Dėl bankų, pati kai siunčiu ir pervedinėja iš kito banko, tai neprašau to 1.40lt, ne visi ir manęs prašo, būna kartais, kad paprašo pervesti daugiau, jei iš kito banko vedu
bet aišku pikta, kad taip su tais mokesčiais pas mus yra
Ingėnai, pranešu - jau pas mane ačiūūū
Dėl bankų, pati kai siunčiu ir pervedinėja iš kito banko, tai neprašau to 1.40lt, ne visi ir manęs prašo, būna kartais, kad paprašo pervesti daugiau, jei iš kito banko vedu
bet aišku pikta, kad taip su tais mokesčiais pas mus yra
Ingėnai, pranešu - jau pas mane ačiūūū
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 13, 17:49)
Ot būtų gerai, kad parekomenduotum ką. Aš namie turiu jo "Kudžas", bet ryt einu į biblioteką, galėčiau pasiimti kokią nors. Pamenu man kita Kingo gerbėja buvo rekomendavus apie kažkokį maratoną, kur visi turėjo bėgti Nu bet ir tu jau maždaug žinai mano skonį, tai gal patarsi tokią, kad negalėčiau atsitraukti
O tu pati skaičius šitą knygą? Kokie tavo atsiliepimai. Aš kažkaip nemanau, kad man nepatiks. Nors žinai, visko gali būt. Bet vistiek neparduosiu jos
"Kudžas" labai nebloga, gali ir nuo jos pradėti. Gal dar patiktų "Mizerė" (tik neprisimenu, ar čia tau patinka apie visokius trenktus skaityti, ar kažkam kitam).
"Magą" aš skaičiau labai seniai, net nebeprisimenu, kiek jis man patiko. Bet nebuvau labai sužavėta, o ir pabaigoj kažko nesupratau, jei gerai pamenu.
QUOTE(adžani @ 2010 09 13, 17:57)
Ir dar taip buna?
Pasirodo būna. čia gal universitetas pervedė stipendiją, bet aš jau buvau gavusi ją.. Žodžiu - kam gilintis.. ;D
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 13, 16:53)
Perskaitysiu
bet gal tie zmones tokie patys nesupratingi kaip as nu tikrai nezinojau, kad uz gavima nuskaiciuoja.. tai tu kita karta paprasciausiai parasyk, kad tau nuskaiciuoja, ir kad i tai atsizvelgtu..
Tai vat, žinokit visos ir visiems laikams - jei pervedama iš skirtingo banko, visada nuskaičiuojama komisiniai ir mokėtojui, ir gavėjui (už tarpbankinius atsiskaitymus) Jeigu normali sąskaita, be jokių pribumbasų.
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 13, 16:58)
Malonaus skaitymo
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 13, 17:49)
Aš irgi skaitau visų atsiliepimus, su SS tik kažkada kalbėjom, kad kartais atrodo, jog tik mums jie ir įdomūs
čia tikriausiai ,,bėgantis žmogus''. yra filmas su Švarcnegeriu. nors nei mačiau, nei skaičiau
aš irgi atsiliepimus skaitau. juk dėl to šią temą ir susiradau
Dorifore, sianakt tave sapnavau. Su kazkokiu berniuku buvai...
Kas liecia Kinga, bandyk "Svytejimas", "Gyvuleliu kapines" arba "Langoljerai".
Kas liecia Kinga, bandyk "Svytejimas", "Gyvuleliu kapines" arba "Langoljerai".
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 13, 17:08)
Tai vat, žinokit visos ir visiems laikams - jei pervedama iš skirtingo banko, visada nuskaičiuojama komisiniai ir mokėtojui, ir gavėjui (už tarpbankinius atsiskaitymus) Jeigu normali sąskaita, be jokių pribumbasų.
Bet kaip suprantu jei is to pacio banko i ta pati - nenuskaiciuoja
QUOTE(katilina @ 2010 09 13, 18:03)
"Kudžas" labai nebloga, gali ir nuo jos pradėti. Gal dar patiktų "Mizerė" (tik neprisimenu, ar čia tau patinka apie visokius trenktus skaityti, ar kažkam kitam).
Aš buvau kažkada gi pradėjus tą Kudžą, bet po kelių lapų mečiau, nes kai pradeda iš spintos lįsti pabaisos kažkokios, mane labai sujuokino patinka man ir apie trenktus skaityti