Įkraunama...
Įkraunama...

GAP

Sveikos,
Norėčiau užsakyti iš Gap puslapio. Žinau kad kažkas tuo užsiima, help (esu naujokė ir žalia šituose reikaluose blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(grazinka14 @ 2012 01 24, 10:55)
Sveikos,
Norėčiau užsakyti iš Gap puslapio. Žinau kad kažkas tuo užsiima, help  (esu naujokė ir žalia šituose reikaluose  blush2.gif )

http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
QUOTE(grazinka14 @ 2012 01 24, 09:55)
Sveikos,
Norėčiau užsakyti iš Gap puslapio. Žinau kad kažkas tuo užsiima, help  (esu naujokė ir žalia šituose reikaluose  blush2.gif )

Jeigu turite kreditine kortele arba virtuon kortele, su kuria galima atsiskaityti internetu, galite prisiregistruoti ir pati nusipirkti is gap.eu psl, siuntimas i Lietuva 10 svaru 4u.gif jeigu tokios korteles neturite, ir neturite galimybes ja issiimti, tai pirkite per tarpininkes : is Gap.com ( cia $ viskas, nes is Amerikos ) , Gap.eu ( svarais) 4u.gif
Atsakyti
merginos, prasau patarkite smile.gif
jei berniukui 2,5 metu, kokio dydzio kombikelnes ziemai pirkti? mergytei kiek esu pirkusi, tai viskas mazinta, o kaip del berniuko? ir dar ziemai?
labai aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
o kaip moteriski dzemperiai padidinti Gap?
Atsakyti

Laba,

labai reikia patarimo 4u.gif Ieskau vaikui kombinezo, ar GAP ir Old Navy tinka musu ziemai, kai lauke -25? Kurie is ju siltesni?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2012 03 09, 14:39)
o kaip moteriski dzemperiai padidinti Gap?

Viskas ten padidinta motersiku rubu...Siaip nesioju maikes S, kartais M(priklauso nuo firmos) dydzio, bet va vakar atkeliavo 4 maikytes uzsisakytos GAP...S ismieros visos dideles, reikejo imti XS doh.gif

nutera, gal kas is LT gyvenanciu patars..mes gyvenam kur minusines temp. ziema nebuna isvis jau nekalbu apie tokius salcius, tai negaliu pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(nutera @ 2012 08 17, 15:36)
Laba,

labai reikia patarimo 4u.gif Ieskau vaikui kombinezo, ar GAP ir Old Navy tinka musu ziemai, kai lauke -25? Kurie is ju siltesni?

maniskiai antrus metus GAP nesios. Bet dukra turejo ir childrens place kombi uz dvigubai mazesne kaina ir ne kiek nebuvo prastesnis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2012 08 17, 18:59)
nutera, gal kas is LT gyvenanciu patars..mes gyvenam kur minusines temp. ziema nebuna isvis jau nekalbu apie tokius salcius, tai negaliu pasakyti...

QUOTE(Bonifacija @ 2012 08 17, 21:02)
maniskiai antrus metus GAP nesios. Bet dukra turejo ir childrens place kombi uz dvigubai mazesne kaina ir ne kiek nebuvo prastesnis.  4u.gif

Aciu, mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pirkot tokia striukyte ir galetumet pasakyti ar ji pukine ar ne g.gif 4u.gif
striuke
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2012 08 18, 09:18)
Gal kas pirkot tokia striukyte ir galetumet pasakyti ar ji pukine ar ne  g.gif  4u.gif
striuke

kad prie sudėties nerašo, jog pūkinė, vadinasi ne pūkinė, prieš žiemą atsiras ir pūkinių mirksiukas.gif turėtų būti užrašas : down fill 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2012 08 18, 09:18)
Gal kas pirkot tokia striukyte ir galetumet pasakyti ar ji pukine ar ne  g.gif  4u.gif
striuke

Amerikietiskam puslapy raso, kad pukine
http://www.gap.com/b...;scid=183635042
Atsakyti