Sveikos,
Norėčiau užsakyti iš Gap puslapio. Žinau kad kažkas tuo užsiima, help (esu naujokė ir žalia šituose reikaluose )
QUOTE(grazinka14 @ 2012 01 24, 10:55)
Sveikos,
Norėčiau užsakyti iš Gap puslapio. Žinau kad kažkas tuo užsiima, help (esu naujokė ir žalia šituose reikaluose )
http://www.supermama...p?showforum=139
QUOTE(grazinka14 @ 2012 01 24, 09:55)
Sveikos,
Jeigu turite kreditine kortele arba virtuon kortele, su kuria galima atsiskaityti internetu, galite prisiregistruoti ir pati nusipirkti is gap.eu psl, siuntimas i Lietuva 10 svaru jeigu tokios korteles neturite, ir neturite galimybes ja issiimti, tai pirkite per tarpininkes : is Gap.com ( cia $ viskas, nes is Amerikos ) , Gap.eu ( svarais)
o kaip moteriski dzemperiai padidinti Gap?
Laba,
labai reikia patarimo Ieskau vaikui kombinezo, ar GAP ir Old Navy tinka musu ziemai, kai lauke -25? Kurie is ju siltesni?
QUOTE(Ingredd @ 2012 03 09, 14:39)
o kaip moteriski dzemperiai padidinti Gap?
Viskas ten padidinta motersiku rubu...Siaip nesioju maikes S, kartais M(priklauso nuo firmos) dydzio, bet va vakar atkeliavo 4 maikytes uzsisakytos GAP...S ismieros visos dideles, reikejo imti XS
nutera, gal kas is LT gyvenanciu patars..mes gyvenam kur minusines temp. ziema nebuna isvis jau nekalbu apie tokius salcius, tai negaliu pasakyti...
QUOTE(nutera @ 2012 08 17, 15:36)
Laba,
labai reikia patarimo Ieskau vaikui kombinezo, ar GAP ir Old Navy tinka musu ziemai, kai lauke -25? Kurie is ju siltesni?
maniskiai antrus metus GAP nesios. Bet dukra turejo ir childrens place kombi uz dvigubai mazesne kaina ir ne kiek nebuvo prastesnis.
QUOTE(Sea Girl @ 2012 08 17, 18:59)
nutera, gal kas is LT gyvenanciu patars..mes gyvenam kur minusines temp. ziema nebuna isvis jau nekalbu apie tokius salcius, tai negaliu pasakyti...
QUOTE(Bonifacija @ 2012 08 17, 21:02)
maniskiai antrus metus GAP nesios. Bet dukra turejo ir childrens place kombi uz dvigubai mazesne kaina ir ne kiek nebuvo prastesnis.
Aciu, mergaites
QUOTE(Ramaskaaa @ 2012 08 18, 09:18)
kad prie sudėties nerašo, jog pūkinė, vadinasi ne pūkinė, prieš žiemą atsiras ir pūkinių turėtų būti užrašas : down fill
QUOTE(Ramaskaaa @ 2012 08 18, 09:18)
Amerikietiskam puslapy raso, kad pukine
http://www.gap.com/b...;scid=183635042