visu labai labai grazus darbeliai, na o as siandien pradejau savo Fairy Moon. o dar klausimelis, karoliukai siuvinejasi ant pacios pabaigos?
Papildyta:
visu labai labai grazus darbeliai, na o as siandien pradejau savo Fairy Moon. o dar klausimelis, karoliukai siuvinejasi ant pacios pabaigos?
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 09 17, 06:52)
o kur pirkai?
Seeenai pirkau, siunciausi is statu.
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 17, 09:44)
a supratau tas lankstomas brangus o tas q-snap ,neslysta medziaga pro sonus kai tie uzsimauna
Na uzsideda tie nezinau, kaip pavadinti "pusvamzdziai" ant medziagos su remu ir gerai ja itempia, niekas neslysta ir nesitepa. Jei medziagos daug lieka, pvz jei siuvineji koki krasta, tai labai gerai uzsispaudzia ja palankscius. O kai tie "pusvamzdziai" pasitampo, galima indaploveje isplauti, tai pasitraukia, nors as tik karta "ploviau.
kroshkyte,labai grazi tavo plunksnu feja!o dar ant lino....pasaka
Visom uz grazius darbeliu siunciu balionelius
Ir rodausi su paskutiniu darbeliu.Jusu teismui
Siuvineta ant Zweigard enenweave Murato 32 count,Spalva Ivory
Ir rodausi su paskutiniu darbeliu.Jusu teismui
Siuvineta ant Zweigard enenweave Murato 32 count,Spalva Ivory
labai grazus jusu darbeliai
Merginos, kurio numeriuko adatomis siuvinėjate?
QUOTE(*Radvileee @ 2010 09 18, 13:33)
Merginos, kurio numeriuko adatomis siuvinėjate?
As siuvineju 26 nr. Smulkesniu nebuvo, kai pirkau, nors kartais prisireikia
pas mane 28, nes siuvinejau ant 18 aidos, bet kol ta vainika issiuvinejau, tai man 3 adatos suluzo! Tokios jos plonos...
QUOTE(kroshkyte @ 2010 09 17, 15:28)
Baigiau savo Feather fairy
Labai grazus darbelis
QUOTE(grasimm @ 2010 09 18, 11:54)
nieko nesimato, rodyk tą grožį iš arčiau, bet ir tempas
QUOTE(MildukasK @ 2010 09 18, 15:22)
pas mane 28, nes siuvinejau ant 18 aidos, bet kol ta vainika issiuvinejau, tai man 3 adatos suluzo! Tokios jos plonos...
Man ir taip buvo, kol savo HAEDą išsiuvinėjau, nė vienos sveikos nebeliko. Dabar nusipirkau storesnes, 26 nr. Jau keli paveikslai išsiuvinėti ir sveika. Manau nesudėvėsiu nė vienos adatos