Labukas.
Noriu paklausti, tarkim issiuvinėji skirtuką knygai, o kaip padaryti antrą pusę, kad nesimatytų to raizgalyno? Ar jum sgaunasi taip gražiai, kad nereikia nieko slėpt?
QUOTE(vikija @ 2010 09 19, 14:49)
Labukas.
Noriu paklausti, tarkim issiuvinėji skirtuką knygai, o kaip padaryti antrą pusę, kad nesimatytų to raizgalyno? Ar jum sgaunasi taip gražiai, kad nereikia nieko slėpt?
siuvinėju ant vienos medžiagos, tada prisiunu prie kitos o tarp jų įdedu kartoną
Logiška. Ačiū
QUOTE(vikija @ 2010 09 19, 14:49)
Labukas.
O aš dedu tik baltą popieriaus lapą ir įlaminuoju: tarnaujam ilgai, o ir praktiška, nes visada gali nuvalyt drėgnu skudurėliu, juk vaikai tai terliūzai
QUOTE(čiolė @ 2010 09 19, 15:01)
O aš dedu tik baltą popieriaus lapą ir įlaminuoju
Turėjau ir aš tokią mintį, bet maniau, kad gali prie medžiagos laminavimo plėvelė nelipti-dabar jau ramia dūšia bandysiu ir aš taip sutvarkyti
Na rodausi su pirmais rimtesniais atvirukais, yra kliūrkų, bet ateitį jau žinosiu kaip ką daryt
+2010 09 19, 17:09-->
Simpatiškas
Gražūs atvirukai. Man dar neteko jų gaminti, tad nežinau kaip man pavyktų
Ar man atrodo, ar taip matosi, kad ta tamsesnė juostelė vietomis neprisiklijavus
QUOTE(smalsuole @ 2010 09 19, 17:09)
na idedu mazesni dar savo darbeli jusu teismui
Simpatiškas
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 09 19, 18:08)
Na rodausi su pirmais rimtesniais atvirukais, yra kliūrkų, bet ateitį jau žinosiu kaip ką daryt
Gražūs atvirukai. Man dar neteko jų gaminti, tad nežinau kaip man pavyktų
Ar man atrodo, ar taip matosi, kad ta tamsesnė juostelė vietomis neprisiklijavus
QUOTE(zuzanele @ 2010 09 19, 17:28)
aha ir aš pamačiau jau viską suklijavusi, dar bandysiu taisyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 09 19, 18:31)
aha ir aš pamačiau jau viską suklijavusi, dar bandysiu taisyti
Gal reiktu su sausais klijais klijuoti. Man jie puikiausiai laiko
QUOTE(čiolė @ 2010 09 19, 16:01)
O aš dedu tik baltą popieriaus lapą ir įlaminuoju: tarnaujam ilgai, o ir praktiška, nes visada gali nuvalyt drėgnu skudurėliu, juk vaikai tai terliūzai
mintis
Niu biškį pataisiau