Paukščiuk, išsirink ateičiai ir ūgio matuoklės schemą
Papildyta:
Sveikinimai
niekad nebūčiau pagalvojus, kad jūs taip džiaugsitės su manim, juk net manęs nepažįstat Ačiū visom
o kaip cia nesidziaugti nors ir nepazystam viena kitos,uztat viena kitai esam draugiskos,palaikancios ir besidziaugiancios viena kita
as tai draugiu neturiu nes naujam mieste taip ir neteko nauju pazinciu uzmegzti,uztat cia atrandu su kuo pasipliurpti
keliu Lanarte procesą, pagaliau vėl pasiėmiau jį siuvinėt
vis matydavau kad esi pradejusi lanarte kiemeli,metrikus viena po kito sveiti ir galvoju kada prie jo prisesi
tada ir as pasirodysiu
PAUKSCIUK, nuosirdus sveikinimai
saugok save ir savo pilviuka, nestumas pats nuostabiausias jausmas
saugok save ir savo pilviuka, nestumas pats nuostabiausias jausmas
o jau visų darbelių gražumas žeinės balionai fantastiški ,tulpės ant juodo siuvinėto fono iš vis žygdarbis ir visi visi kiti nepakartojami,visoms po
O Paukščiukui-atskiri sveikinimai tokios malonios žinios proga,sveikatytės jums abiems
O Paukščiukui-atskiri sveikinimai tokios malonios žinios proga,sveikatytės jums abiems
oho,kokis grazus paveikslas su oro balionais.... tikrai labai grazios spalvos,ispudinga
Pauksciuk,didziausi sveikinimai tokia nuostabia proga!
Pauksciuk,didziausi sveikinimai tokia nuostabia proga!
Man su akimis tai blogai Mama tik trumpai leidžia siuvinėt Daba r jau linze vienoj aky nešioju Ir akinius
QUOTE(paukščiukas @ 2010 09 15, 19:50)
niekad nebūčiau pagalvojus, kad jūs taip džiaugsitės su manim, juk net manęs nepažįstat Ačiū visom
Nebūtina pažinoti... Juk nauja gyvybė - tai džiaugsmas Ir manau kiekviena tam pritars... Todėl ir džiaugiamės kartu su tavimi...
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 15, 20:33)
tada ir as pasirodysiu
Šaunu, Uodegyte Gražus darbelis bus
QUOTE(paukščiukas @ 2010 09 15, 18:50)
O drauge Sveikinimai ir nuo manęs (pažįstu juk šiek tiek asmeniškai ) kuo šilčiausi ir geriausi
P.S.Manau, kad klaipėdietės XX dieną galim rinktis, kad ir vėl pas mane, jei niekas kitas neorganizuoja
Pauksciuk, sveikinimai dideliausi, aukit ir stiprekit
Šaunu, Uodegyte Gražus darbelis bus
aciu ,svaigstu kaip tik prisilieciu prie jo
QUOTE(čiolė @ 2010 09 15, 20:37)
P.S.Manau, kad klaipėdietės XX dieną galim rinktis, kad ir vėl pas mane, jei niekas kitas neorganizuoja
man tinka, pas tave labai gera aura