Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

Bet kaip pagalvoju pora dienų vaikystės liko. Dar 15 metų tai atrodo, tokia vaikystė, o 16ti metai man kažkodėl labai rimtai žiūris. Čia tik man taip atrodo ar ir kitiem taip buvo? Kažkaip keistai jaučiuos. Noriu vaikystėėėės. lotuliukas.gif

Iki, varau ir aš miegot su Tėvu Gorijo. lotuliukas.gif
Atsakyti
aistuliaa aciu uz jaukius namukus 4u.gif

Registruojuos su Melissa Hill ,,Atleisk man". Pabaigsiu siandien, nebedaug liko, o ir taip idomu, kaip gi ten galu gale viskas pasibaigs g.gif
QUOTE(Taškė. @ 2010 09 10, 21:47)
Bet kaip  pagalvoju pora dienų vaikystės liko. Dar 15 metų tai atrodo, tokia vaikystė, o 16ti metai man kažkodėl labai rimtai žiūris. Čia tik man taip atrodo ar ir kitiem taip buvo? Kažkaip keistai jaučiuos. Noriu vaikystėėėės.  lotuliukas.gif

Iki, varau ir aš miegot su Tėvu Gorijo.  lotuliukas.gif

as 16 laukiau, kad teisiu galeciau eit laikyt thumbup.gif , o daugiau, kad jie man kazkuo ypatingi butu... nu nepamenu. g.gif
Atsakyti
Labas rytas,registas su susitike dykumoje 4u.gif
Gal kam reikia sios knygos nauja uz 25 lt paimciau. 4u.gif
user posted image
BEJE GAL KAM REIKIA KOKIOS KNYGOS RASYKIT PAIMCIAU TIK PARASYKIT MAN KAINAS UZ KIEK PIRKTI MANO TELEFONAS 864709422.
PLEPIU TOP 5 biggrin.gif

aistuliaa 69

Meskute5 56

reeva 56

Papugele 44

Dorifore 43
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 11 rugsėjo 2010 - 08:30
Labas rytas lithuania.gif siandien krepsinis clap.gif
Adzani, kokias knygas gali paimti? Visokias ar koki sarasiuka turi?
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 11, 10:27)
Labas rytas  lithuania.gif siandien krepsinis  clap.gif
Adzani, kokias knygas gali paimti? Visokias ar koki sarasiuka turi?

Eisiu i muge,tai sakau gal pigiau kas butu.Sarasiuka man savo ir su kainom uz kiek maximui paimti. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas

Registruojuos su "Gerokai po vidurnakčio" ir dar 12 knygų laukiančių eilėje lotuliukas.gif

Tiesa, pamiršau vakar parašyti, kad nepamirštumėt Medeinos gimtadienio įrašyt balandžio 23 d. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 11 rugsėjo 2010 - 09:33
Labas is ryto smile.gif Nors ir nesu nuolatine situ namuciu lankytoja,bet gal nesupyksit jei prisiregistruosiu cia su vakar vakare labai "skaniai" uzbaigta knyga A.McKay Gimdymo namai,is pradziu lyg ir neuzkabino,bet paskui.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 11, 09:29)
Eisiu i muge,tai sakau gal pigiau kas butu.Sarasiuka man  savo ir su kainom uz kiek maximui paimti.  blush2.gif

Aisku, tai ten nebus nieko ko reikia. nebent Kalifo rumai jei bus uz kokius 22 lt. Bet abejoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 11, 10:32)
Aisku, tai ten nebus nieko ko reikia. nebent Kalifo rumai jei bus uz kokius 22 lt. Bet abejoju  rolleyes.gif

Is kur zinai,kad nebus biggrin.gif Gal bus,jei kalifo rumai uz tiek bus paimciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 09 11, 09:31)
Labas is ryto smile.gif  Nors ir nesu nuolatine situ namuciu lankytoja,bet gal nesupyksit jei prisiregistruosiu cia su vakar vakare labai "skaniai" uzbaigta knyga A.McKay Gimdymo namai,is pradziu lyg ir neuzkabino,bet paskui.. rolleyes.gif

Sveika 4u.gif prasom jungtis thumbup.gif
Gimdymo namai paliko gera ispudi? As neapsisprendziu pirkt ar ne man ja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 09 11, 09:33)
Is kur zinai,kad nebus  biggrin.gif Gal bus,jei kalifo rumai uz tiek bus paimciau.  mirksiukas.gif

Utai kad man nelabai ko reikia, bet jei bus Kalifo rumai ir Geisos gyvenimas uz ne daugiau kaip 22 tada man paimk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 11, 10:34)
Sveika  4u.gif  prasom jungtis  thumbup.gif
Gimdymo namai paliko gera ispudi? As neapsisprendziu pirkt ar ne man ja  ax.gif
Papildyta:
Utai kad man nelabai ko reikia, bet jei bus Kalifo rumai ir Geisos gyvenimas uz ne daugiau kaip 22 tada man paimk  4u.gif

Ok. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 09 11, 10:31)
Labas is ryto smile.gif  Nors ir nesu nuolatine situ namuciu lankytoja,bet gal nesupyksit jei prisiregistruosiu cia su vakar vakare labai "skaniai" uzbaigta knyga A.McKay Gimdymo namai,is pradziu lyg ir neuzkabino,bet paskui.. rolleyes.gif

Sveika,prisijungus,.
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 09 11, 09:31)

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti