etaeta, Dvi įdėjo tau nuorodų
Dvi, ačiū, radau tą "vėžlio", reiks pabandyt
doviem
nuostabu sveciai isvirs is koto kai pasakysi kad siuvinetas ir as mielai toki issiuvineciau bet nekopijuoju
QUOTE(gadik @ 2010 09 23, 13:37)
Sveikutes ir vel,
na va, parodau pagaliau iremintas rozes
ir tolimesni darbeli dovanu
na va, parodau pagaliau iremintas rozes
ir tolimesni darbeli dovanu
rozes labai grazios ir remas taip gerai tinka, tik matyt galiukai palikti ilgoki blogoj pusej, kazkas ten persimato
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 09 23, 16:33)
Pirmoji knygelė nuo A iki Ž.
Viršelis - Belfast Natural 32ct linas, prancūziškas dizainas, kelios spalvos rinktos, kitos pagal raktą.
Knygelė - kanceliarinis popierius, lietuviško lino atraiža nugarėlei, virvelė, japoniškas įrišimas.
Viršelis - Belfast Natural 32ct linas, prancūziškas dizainas, kelios spalvos rinktos, kitos pagal raktą.
Knygelė - kanceliarinis popierius, lietuviško lino atraiža nugarėlei, virvelė, japoniškas įrišimas.
labai idomiai irista knygele, ziurejau ilgai i nuotraukas bet vistiek nesupratau kaip cia irisai bet knygele grazi, labai idomiai atrodo vien tas irisimas
QUOTE(Višniukė @ 2010 09 23, 20:13)
DMC Marble aida nr.14. 25 DMC spalvos. dydis kryziukais 180x140. Schema is rusisko zurnalo. Tik va ireminti nelabai pavyko, biskiuka man paciai remelis tamsokas, bet kai kabo ant geltonos sienos - tai visai nieko
ir nepamenu ar dejau jau metrikiuka , jei kartojuos - labai nepykit ant manes Siuvineta ant paprasto lino 6 DMC spalvytes
Atsiprasau, kitaip foto netas neduoda ikelt, kazko spiriojas
ir nepamenu ar dejau jau metrikiuka , jei kartojuos - labai nepykit ant manes Siuvineta ant paprasto lino 6 DMC spalvytes
Atsiprasau, kitaip foto netas neduoda ikelt, kazko spiriojas
viskas gerai, mokam ir taip paziureti saunus darbai
QUOTE(grasimm @ 2010 09 23, 21:28)
Na ir groziu uzderejooo
va o as su maziuku darbeliu atkeliauju,kaip visada jusu teismui ,kuris jau rytoj bus iremintas
va o as su maziuku darbeliu atkeliauju,kaip visada jusu teismui ,kuris jau rytoj bus iremintas
man sitas metrikas toks mielas noreciau ir as toki kada issiuvineti, man apskritai meskiukai labai patinka
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 24, 11:34)
nuostabu sveciai isvirs is koto kai pasakysi kad siuvinetas ir as mielai toki issiuvineciau bet nekopijuoju
kad pas mane tu sveciu nesilanko, kaip ir ne savo namuose gyvenu, paveikslas mociutei dovanotas, o as pas ja gyvenu, sveciu nei pas ja nei pas mane per daug neina, cia tik jai skirta
jungiusi prie sveikinimu
QUOTE(doviem @ 2010 09 24, 10:23)
pasirodau savo tulpes jau iremintas, tik sienos spalva nekokia, prie paveikslo, sakem reiks perdazyt kambari
Man tavo tulpės kaip nuotrauka atrodo, neralios Medalį tau reikia kabinti už kantrybę toki darbą siuvinėjant
Prisidedu prie sveikinimų Džeinei
Dzeine, graziu tau metu
aciu labai
QUOTE(casolin @ 2010 09 24, 12:10)
Man tavo tulpės kaip nuotrauka atrodo, neralios Medalį tau reikia kabinti už kantrybę toki darbą siuvinėjant
aciu labai
QUOTE(Donalita @ 2010 09 24, 11:43)
Džeine, su gimtadieniu
Ilgiausių metų ilgiausių
Ilgiausių metų ilgiausių
Prisidedu prie sveikinimų Džeinei
QUOTE(casolin @ 2010 09 24, 12:10)
Doviem labai graziai atrodo