labutis gal labai nesupyksite bet noriu paklausti kuo skiriasi šie GAP kombiai (ar tik dizainu )
atsiprašau už skolintas nuotraukas
ieškau kombio savo sūneliui dabar jam 14 mėn., o ūgis jau 81 cm. Tai nežinau kurį rinktis, vis parašote kad pamažintas, o kuris labiau pamažintas Ar iš viso neapsimoka bendro pirkti patarkite prašau
sveikos, o mane domina sis:
http://www.gap.eu/br...7...&pid=867259
bet nesuprantu jis cia siltas ziemai ar tik musu rudeniui? jokio neciupinejus, kitokiu nematau gape europietiskam.
bet nesuprantu jis cia siltas ziemai ar tik musu rudeniui? jokio neciupinejus, kitokiu nematau gape europietiskam.
QUOTE(Gabii__ @ 2011 09 10, 10:43)
sveikos, o mane domina sis:
sis zieminis, bet nepukinis, nemanau kad susalsit nors ir nepukinis, gap zino ka gamina mes ziemai tik uz gap lengvi, nestori, bet silti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 09 10, 09:46)
sis zieminis, bet nepukinis, nemanau kad susalsit nors ir nepukinis, gap zino ka gamina mes ziemai tik uz gap lengvi, nestori, bet silti
na as nemanau kad prie minus 20 vaiksciosim kieme labai:) bet..jei parasyta winter tai galima pasitiketi ir pirkti..mane neramina ar jie ir tokiu plonyciu taip nevadina?
nes tada reikia eit greit pirkti kol nuolaidos yra.
QUOTE(leilutee @ 2011 09 12, 22:07)
Sveikutės, reikia bendro patarimo, mano mažylis 7 mėn. bet jau dabar stovi ir pradeda tapuoti, kadangi artėja žiema ieškau arba vientiso kombio arba atskirai (kelnytės striukytės) ka galėtumėte patarti, kas geriau ir praktiškiau, nes manau kad žiemą tai jau žinksniuosim
mes pernai buvom tokio pat amziaus ir pradejom eiti nuo 7 menesiu. ir padariau kelias isvadas.
pradzioje turejom atskira, bet man nepatiko. gal reikejo plonesnio. sunku jam buvo eit, kai dar tie zingsniai nebuvo tokie kaip dabar. na nebus taip, kad labai puikiai eis kaip trimetis. antra vistiek daugiau teko nesiot, sodint kur, susikeldavo striuke.
nusipirkom vientisa. vaikui buvo super. labai patogu.ir paejo pats, nes vientisas, kad ir imant abu is plonesniu, bus plonesnis, lengvesnis, tai ne du rubai.
o siaip ir siemet emiau vientisa, gapo. maniskis vientisa mieliau rengias, jam patogiau lakstyti.
na cia bent jau mum, kitom vel gal kitokia patirtis.
bet esme reikia kuo lengvesnio.
antra dar labai svarbi dilema be kombio yra batai. pasimokiau su vienais. nebeperku taip,kad tiktu dviem sezonam, kaip daro tikrai nemazai mamu. geriau tegu viena atnesioja ir buna kaip tik, nei pradzioje su batais nepaeina, cia bent jau kol mazas visai.
tai vat tiek:)
gal ira mamu kurios uzsisake striuke ir nepatiko spalva? mes turim nauja tamsei melyna 2t noretume keisti i kita spalva
QUOTE(riešutėlis @ 2011 09 09, 15:12)
ieškau kombio savo sūneliui dabar jam 14 mėn., o ūgis jau 81 cm. Tai nežinau kurį rinktis, vis parašote kad pamažintas, o kuris labiau pamažintas Ar iš viso neapsimoka bendro pirkti patarkite prašau
aš jums galiu patarti ne kaip GAP drabuželių pirkėja, bet kaip aukštaūgio berniuko mama. Mums 15 mėn. ūgis buvo 89 cm. Mes perkame viską tik matuodami, nes pas mano vaikį yra ilgas liemuo, tai daug drabužėlių netinka dėl trumpo liemens. Jau seniai atsisakėme drabužėlių kur liemuo ir kelnytės išvien (bodžiukų, naktinių pižamų), perku kur kelnės ir viršus atskirai.
Aš asmeniškai bendro žiemai nepirksiu, pirksiu žieminę striukė ir kombikelnes
gavau gap kombinezona vientisa. visos skelbia, kad jie siemet nepukiniai, bet etiketeje aiskiai parasyta, kad 80% pukai. kas netiki ir kam aktualu, galesiu atsiusti foto etiketes.
beje labai labai fainas kombis:)
beje labai labai fainas kombis:)
QUOTE(Haiku333 @ 2011 09 16, 19:46)
Sveikos,
Norejau paklausti gal kas uzsisakinejate rubelius is gap.eu. Ziurejau, kad uz atsiuntima ima 10 svaru, o daugiau jokiu mokesciu neskaiciuoja, pvz. muito?
Buciau dekinga uz pasidalinima patirtimi.
Norejau paklausti gal kas uzsisakinejate rubelius is gap.eu. Ziurejau, kad uz atsiuntima ima 10 svaru, o daugiau jokiu mokesciu neskaiciuoja, pvz. muito?
Buciau dekinga uz pasidalinima patirtimi.
Muito ES nėra. Ima tik už siuntimą 10 svarų. Ir tą su kodukais galima nuimti.
QUOTE(Lince1 @ 2011 09 16, 20:15)
Muito ES nėra. Ima tik už siuntimą 10 svarų. Ir tą su kodukais galima nuimti.
Dekoju uz atsakyma O kur ta koduka galima gauti? Gal galetumete pasidalinti i AZ? Beje ar galima atsiskaityti lietuviska CC?