labas rytas
Pabaigiau Vaikas iš Briugės - patiko ir net labai. Pabaiga, kai viskas atsiskleidė, sužavėjo.
Na ir perskaičiau per naktelę Virpėjimas. Saulėlydžio kopija, tik daug geriau (man bent jau).
Vėliau gal parašysiu išsamiau ką apie ką manau, nes dabar šūlėn reik lėkt, o kai aš dar be miego (negalėjau niekaip padėti knygos šalin).
Aistulia, JAV, žinoma
Labas rytas.
Labas rytas
Buvau visomis keturiomis už turkus, bet didelės reikšmės tai neturi. Svarbiausia mūsiškiai su medaliais.
Buvau visomis keturiomis už turkus, bet didelės reikšmės tai neturi. Svarbiausia mūsiškiai su medaliais.
Na man net nesuprantama ko čia visi taip džiaugiasi ir su kokiom pergalėm sveikina. Būsiu baisiai nepopuliari, nes aš krepšiniu visiškai nesidomiu ir dėl nieko nesergu
Norėjau pasiteirauti, galbūt kam teko susidurti ir pan. Gal žinot kokios literatūros nagrinėjančios neverbalinę kalbą (gali būti ir anglų kalba)?
O taip pat, ar diskriminacija nagrinėjama tik konstitucijoje? Ar yra kokie kiti teisiniai aktai?
Norėjau pasiteirauti, galbūt kam teko susidurti ir pan. Gal žinot kokios literatūros nagrinėjančios neverbalinę kalbą (gali būti ir anglų kalba)?
O taip pat, ar diskriminacija nagrinėjama tik konstitucijoje? Ar yra kokie kiti teisiniai aktai?
Labas rytas gerkle skauda oras blogas
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 13, 09:08)
Na man net nesuprantama ko čia visi taip džiaugiasi ir su kokiom pergalėm sveikina. Būsiu baisiai nepopuliari, nes aš krepšiniu visiškai nesidomiu ir dėl nieko nesergu
Labas rytas
Pradėjau skaityt "Įsileisk mane". Kol kas visai nieko
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 13, 09:16)
Labas rytas gerkle skauda oras blogas
vargšė Pas mus tai geras oras
Sveikos as lekiu i miesta su reikalais, uzbegau tik pasisveikint
Zekit ka radau padekokim LT krepsininkams
http://aciukrepsininkams.balsas.lt/
Zekit ka radau padekokim LT krepsininkams
http://aciukrepsininkams.balsas.lt/
Labas rytas, pribaigiau "šoklys". Tai knyga nepanaši į filmą, skiriasi daug detalių. knyga lengva, be gilių prasmių, įtraukianti, greitai skaitoma. Galima imti iš bibliotekos, neverta pirkti.
Norėjau paklausti, o kuo skiriasi ši tema ir taip pat esanti dar "knygų klubas"?
Kiek daug pasisakymų ne į temą apie kašį
Norėjau paklausti, o kuo skiriasi ši tema ir taip pat esanti dar "knygų klubas"?
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 13, 08:36)
Labas rytas, pribaigiau "šoklys". Tai knyga nepanaši į filmą, skiriasi daug detalių. knyga lengva, be gilių prasmių, įtraukianti, greitai skaitoma. Galima imti iš bibliotekos, neverta pirkti.
topinis klausimas, net nusijuokiau. Pastaba, temų kūrėjoms, nustojote dėti paaiškinimą temos pradžioje, vėl pasipylė tie patys klausimai
o čia metu atsakymą į klausymą:
P.S.
Atsakymas į visiems taip rūpimą klausimą:
kodėl yra dvi temos apie knygas?
Matote, šiais visuotinės kompiuterizacijos laikais, forume sukurti temą labai paprasta. Seniai labai senai tikriausiai taip gavosi, kad dviem knygų mėgėjoms panašiu metu kilo idėja pakalbėti apie knygas, ir jos tuos mygtukus spragtelėjo. Ir, kadangi kaip paaiškėjo, tų skaitančiųjų knygas ne taip jau ir mažai, tai kaip nebeužtvenksi upės bėgimo, taip ir moteriškių, norinčių papliurpti apie knygas, nebesulaikysi... Taip ir pradėjo jos diskutuoti, vienos vienoje temoje, kitos kitoje temoje, dar kitos - abiejose temose, kaip kam arčiau širdies. Vienos susipažino, kitos susidraugavo, o dar kitos ir į svečius jau ruošiasi važiuoti.... Na o pabaigoje tikimės, kad tos temos dar ilgai gyvuos, viena kitą gražiai papildys, o naujokai pasiskaitinės senesnes temeles. Happy End.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 13, 10:36)
Skiriasi tuo, kad ten šnekam dažniausiai tik į temą be jokių kavų