Įkraunama...
Įkraunama...

GAP

QUOTE(MAdene @ 2011 10 18, 14:35)
Sveikutes,

Mamytes patarkit del kepuryciu dydziu, jei musu galvyte dabar 47cm (beveik 11men), ar mums ne per mazas dydis s/m? Kepuryte http://www.gap.eu/br...;scid=848684007
Pukinis, mes turim  thumbup.gif

mes lygiai tokią pačią turime M/L dydžio, mūsų galvytės apimtis 49 cm. Mums kaip tik 4u.gif

Jei esate iš Klaipėdos, galit atvažiuoti iki mūsų ir pasimatuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 19 spalio 2011 - 11:51
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 19, 12:47)
mes lygiai tokią pačią turime M/L dydžio, mūsų galvytės apimtis 49 cm. Mums kaip tik  4u.gif

Jei esate iš Klaipėdos, galit atvažiuoti iki mūsų ir pasimatuoti  4u.gif

Oij dabar jau pradesiu nerimauti, uzsisakem S/M, na tikiuosiu tiks doh.gif
Dekui, bet mes ne is KLP mirksiukas.gif
Atsakyti
Dbr Gap'e 30% nuolaidos paltams, striukems, kombiams wink.gif
Atsakyti
Man reikia mergaitei pukinio ilgo paltuko-striukes, tai kaip suprantu,tokiu nera siemet? schmoll.gif Pilkoji gal siek tiek ilgesne,ir tai nesuprasi. Ir jos ne pukines? o flysas ar yra viduj irgi nera kaip paziuret, gal kas atsisiuntet?.. g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patrika: 26 spalio 2011 - 12:53
QUOTE(nefriukas @ 2011 10 26, 13:02)
Dbr Gap'e 30% nuolaidos paltams, striukems, kombiams wink.gif

Gal zinot, GAP.eu ar turi kombikelnes? Niekaip nerandu g.gif

Darysiu uzsakyma is GAP.eu. Ieskau kas noretu prisijungti, pasidalinti siuntima i LT.
Tiuriu papildoma 15% nuolaidele.

Geriausia is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 27 spalio 2011 - 14:06
QUOTE(saldu @ 2011 10 27, 14:38)
Gal zinot, GAP.eu ar turi kombikelnes? Niekaip nerandu  g.gif

Darysiu uzsakyma is GAP.eu. Ieskau kas noretu prisijungti, pasidalinti siuntima i LT.
Tiuriu papildoma 15% nuolaidele.

Geriausia is Vilniaus  4u.gif

Neberenku ax.gif
UŽSAKYTA drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei kas norit dar pirkti is Gap.eu, rasykit i AZ
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau is SM mergaitiska nauja GAP pukini juoda paltuka XS dydzio 4-5 metai, 90% puku ir 10% plunksnu, pardaveja tikino, kad jis zieminis, bet man jis baisiai plonas, jaudinuos, kad susals mano vaikas ziema. doh.gif
Gal kas turejote toki paltuka, gal galit papasakoti ar nesusalo jusu vaikai su tokia plona striukyte? As dvejus metus pirkdavau Gap pukines striukes ir jos tikrai buvo storesnes uz sia nupirkta. Jauciuosi apgauta. doh.gif
Atsakyti
Sprendziu dilema, padekit kas galit biggrin.gif
Ugis kokie 88 cm. svoris 15 kg. berniukas. Norim uzsakinet pukine sttriuke is GAP puslapiuko. KOki dydi imt, kad uztektu iki ziemos galo - 2T ar 3T? Nepaskesim labai 3T ir ar ne per siaura drutam vyrui 2T? g.gif Padekit kas is praktikos 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, patarkit del Gap obuoliuku liemenes, kokias perkate ar dydziu ar dviem didesnes? Zinau, kad jos pamazintos, bet nezinau, kaip stipriai g.gif Mano mergytei vasara bus 2 metukai, tai ar reiktu iekoti 3 T, ar 4 T? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 10 28, 00:33)
Sprendziu dilema, padekit kas galit  biggrin.gif
Ugis kokie 88 cm. svoris 15 kg. berniukas. Norim uzsakinet pukine sttriuke is GAP puslapiuko. KOki dydi imt, kad uztektu iki ziemos galo - 2T ar 3T? Nepaskesim labai 3T ir ar ne per siaura drutam vyrui 2T?  g.gif  Padekit kas is praktikos  4u.gif

Galiu pagal svae pasakyti: mano mergyte 78 cm, 10 kg, pirkau 18-24 striukyte, tai rankoves ilgos, bet per ploti noretusi didesnes g.gif Tai kitais metais pirksiu ne 2 T, o 3 T, nes man nepatinka, kai vaikiukas apspasutas visas, o dar norisi ir megztuka storesni uzdeti. Tikiuosi, nors kiek pagelbejau 4u.gif Tai Jusu atveju rinkciausi 3 T smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 10 28, 00:33)
Sprendziu dilema, padekit kas galit  biggrin.gif
Ugis kokie 88 cm. svoris 15 kg. berniukas. Norim uzsakinet pukine sttriuke is GAP puslapiuko. KOki dydi imt, kad uztektu iki ziemos galo - 2T ar 3T? Nepaskesim labai 3T ir ar ne per siaura drutam vyrui 2T?  g.gif  Padekit kas is praktikos  4u.gif

mano berniukui 2m ugis apie 92cm, svoris 13-14kg, pirkau sei ziemai 2t tai man dar didoka tokia atrodo, noretusi mazesnes, aisku ziemos gale turetu daaukt, tai 3t jus tikrai skesit
Atsakyti
Aciu 4u.gif Vadinas siemet skesim ir eisim i skelbimu tema, nes jau uzsisakem 3T lotuliukas.gif
Kas parsisiuntet per maza 2T kreipkites, gal mainus suorganizuosim smile.gif
Atsakyti