mum lapkriti bus 2m emiau 2t ir kelnias ir striuke. manau siai ziemai uzteks
QUOTE(tuticiukas @ 2011 08 14, 19:30)
mum lapkriti bus 2m emiau 2t ir kelnias ir striuke. manau siai ziemai uzteks
Jei vaikas normalaus sudejomo, tai dar ir ant issaugimo bus.
vaikas manau normalus dabar sveria 13kg ir 90cm ugis, nera nei storas nei kudas viduriukas bet va taip mane subalamutino mamytes kad abejodama uzsakiau dar ir t3 kombinezona sendien atsigavau ir pagalvojau kokiem galam as uzsakiau dar ir ta 3t? nu kai susisuka smegenys tai dabar galvoju kad 2t mum tikrai uzteks o t3 reiks bandyt pardavineti jei kas nupirks
o va maniskio ugis apie 84 (tiksliai nezinau ) sveria 12 kg, sausio gale bus 2 metai, tai emiau 18-24 kelnes ir 18-24 striuke. Tikiuosi labai, kad nebus per mazi.... nes nupirkus esu 2T kombikelnes, tai vaikas jose skeeeesta
QUOTE(Svajone35 @ 2010 10 16, 13:53)
Sveiki,noriu paklausti ar lenda pukai is GAP kombinezonu,pirkau is vienos mamytes gap pukini kombinezona,pukai lenda is visur,ar cia brokas ar taip jau sunesiotas?
Kai pirkau nauja ir nesiojom pora ziemu,valiau pora kart valykloje-ne vieno puko nebuvo islinde.Pataupiau ir nusipirkaukita "viena sezona nesiota"(juk galvojau,kad esu gi turejusi puikiai islaikyta ir po 2 ziemu)......Pukai buvo tiesiog aplipe pamusaliuka.Rankovese praktiskai nieko neciuopiau(na gal kazka...)....Graudu buvo...Gaila nedrisau grazint atgal....
QUOTE(Viliausmama @ 2011 08 18, 23:09)
Kai pirkau nauja ir nesiojom pora ziemu,valiau pora kart valykloje-ne vieno puko nebuvo islinde.Pataupiau ir nusipirkaukita "viena sezona nesiota"(juk galvojau,kad esu gi turejusi puikiai islaikyta ir po 2 ziemu)......Pukai buvo tiesiog aplipe pamusaliuka.Rankovese praktiskai nieko neciuopiau(na gal kazka...)....Graudu buvo...Gaila nedrisau grazint atgal....
Ant etikeciu nurodyta kad negalima valykloj siu kombiu valyti. Mes skalbdavom savo kombius skalbimo masinoje, jokiu puku nelisdavo ir tikrai puikios bukles islikdavo
na, musu lindai is striukes siek tiek, nors striuke neskalbta nei karto buvo, bet tik nezymiai, is vidaus..o siaip nesiojosi labai gera
siemet uzsakiau 14 kg ir 96 ugiui, 3t komplekta ir 4t striuke, nes pernai ensiojom 3t striuke, o ugis buvo iki 90 ir 12 kg , ir nepsakysiu, kad didele buvo, tokia labiau tip top, jau megstinio neapredydavau siltesnio, nors jo ir nereikedavo, bet kaip pvz sakau...kelnes pernai buvo 2t
siemet uzsakiau 14 kg ir 96 ugiui, 3t komplekta ir 4t striuke, nes pernai ensiojom 3t striuke, o ugis buvo iki 90 ir 12 kg , ir nepsakysiu, kad didele buvo, tokia labiau tip top, jau megstinio neapredydavau siltesnio, nors jo ir nereikedavo, bet kaip pvz sakau...kelnes pernai buvo 2t
sveikos, as cia ne i tema, bet gal kas norit mainyt naujas GAP melynas kombikelnes 4 T dydi i 3 T (nusipirkom, bet mum didokos )
I az, vilnius
I az, vilnius
nu va man ir dilema dėl dydžių striukės ir kombi gelniu. Mum gruodžio pr bus 2 metai, mergaitė. Old NAvy 2T šiaip kelnėse tai dar skęstam. Tai kelnes imčiau 2T, bet va kaip dėl striukės tai dilemų dilema Na turim maikių 2T tai didokos biški, bet maikė tai ne striukė..
Papildyta:
nupirks... šluoja juose
TAi gal ir man 2t reiks imt. Kelnes mes iki šiol 18 - 24 ne6iojam, mum 1,9 meto. O GAP skaitos pamažinti. Tai sakyčiau nedaug to pamažinimo.
Papildyta:
QUOTE(tuticiukas @ 2011 08 16, 13:48)
vaikas manau normalus dabar sveria 13kg ir 90cm ugis, nera nei storas nei kudas viduriukas bet va taip mane subalamutino mamytes kad abejodama uzsakiau dar ir t3 kombinezona sendien atsigavau ir pagalvojau kokiem galam as uzsakiau dar ir ta 3t? nu kai susisuka smegenys tai dabar galvoju kad 2t mum tikrai uzteks o t3 reiks bandyt pardavineti jei kas nupirks
nupirks... šluoja juose
TAi gal ir man 2t reiks imt. Kelnes mes iki šiol 18 - 24 ne6iojam, mum 1,9 meto. O GAP skaitos pamažinti. Tai sakyčiau nedaug to pamažinimo.
Taip ir nesupratau kaip su tais gap kombi kelnu ir striukiu dydziais?
mums rugseji 2-eji bus, vaikas toks didesnis uz vidutini.manu apie 15kg ir ugis koks 92 bus tikrai.koki uzsakinet virsu ir apacia noriu kad butu kaip tik, labai nemegstu per dideliu rubu ant vaikuciu
galvojua gal striuke imt 3T, o kelns 2T, bet ar nebus striuke didele?
mums rugseji 2-eji bus, vaikas toks didesnis uz vidutini.manu apie 15kg ir ugis koks 92 bus tikrai.koki uzsakinet virsu ir apacia noriu kad butu kaip tik, labai nemegstu per dideliu rubu ant vaikuciu
QUOTE(flamencita @ 2011 08 22, 01:34)
as manau kad uzteks jums 2t, kazkur skaiciau mamyte sake kad iki 100cm 2t drasiai pakanka, tai mes jauciu kur gausim 3t tai pardavinesim, arba kitiem metam pasiliksim, o 2t bus ciki
QUOTE(flamencita @ 2011 08 22, 00:34)
labai sunku taip ai6kiai pasakyt, mamos skirtinagi užsako...
Dabar žiūriu 18 - 24 džemperis old navy pvz tai kažkoks jau ankštokas, nors mes tokios vidutinio sudėjimo ir ūgio pagal amžių.
Dar žiūrėjau Old Navy liemens striukines kaži ar verta mūsu limatu