Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu 96 tema

Labukas.

Noriu paklausti, tarkim issiuvinėji skirtuką knygai, o kaip padaryti antrą pusę, kad nesimatytų to raizgalyno? Ar jum sgaunasi taip gražiai, kad nereikia nieko slėpt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikija @ 2010 09 19, 14:49)
Labukas.

Noriu paklausti, tarkim issiuvinėji skirtuką knygai, o kaip padaryti antrą pusę, kad nesimatytų to raizgalyno? Ar jum sgaunasi taip gražiai, kad nereikia nieko slėpt?  smile.gif

siuvinėju ant vienos medžiagos, tada prisiunu prie kitos o tarp jų įdedu kartoną
Atsakyti
Logiška. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikija: 19 rugsėjo 2010 - 14:50
QUOTE(vikija @ 2010 09 19, 14:49)
Labukas.

Noriu paklausti, tarkim issiuvinėji skirtuką knygai, o kaip padaryti antrą pusę, kad nesimatytų to raizgalyno? Ar jum sgaunasi taip gražiai, kad nereikia nieko slėpt?  smile.gif

O aš dedu tik baltą popieriaus lapą ir įlaminuoju: tarnaujam ilgai, o ir praktiška, nes visada gali nuvalyt drėgnu skudurėliu, juk vaikai tai terliūzai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 19 rugsėjo 2010 - 15:02
sveikutes smile.gif aciu uz komplimentus blush2.gif seip tai galvoju,kad gal visai butu nieko ireminti ir pasikabinti vonios kambary.na idedu mazesni dar savo darbeli jusu teismui biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsuole :): 19 rugsėjo 2010 - 15:12
QUOTE(čiolė @ 2010 09 19, 15:01)
O aš dedu tik baltą popieriaus lapą ir įlaminuoju

Turėjau ir aš tokią mintį, bet maniau, kad gali prie medžiagos laminavimo plėvelė nelipti-dabar jau ramia dūšia bandysiu ir aš taip sutvarkyti thumbup.gif
Atsakyti
Na rodausi su pirmais rimtesniais atvirukais, yra kliūrkų, bet ateitį jau žinosiu kaip ką daryt smile.gif
user posted image
Atsakyti
smile.gif+2010 09 19, 17:09-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 09 19, 17:09)
na idedu mazesni dar savo darbeli jusu teismui biggrin.gif

Simpatiškas wub.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 09 19, 18:08)
Na rodausi su pirmais rimtesniais atvirukais, yra kliūrkų, bet ateitį jau žinosiu kaip ką daryt smile.gif

Gražūs atvirukai. Man dar neteko jų gaminti, tad nežinau kaip man pavyktų blush2.gif
Ar man atrodo, ar taip matosi, kad ta tamsesnė juostelė vietomis neprisiklijavus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 09 19, 17:28)
Ar man atrodo, ar taip matosi, kad ta tamsesnė juostelė vietomis neprisiklijavus unsure.gif

aha ir aš pamačiau jau viską suklijavusi, dar bandysiu taisyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 09 19, 18:31)
aha ir aš pamačiau jau viską suklijavusi, dar bandysiu taisyti  doh.gif

Gal reiktu su sausais klijais klijuoti. Man jie puikiausiai laiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 09 19, 16:01)
O aš dedu tik baltą popieriaus lapą ir įlaminuoju: tarnaujam ilgai, o ir praktiška, nes visada gali nuvalyt drėgnu skudurėliu, juk vaikai tai terliūzai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif mintis
Atsakyti
Niu biškį pataisiau ax.gif
user posted image
Atsakyti