mamytės sakykit ar apsimoka laukti gap nuolaidos kažkokios kombinzonmas, ar tiesiog beviltiška ir nebuna jų iki saltojo sezono pradžios?
QUOTE(Gailė @ 2011 09 20, 07:18)
mamytės sakykit ar apsimoka laukti gap nuolaidos kažkokios kombinzonmas, ar tiesiog beviltiška ir nebuna jų iki saltojo sezono pradžios?
yra visokiu koduku su kuriais nusimusti galima. as kombi nusipirkau is gap.eu su 40% nuolaida. kodukus buna gauna tos kur uzsakinejo, ar jie paskelbia koki. verta uzsukti i tema be tarpininkiu, ten mergaites gal kuri daryt uzsakyma turinti koki koduka ir priimtu prie saves.
QUOTE(eva15 @ 2011 09 23, 11:02)
Sveikutes, labai reikia patarymo, isrinkau savo lialiai kombika GAP The Warmest pink spalva, sakykit gal kas turejo toki, ar jie silti ir kaip su ismerom, mums gruodi bus 1 metukai., kokia ismera rinktis, ar verti jie demesio?? aciu
mum perbai gruod5 buvo metukai. Pirkau štisinį kombį, vienu dydžiu didenį, nes jie biški mažinti.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 23, 13:18)
mum perbai gruod5 buvo metukai. Pirkau štisinį kombį, vienu dydžiu didenį, nes jie biški mažinti.
tai cia kuri reiktu rinktis 12-18 ar 18-24 ?
QUOTE(eva15 @ 2011 09 23, 12:33)
tai cia kuri reiktu rinktis 12-18 ar 18-24 ?
aš pirkau 18 - 24 mes tokio vidutinio ūgio esam
tikrai tokio amžiaus vaikui labiau rekomenduočiau ištisinį, galų gale jis ir pigesnis. O ir minkštas ir šiltas. Aš su juo savškę ir nešioklėj puikiai nešiodavau.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 23, 17:58)
aš pirkau 18 - 24 mes tokio vidutinio ūgio esam
tikrai tokio amžiaus vaikui labiau rekomenduočiau ištisinį, galų gale jis ir pigesnis. O ir minkštas ir šiltas. Aš su juo savškę ir nešioklėj puikiai nešiodavau.
Aciu. as ir manau kad tokiai mazai lialia geriau istisinis.
mes su drauge emem kartu vienodus. ji jau metinukui 12-18, maniskiu, amzius matosi parase, 18-24. tikrai ziemai bus gerai. maniskio ugis 83 cm dabar ir dar kokius 7-8 cm gali augti, kad tiktu idealiai.
QUOTE(Gabii__ @ 2011 09 23, 19:42)
mes su drauge emem kartu vienodus. ji jau metinukui 12-18, maniskiu, amzius matosi parase, 18-24. tikrai ziemai bus gerai. maniskio ugis 83 cm dabar ir dar kokius 7-8 cm gali augti, kad tiktu idealiai.
o as vat katik gavau GAP atskira 18-24, maniskio ugis 86, tai pamatavus striuke kaip tik, itariu koki vasari jau rankoves bus trumpokos, siaip ilgis geras. Tai greiciausiai teks sausiui pirkt 2T
QUOTE(3lena @ 2011 09 23, 21:21)
o as vat katik gavau GAP atskira 18-24, maniskio ugis 86, tai pamatavus striuke kaip tik, itariu koki vasari jau rankoves bus trumpokos, siaip ilgis geras. Tai greiciausiai teks sausiui pirkt 2T
pas mane tai cia istisinis. na as tikiuos nebus permazas, istrauksim:) rankos ne taip greit gal sakau auga:))))
QUOTE(eva15 @ 2011 09 23, 22:18)
Mano lialia dabar 70 cm, o gruodzio viduri mums bus metukai,kiek paaugs iki tuo laiko neaisku, bet as tai pirksiu istesini, tai dabar nezinau ar 18-24 nebus per didelis ????
siaip pakaktu 12-18, bet didesniam irgi labai nepaskes manau. tik pagalvokit vistiek.ar reikia didesnio , kitos ziemos nedatrauks. tai gal geriau kad kaip tik butu. 18-24 yra 70 cm ilgio..o jus atmeskit galva, na gabalas lieka. tiek kazkur ir prisimeskit pamatuoti, pagalvokit:)
QUOTE(eva15 @ 2011 09 23, 22:18)
Mano lialia dabar 70 cm, o gruodzio viduri mums bus metukai,kiek paaugs iki tuo laiko neaisku, bet as tai pirksiu istesini, tai dabar nezinau ar 18-24 nebus per didelis ????
mes tokio amžiaus nešiojom 18 - 24, na aišku gak ir 12 - 18 būt tikę. Vistiek pradėsit jau spalio pab jį rengt.
Aišku ilgis gal tiktų ir mažesnis, bet rankovės gali trumpos tapt.
O paaugta gali gal pora cm...