QUOTE(Erszebeth @ 2010 09 27, 22:05)
Erszebeth, 27 Rgs 2010 - 22:05, parašė:
Erszebeth, 27 Rgs 2010 - 22:05, parašė:
Kokią jūs žiūrite, galima nuorodą? Aš parsisiunčiau šitą, nežinau, kurių metų ji kolekcijos, bet prekiaujama būtent dabar. Ir kelnes 3T ėmiau va šitas. Tai galiu pasakyti, kad mano dar 2 metukų neturinčiai (bet aukštai) mergytei 3T kelnės jau nebetinka ant trumpiausios petnešų padėties, reikia prailginti kažkur ties viduriu. Todėl jeigu galvojate apie dvi žiemas, atsargiau su mažesnėmis kelnėmis. Geriau viską imkite 4T. Nebent jūs tikrai žiūrite kažkokį kitą, didesnį variantą 
Kokią jūs žiūrite, galima nuorodą? Aš parsisiunčiau
šitą, nežinau, kurių metų ji kolekcijos, bet prekiaujama būtent dabar. Ir kelnes 3T ėmiau
va šitas. Tai galiu pasakyti, kad mano dar 2 metukų neturinčiai (bet aukštai) mergytei 3T kelnės jau nebetinka ant trumpiausios petnešų padėties, reikia prailginti kažkur ties viduriu. Todėl jeigu galvojate apie dvi žiemas, atsargiau su mažesnėmis kelnėmis. Geriau viską imkite 4T. Nebent jūs tikrai žiūrite kažkokį kitą, didesnį variantą
as irgi sita varianta ziuriu, teisingiau drauge sake jau nupirko, bet dar galetu pakeisti, jei as nuspresciau...Mano, lyginant su bendraamziais, nera auksta ~90cm. tai kazkaip nelabai bijau uzmazinti, priesingai bijau kad per dideliuose rubuose nepaskestu
QUOTE(braškytė @ 2010 09 28, 08:03)
braškytė, 28 Rgs 2010 - 08:03, parašė:
braškytė, 28 Rgs 2010 - 08:03, parašė:
Klystat, šita striukė kaip tik šių metų kolekcijos 
Klystat, šita striukė kaip tik šių metų kolekcijos
nu buvau isitikinusi, kad praeitais metais ju saite maciau

o si rudeni tai nera