Kas nuspręsta dėl MEETO?
Kiek grozybiu pas jus galima rasti Visos saunuoles Mano tai darbelis siek tiek i sali padetas Ir vis jau dairausi kokiu ideju Kaledoms, ka cia siemet sumascius
Paukščiuk, Dvi, Laura81r, nuostabu
QUOTE(Dvi @ 2010 09 23, 09:36)
* MTSA Un Cèpe. DMC siūlai, Zweigart Belfast 32ct Antique white linas. Siuvinėta 1 siūlu 1x1.
oho, nu ir greičiai kaip visad
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 22, 21:29)
cia mano dar vienas darbas tik baisiai murzius dar ir susilamdes
Labai gyvas paveikslas. Kieno čia dizainas?
QUOTE(Dvi @ 2010 09 23, 09:36)
DMC siūlai, Zweigart Belfast 32ct Antique white linas. Siuvinėta 1 siūlu 1x1.
Matyt, kad šiemet visi daug grybų prisirinko, jau antrą nuostabų maišelį rodai. Galvoju gal ir man tavo idėją panaudoti ir Kalėdų proga padovanoti maišelį vienai užkietėjusiai grybautojai nors jos sudžiovintiems grybams ko gero bulvinį maišą reikia išsiuvinėti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 09 23, 10:09)
Matyt, kad šiemet visi daug grybų prisirinko, jau antrą nuostabų maišelį rodai. Galvoju gal ir man tavo idėją panaudoti ir Kalėdų proga padovanoti maišelį vienai užkietėjusiai grybautojai nors jos sudžiovintiems grybams ko gero bulvinį maišą reikia išsiuvinėti
tikrai gera mintis su maišiuku
Pasirodom, seniai pagamintą, šį ryt nufotografuotą
Užrašų knygutė "varlytė". Siuvinėta kryželiu ant kanvos, vėliau prisiūta prie lino bei apvilkta knygutė. Langeliais, knygutės dydis 10,5x14cm., siuvinuko dydis 8x9,7cm.
Dar vėliau parodysiu tašiuką, pusiau padarytas dar. Iš tos pačios medžiagos, panašios varlytės. Bus dovana mergytei kalėdom.
Gyvai salotinė gražesnė spalva, tokia švelni, čia priblukinta atrodo
dvi, jusu darbeliai nereaus..
tik dabar is saves juokiaus..sumazinta foto ziuriu ir galvoju kodel cia issiuvinetas gandras be galvos issidirdinu ir daejo kad cia grybas
tik dabar is saves juokiaus..sumazinta foto ziuriu ir galvoju kodel cia issiuvinetas gandras be galvos issidirdinu ir daejo kad cia grybas
Dvi - super
O aš pagalvojau, kad koks erelis
QUOTE(Daisiuke @ 2010 09 23, 10:18)
O aš pagalvojau, kad koks erelis
kiek gražių darbų net nebevardinsiu visu, o tik po balionėli duosiu
QUOTE(paukščiukas @ 2010 09 23, 09:01)
Kol kas tylu Tik pati, aš ir Inesiuuu.... Nežinau kaip bus Tikslinu laiką ir datą: tai bus spalio 5 d (galima ir 6d.) apie 11val. pas mane Norinčias ir dalyvausiančias prašom prasinešt man į až Dar beje jungiasi Grasimm