Bet kaip pagalvoju pora dienų vaikystės liko. Dar 15 metų tai atrodo, tokia vaikystė, o 16ti metai man kažkodėl labai rimtai žiūris. Čia tik man taip atrodo ar ir kitiem taip buvo? Kažkaip keistai jaučiuos. Noriu vaikystėėėės.
Iki, varau ir aš miegot su Tėvu Gorijo.
aistuliaa aciu uz jaukius namukus
Registruojuos su Melissa Hill ,,Atleisk man". Pabaigsiu siandien, nebedaug liko, o ir taip idomu, kaip gi ten galu gale viskas pasibaigs
as 16 laukiau, kad teisiu galeciau eit laikyt , o daugiau, kad jie man kazkuo ypatingi butu... nu nepamenu.
Registruojuos su Melissa Hill ,,Atleisk man". Pabaigsiu siandien, nebedaug liko, o ir taip idomu, kaip gi ten galu gale viskas pasibaigs
QUOTE(Taškė. @ 2010 09 10, 21:47)
Bet kaip pagalvoju pora dienų vaikystės liko. Dar 15 metų tai atrodo, tokia vaikystė, o 16ti metai man kažkodėl labai rimtai žiūris. Čia tik man taip atrodo ar ir kitiem taip buvo? Kažkaip keistai jaučiuos. Noriu vaikystėėėės.
as 16 laukiau, kad teisiu galeciau eit laikyt , o daugiau, kad jie man kazkuo ypatingi butu... nu nepamenu.
Labas rytas,registas su susitike dykumoje
Gal kam reikia sios knygos nauja uz 25 lt paimciau.
BEJE GAL KAM REIKIA KOKIOS KNYGOS RASYKIT PAIMCIAU TIK PARASYKIT MAN KAINAS UZ KIEK PIRKTI MANO TELEFONAS 864709422.
PLEPIU TOP 5
aistuliaa 69
Meskute5 56
reeva 56
Papugele 44
Dorifore 43
Gal kam reikia sios knygos nauja uz 25 lt paimciau.
BEJE GAL KAM REIKIA KOKIOS KNYGOS RASYKIT PAIMCIAU TIK PARASYKIT MAN KAINAS UZ KIEK PIRKTI MANO TELEFONAS 864709422.
PLEPIU TOP 5
aistuliaa 69
Meskute5 56
reeva 56
Papugele 44
Dorifore 43
Labas rytas siandien krepsinis
Adzani, kokias knygas gali paimti? Visokias ar koki sarasiuka turi?
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 11, 10:27)
Labas rytas siandien krepsinis
Eisiu i muge,tai sakau gal pigiau kas butu.Sarasiuka man savo ir su kainom uz kiek maximui paimti.
Labas rytas
Registruojuos su "Gerokai po vidurnakčio" ir dar 12 knygų laukiančių eilėje
Tiesa, pamiršau vakar parašyti, kad nepamirštumėt Medeinos gimtadienio įrašyt balandžio 23 d.
Registruojuos su "Gerokai po vidurnakčio" ir dar 12 knygų laukiančių eilėje
Tiesa, pamiršau vakar parašyti, kad nepamirštumėt Medeinos gimtadienio įrašyt balandžio 23 d.
Labas is ryto Nors ir nesu nuolatine situ namuciu lankytoja,bet gal nesupyksit jei prisiregistruosiu cia su vakar vakare labai "skaniai" uzbaigta knyga A.McKay Gimdymo namai,is pradziu lyg ir neuzkabino,bet paskui..
QUOTE(adžani @ 2010 09 11, 09:29)
Eisiu i muge,tai sakau gal pigiau kas butu.Sarasiuka man savo ir su kainom uz kiek maximui paimti.
Aisku, tai ten nebus nieko ko reikia. nebent Kalifo rumai jei bus uz kokius 22 lt. Bet abejoju
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 11, 10:32)
Aisku, tai ten nebus nieko ko reikia. nebent Kalifo rumai jei bus uz kokius 22 lt. Bet abejoju
Is kur zinai,kad nebus Gal bus,jei kalifo rumai uz tiek bus paimciau.
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 09 11, 09:31)
Labas is ryto Nors ir nesu nuolatine situ namuciu lankytoja,bet gal nesupyksit jei prisiregistruosiu cia su vakar vakare labai "skaniai" uzbaigta knyga A.McKay Gimdymo namai,is pradziu lyg ir neuzkabino,bet paskui..
Sveika prasom jungtis
Gimdymo namai paliko gera ispudi? As neapsisprendziu pirkt ar ne man ja
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 09 11, 09:33)
Is kur zinai,kad nebus Gal bus,jei kalifo rumai uz tiek bus paimciau.
Utai kad man nelabai ko reikia, bet jei bus Kalifo rumai ir Geisos gyvenimas uz ne daugiau kaip 22 tada man paimk
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 11, 10:34)
Sveika prasom jungtis
Papildyta:
Utai kad man nelabai ko reikia, bet jei bus Kalifo rumai ir Geisos gyvenimas uz ne daugiau kaip 22 tada man paimk
Papildyta:
Ok.
Papildyta:
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 09 11, 10:31)
Sveika,prisijungus,.
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 09 11, 09:31)
Sveika prisijungus