Kai pamaciau klaipedieciu meeta(nepamenu bet kazkada buvo,pas ciole) tai Pauksciuka pamaciusi garsiai pasakiau kad reiktu vaikelio jai...ir va siand pamaciusi linuote susaukiau "Valioo"
Sveikinu su nauja gyvybe ir nuostabiu stebuklu
O as ir taip su akinukais ,nieko nematau o siuvineti labai noriuuuu
Jei iseis ir as jungsiuos i klaipedieciu susitikima
Darbeliai tai tiesiog nuostabus
QUOTE(paukščiukas @ 2010 09 15, 18:50)
niekad nebūčiau pagalvojus, kad jūs taip džiaugsitės su manim, juk net manęs nepažįstat Ačiū visom
Kad negautume velnių, keliu Lanarte procesą, pagaliau vėl pasiėmiau jį siuvinėt
buvo
Kad negautume velnių, keliu Lanarte procesą, pagaliau vėl pasiėmiau jį siuvinėt
buvo
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 15, 19:33)
tada ir as pasirodysiu
o kokie galutiniai rezultatai bus?
QUOTE(e.meskine @ 2010 09 15, 17:46)
Paukščiuk, išsirink ateičiai ir ūgio matuoklės schemą
Man atrodo, kad paukščiukui sunkiausia bus išsirinkti metrikiuko schemą - jau tiek visokių prisiuvinėjusi, kad turbūt bus visi atsibodę, o sau juk norisi pačio pačiausio.
Aš kai sužinojau, kad bus dar vienas ilgai sėdėjau, kol suradau, kas tiktų jei būtų mergaitė ir kas- jei berniukas. Mergaitei taip ir neradau ( matyt, jaučiau, kad neprireiks), o berniukui( taip pat ir vaikams labai patiko toks) išrinkau šį: metrikiukas.
Tai kai baigsiu dovanas mokyklai ir darželiu, jau čiupsiu šį.
QUOTE(rasiux- @ 2010 09 16, 08:07)
Aš kai sužinojau, kad bus dar vienas ilgai sėdėjau, kol suradau, kas tiktų jei būtų mergaitė ir kas- jei berniukas. Mergaitei taip ir neradau ( matyt, jaučiau, kad neprireiks), o berniukui( taip pat ir vaikams labai patiko toks) išrinkau šį: metrikiukas.
Tikiuosi, kad nesiuvinėsi to užrašo
maždaug: sugedęs iki kaulų smegenų, (iš esmės sugedęs)
Mano bernams tai patiktų , jaučiu, kad dėl jo vyresnysis ir nori būtent šio paveiksliuko .
Žadu po kiekvienu šuniuku išsiuvinėti vardą ir gimimo datą, kad būtų į metriką panašus.
Arba viršuje dar gal- Broliai- kietuoliai , nes kai sužinojom, kad vėl bus broliukas , vyresnysis sako- tai būsim broliai-kietuoliai
Žadu po kiekvienu šuniuku išsiuvinėti vardą ir gimimo datą, kad būtų į metriką panašus.
Arba viršuje dar gal- Broliai- kietuoliai , nes kai sužinojom, kad vėl bus broliukas , vyresnysis sako- tai būsim broliai-kietuoliai
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 16, 11:10)
yra parasyta fona pusiniu siuvineti,cia radau gallery kuri fona pilnais kryziukais siuvineja
na kiekvienas siuvineja kaip moka ir nori
Man fonas pusiniu labiau patiktų, o ir darbo mažiau
na kiekvienas siuvineja kaip moka ir nori
vistiek viskam yra taisykliu,kaip tinkamai siuvineti ir netgi kaip yra parasyta
Nu jau darbelių grožis
Džeine aš apakau nuo tokio grožio, nėra žodžių apibūdint tokiems darbams
Džeine aš apakau nuo tokio grožio, nėra žodžių apibūdint tokiems darbams
QUOTE(čiolė @ 2010 09 16, 09:11)
Na yra pageidavimas XX dieną atkelt į 5arba 6 dienas 11-12 val..... Kaip jūs tai, klaipėdietės?...
Na man tiks bet kada, praneškit ką nusprendėt, o aš jau derinsiuosi ir prie jūsų ir prie dukriuko. Gal nieko tokio jei ją kartu pasiimsiu?
QUOTE(rasiux- @ 2010 09 16, 11:07)
Man atrodo, kad paukščiukui sunkiausia bus išsirinkti metrikiuko
Bus super metrikiukas linksmas, toks 'bahūriškas' Sveikinimai
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 16, 10:10)
yra parasyta fona pusiniu siuvineti,cia radau gallery kuri fona pilnais kryziukais siuvineja
yra merginu, kurios nežino kas tie pusiniai, arba kita išvada, neskaitė ar net nesuprato instrukcijos, ir štai rezultatas
Pusiniai fonas atrodo toks lengvas, švelnus, o kryžiuku jau taip sunkiai...