kas yra mankietukai?
[quote=srauni_upe,2011 11 30, 19:43]
kas yra mankietukai?
Na kai susiaurinimai tokie apacioj kelnyciu, o ne kai lygus galai buna ar platejantys
kas yra mankietukai?
Na kai susiaurinimai tokie apacioj kelnyciu, o ne kai lygus galai buna ar platejantys
QUOTE(IevuteDiana @ 2011 11 30, 18:02)
Sveikos mamytes, reikia pagalbos del GAP pizamyciu ilgom kelnytem su mankietukais.Gal kuri turi man reiketu ismatavimu 2 metuku ir 3 metuku dydziu.Aciu.
2T: rankovyčių ilgis 32 cm, visas bliuskytės ilgis 36 cm. Visas kelnyčių ilgis 51 cm, klekšnytės nuo klynuko 31 cm.
Bet šiaip tai nuoširdžiai nepatariu tokios pižamos pirkti (nebent esat turėjusi, ir jum tiko). Nes rankovių ir kalaškų siaurumas neišpasakytas, jau maniškė kaip sliekas, ale po maudynių čiut čiut užtempiu.
QUOTE(Moliūtė @ 2011 11 30, 21:03)
2T: rankovyčių ilgis 32 cm, visas bliuskytės ilgis 36 cm. Visas kelnyčių ilgis 51 cm, klekšnytės nuo klynuko 31 cm.
Bet šiaip tai nuoširdžiai nepatariu tokios pižamos pirkti (nebent esat turėjusi, ir jum tiko). Nes rankovių ir kalaškų siaurumas neišpasakytas, jau maniškė kaip sliekas, ale po maudynių čiut čiut užtempiu.
ACIU labai
Ar buna kombikelnes pukiniai??
QUOTE(svirpile @ 2011 11 13, 07:53)
aš ant suknučių pastebėjau, nes labiausiai Gap'ines mėgstam, tikrai kad suprastėjo, kartais mieliau dabar pirkčiau nedaug dėvėtą ir senesnių metų modeliuko, negu naują
ir aš taip manau, deja
abu mano berniukai vaikšto dabar su žieminėm pūkinėm Gapinėm striukėm (viena 2008 kolekcijos, kita šių metų), tai skirtumas kaip diena ir naktis
ta senesnio modelio super nešiojasi, o naujoji
Aš nupirkus šių metų pūkinę striukė ir jokių trūkumų nematau. Kaip tik labai faina
Megztukai irgi kokybiški, tvarkingai pasiūti ir sudėtys geros
Megztukai irgi kokybiški, tvarkingai pasiūti ir sudėtys geros
QUOTE(IngaMigal @ 2011 12 12, 20:12)
gal kas galetu patarti del gap dydziu,7 metu vaikinui bluzona kokio didzio reiketu imti :M,L -?.......
Maniskio ugis ~128 cm ir jam tinka S dydis, M skesta.
QUOTE(Roset @ 2011 12 13, 10:36)
Maniskio ugis ~128 cm ir jam tinka S dydis, M skesta.
Maniskio irgi 128 ugis,aciu uz patarima.
nesuprantu su šių metų GAP dydžiais... Parsisiunčiau 2 T striukę su kombi kelnėm. Mergina 2 metų, kokių 85 cm ūgio. Striukė tik tik. Kelnės galėtų būt ir maženės. Arba striukė didesnė čiut didesnė. Tiksliau ilgesnė. Nors viskas skirta iki kažkur 92 cm ūgio.
Tuo tarpu Lindex striukė iki 92 cm dar vis kaip suknelė atrodo.
Aišku mes planuojam tą GAP kombį dėt kai šalčiau bus. Tai su kombikelnėm kartu tai atrodo patogiai gal kaip tik kad nesiytabaluoja ten viskas. Kelnės lengvai nusisega.
Tuo tarpu Lindex striukė iki 92 cm dar vis kaip suknelė atrodo.
Aišku mes planuojam tą GAP kombį dėt kai šalčiau bus. Tai su kombikelnėm kartu tai atrodo patogiai gal kaip tik kad nesiytabaluoja ten viskas. Kelnės lengvai nusisega.