Įkraunama...
Įkraunama...

GAP

QUOTE(Jutkė @ 2012 10 24, 14:54)
matavau striuke 3T tai  doh.gif iki keliu,peciai nukrite  doh.gif As ir skaiciau tai suabejojau bet kaip pasimatavom 2T ir 3T tai  abejoniu neliko  schmoll.gif

Kiek suprantu pries tai rasiusioji iesko mergaitei, o jus pirkot berniukui. Mano mergaite vidutinio ugio. Budama 2 metuku ir 86-93 cm ugio nesiojo 3T striuke ir 2T kombinezonines kelnes. Tikrai buvo kaip tik, be jokiu intensiju nesioti kita ziema.
Atsakyti
QUOTE(stauskute @ 2012 10 24, 15:21)
Kiek suprantu pries tai rasiusioji iesko mergaitei, o jus pirkot berniukui. Mano mergaite vidutinio ugio. Budama 2 metuku ir  86-93 cm ugio nesiojo 3T striuke ir 2T kombinezonines kelnes. Tikrai buvo kaip tik, be jokiu intensiju nesioti kita ziema.

Nezinau tada nes musu ugis 90 o striukytes tikrai pakako 2T uzpakaliuka dengia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2012 10 24, 16:07)
Nezinau tada nes musu ugis 90 o striukytes tikrai pakako 2T uzpakaliuka dengia  4u.gif

As tiesiog manau, kad berniuku ir mergaiciu striukes skirtingu dydziu. Berniukams, matyt nemazintos. O mergaiciu, 3 metus pirkom, ir visada reikejo vienu dydziu didesnes.
Atsakyti
QUOTE(stauskute @ 2012 10 24, 15:21)
Kiek suprantu pries tai rasiusioji iesko mergaitei, o jus pirkot berniukui. Mano mergaite vidutinio ugio. Budama 2 metuku ir  86-93 cm ugio nesiojo 3T striuke ir 2T kombinezonines kelnes. Tikrai buvo kaip tik, be jokiu intensiju nesioti kita ziema.

As planuoju pirkti vientisa kombinezona,tad bijau,kad ne taip lengva pataikyt kaip su atskirom dalimis
Atsakyti
merginos, gal esat pirkusios sia striuke?
user posted image
GAP
Atsakyti
Parduodu GAP kailinukus 2 metukai, labai mieli ir silti, plius kepuryte. Kaina 80 lt, Kaunas
Ismatavimai:
Rankove nuo petuko 30 cm
Nuo pazastytes 21 cm
Visas ilgis 45 cm
Apimtis 34 cm

user posted image
user posted image
user posted image

Gap kombinzonas 12 -18 dydis, kaina 150 lt dovanu kepurute su pirstinytem.

Ismatavimai:
Rankove nuo petuko 27 cm
Nuo pazastytes 21 cm
Ilgis 37 cm
Klenytes nuo klyniuko 23 cm, apimtis 28 cm.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
user posted image
Galvoju savo mergytei nupirkt si kombi. Jai dabar 4 men, o sis kombio dydis 6-12 men, tai manau ziemai butu kaip tik. Gal kuri turit atsiliepimu apie ji? ax.gif
Atsakyti
Pirkciau nauja GAP kombinzona 4t dydi. I az
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
Jau ir aš pasimečiau tarp tų dydžių doh.gif
Berniukui yra 1 metukai, ūgis 80 cm, sveria 10,5 kg.
Taigi kokio dydžio patartumėt pirkti kombinezoną žiemai ?
Ir kaip ten su tais pūkais g.gif skelbimuose rašo, kad nepūkinis, tai čia gerai g.gif jis šiltas ?
Ačiū Jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2012 10 26, 12:11)
merginos, gal esat pirkusios sia striuke?
user posted image
GAP

Sveiki, mes buvom parsisiunte sia striuke, M dydi 8-9 metai. Jei turit klausimu i AZ mirksiukas.gif

O mane domina sios striukes ismatavimai S ir M dydzio:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 06 lapkričio 2012 - 14:20
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2012 10 24, 09:53)
Gal galetumet kas patarti, koki dzemperio dydi imti berniukui is GAP su 139cm ugiu. Siuntemes is UK dzinsiukus 8-9m, per trumpi doh.gif , dabar noreciau kelniu ir dzemperiu papirkti, tik nezinau koki dydi imti M ar L? g.gif

Sveiki, mano vaikas 146cm, tai as jam L pirkau maikuciu tai rankoves ilgos, Turin viena M tai jam kaip tik, bet mano is USA, o kelnes sportines L ilgi, manau jums M tikrai turi tikti.
Atsakyti
Mamytes,patarkit koki dydi imt berniukui Gap striukyte ir kombikelnes ,sunelio ugis 96 cm,normalaus sudejimo smile.gif

user posted image
user posted image

Aciu smile.gif
Atsakyti