[quote=kroshkyte,2010 09 17, 16:28]
Baigiau savo Feather fairy
Neispasakytas grozis
Šaunuolės, merginos, jau kad grožių prisiuvinėjot.
Aš trečiadienį pasiimsiu akinius ir tada vėl pilna jėga prie darbų kibsiu. Brangus malonumas tie akiniai.
Aš trečiadienį pasiimsiu akinius ir tada vėl pilna jėga prie darbų kibsiu. Brangus malonumas tie akiniai.
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 09 17, 15:14)
Visos rodotės tai ir aš pasirodysiu, ką nuveikiau kol laukiau RR'o darbelio
Neblogai padirbėta. Labai mielas metrikiukas
QUOTE(kroshkyte @ 2010 09 17, 15:28)
Kad ir neprausta, bet vistiek labai graži
*mamusikas* , kroshkyte gražūs darbeliai ir kruopštūs.
Sveikinu ir pilnai suprantu, kai nori siuvinėt o negali Beje žinau ir užjaučiu dėl brangumo akinių, ypač kai dar tokie priedai astigmatizmas
Tikiuosi ir aš greitu laiku pasirodyt su savo kūriniais
QUOTE(Florestina @ 2010 09 17, 17:58)
Sveikinu ir pilnai suprantu, kai nori siuvinėt o negali Beje žinau ir užjaučiu dėl brangumo akinių, ypač kai dar tokie priedai astigmatizmas
metrikiukas ir ta mergaite tiesiog puikus
Rodau ir as savaji experimenta nes ta vainika tai vyras su programike kure is kazkokio internete rasto paveiksliuko... Del to jis nera toks simetriskas kaip buna is originaliu schemuciu Idomu, kaip dabar seksis ireminti?
Rodau ir as savaji experimenta nes ta vainika tai vyras su programike kure is kazkokio internete rasto paveiksliuko... Del to jis nera toks simetriskas kaip buna is originaliu schemuciu Idomu, kaip dabar seksis ireminti?
QUOTE(kroshkyte @ 2010 09 17, 16:28)
Papildyta:
Ciut nelyginta ir neprausta tai db da nekap atrodo
Papildyta:
Ciut nelyginta ir neprausta tai db da nekap atrodo
Kaip grazu.Man visos fejos labai labai,bet siuvineciau laabai ilgai : Jas reikia siuvineti ant lino?
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 09 17, 17:27)
Aš galiu siuvinėti, bet greitai pavargsta akys. Šiandien irgi truputį pasiuvinėjau. Dabar pagrinde RR siuvinėju, nors ir savo pradėtų darbelių neapleidžiu.
QUOTE(Džeinė @ 2010 09 17, 08:36)
patogu, jei mėgsti laikyti rankose, dada geriau nei lankelis
bet va mano dukrai neprilipo, jai rėmas labiau patiko.
Pirkau iš čia Q-snap rėmelis siuvinėjimui
Parduoti galiu, jei kam reikia 37 lt (siuntimas iš mano pusės jei LT)
Galėsiu ir foto idėti, visiškai naujas, kokia savaite tik mėgino siuvinėti, bet nelipo jai.
Medžiaga įtempia tikrai gerai
bet va mano dukrai neprilipo, jai rėmas labiau patiko.
Pirkau iš čia Q-snap rėmelis siuvinėjimui
Parduoti galiu, jei kam reikia 37 lt (siuntimas iš mano pusės jei LT)
Galėsiu ir foto idėti, visiškai naujas, kokia savaite tik mėgino siuvinėti, bet nelipo jai.
Medžiaga įtempia tikrai gerai
Parduotas
kroshkyte nuostabus darbas
Ir aš šiuandien parsinešiau savo "batukus"
Ir aš šiuandien parsinešiau savo "batukus"
Labai mieli batukai
QUOTE(kroshkyte @ 2010 09 17, 14:28)
Gražuolė , norėčiau ir aš tokią išsiuvinėti (gal ne tą pačią, kurią nors iš undinių gal...), bet kad nėr kur pasikabinti pas mane tokio grožio, o dovanoti, kažkaip jau gaila būtų, nebent kokią sesę turėčiau- tai tada ryžčiausi.
vainiko idėja taip pat šauniai įgyvendinta
QUOTE(Giny @ 2010 09 17, 15:09)
Kaip grazu.Man visos fejos labai labai,bet siuvineciau laabai ilgai : Jas reikia siuvineti ant lino?
O tu daryk, kaip tau patogiau O kai turesi patirties, pradesi daryti kaip tau graziau.
Tokie dailus paveiksliukai kaip fejos siuvinejasi ant lino vien todel, kad lieka neuzsiuvinetas fonas. Taigi, aidos skylutes matytusi.