Sveikos, mamytes
Cia tema apie GAP,bet kazkaip ziuriu visur eina kartu temos su ON,tai jie susije kazkaip gal? Zodziu,man idomu ON kombikelnes zymiai mazintos ar tik mums taip pasitaike,nes pirkau 5T,bet mano 4metu 105cm merginai beveik mazos
QUOTE(*Gaja* @ 2012 10 06, 09:08)
Sveikos, mamytes
Cia tema apie GAP,bet kazkaip ziuriu visur eina kartu temos su ON,tai jie susije kazkaip gal? Zodziu,man idomu ON kombikelnes zymiai mazintos ar tik mums taip pasitaike,nes pirkau 5T,bet mano 4metu 105cm merginai beveik mazos
taip, jie susije, uzeikite i gap.com puslapi tai virsuje bus galima pereiti ir prie ON. ON kombikelnes mazesnes nei GAP
Gal kas jau turit šiuos pašiltintus džinsiukus?
Kaip jie,ar tinka smulkiom panelytėm?
Gal turit nuotraukytę kaip atrodo ant mergaitės.
QUOTE(*Jūratė* @ 2012 10 06, 15:14)
Gal kas jau turit šiuos pašiltintus džinsiukus?
Neturiu siu, bet daug kas sake kad labai siauri, ir tinka tik kudoms
Papildyta:
QUOTE(RIMANTYTA @ 2012 10 05, 22:43)
ar galetu kas pasakyt, Gap ar ON kelnes, pedkelnes, mazintos ar atitinka dydi, 90cm ugio mergytei atitinka 2T, 2-3T???
Na su 97 cm dar puikiai tinka 2-3T pedkelnes, kelnes 3T
QUOTE(Svajone35 @ 2010 10 16, 14:53)
Sveiki,noriu paklausti ar lenda pukai is GAP kombinezonu,pirkau is vienos mamytes gap pukini kombinezona,pukai lenda is visur,ar cia brokas ar taip jau sunesiotas?
Komentaras senas... Bet susiduriau ir aš lygiai su tuom, pirkau iš SM kombinezoną, pamušaliukas aplipęs pūkeliais, na galvoju, aprinksiu... Bet vistiek tie pukeliai rodos Ir kaip čia paskaičiau, tai reiškia, kad kombinezonas gerokai sunešiotas... O gaila, parduodant sakė, kad stovis tiesiog puikus
QUOTE(linarija @ 2012 10 07, 18:45)
Komentaras senas... Bet susiduriau ir aš lygiai su tuom, pirkau iš SM kombinezoną, pamušaliukas aplipęs pūkeliais, na galvoju, aprinksiu... Bet vistiek tie pukeliai rodos Ir kaip čia paskaičiau, tai reiškia, kad kombinezonas gerokai sunešiotas... O gaila, parduodant sakė, kad stovis tiesiog puikus
na kazin ar visais atvejais
as asmeniskai kai iskalbiau striukyte, (skalbiau, beje tik 1 karta, ir nesiojo mano vaikas ta striuke tai tikrai minimaliai), tada ir pasirodel biski pukeliu. bet musu atveju jie pasirode tik iskalbus, nes lauke maniskis tai turbut net 10 kartu nebuvo...
QUOTE(daffni @ 2012 10 07, 20:24)
na kazin ar visais atvejais
as asmeniskai kai iskalbiau striukyte, (skalbiau, beje tik 1 karta, ir nesiojo mano vaikas ta striuke tai tikrai minimaliai), tada ir pasirodel biski pukeliu. bet musu atveju jie pasirode tik iskalbus, nes lauke maniskis tai turbut net 10 kartu nebuvo...
Na, kombinezonas ne naujas, tai aišku buvo skalbiamas.
Na ir aš galvojau, jei biškis tai gal ir viskas ok bet man ju kazkaip daugokai atrodo ant to pamusaliuko... ir nelabai aprinksi, nes rodos vel...
uzpernai pirkom deveta/skalbta 2T Gap kombi - tai beveik nesipukavo visai, o pernai - NAUJA 3T - tai - labai pukavosi. Nezinau, gal del to, kad nesiojo fleesini megstuka, gal trauke ir lipo tie pukai taip Nusivilkus striuke sunus atrodydavo it is vistides. Tad siemet susilaikiau ir nebepirkau...
QUOTE(kosmonaute:) @ 2012 10 10, 15:33)
Labas, mamytes. Mazajai 2 metai bus sausio pabaigoje. Dabar ugis apie 78-80 cm, sveriam 10,5 kg. Noreciau patarimo del GAP striukes ir kombikelniu. Na kelnes lyg suprantu, kad 2T reiketu pirkti, o kaip su striuke?
striuke tikrai ne didesne negu 2T.
maniskis pernai su tokiu ugiu atvaiskciojo su 12-18 men komplektu, aisku i ziemos gala jau trumpa viskas buvo.
siaip mano patarimas- jei aisku yra galimybe, nuvaziuot pas kokia mamyte kur pardavineja ir pamatuot.
gali but kad kelniu jums reiks 18-24.
pvz mano atvejis: mano vaikis 92 cm, as jam nupirkau 3T komplekta. bet visgi mastau kad gal kelnes nupirksiu 2T papildomai, nes gaila vaiko
Iškilo klausimas dėl šitos striukės: USA puslapyje rašo, kad pūkinė (down filled), o UK puslapy nieko apie tai neužsimena.
Tai jos vienodos, ar UK ji nėra pūkinė???
Kas pirko? Kas žino?
QUOTE(daffni @ 2012 10 10, 16:15)
striuke tikrai ne didesne negu 2T.
maniskis pernai su tokiu ugiu atvaiskciojo su 12-18 men komplektu, aisku i ziemos gala jau trumpa viskas buvo.
siaip mano patarimas- jei aisku yra galimybe, nuvaziuot pas kokia mamyte kur pardavineja ir pamatuot.
pvz mano atvejis: mano vaikis 92 cm, as jam nupirkau 3T komplekta. bet visgi mastau kad gal kelnes nupirksiu 2T papildomai, nes gaila vaiko
Aciu Jums uz patarima