Va va ir "kaltininke" diskusijos pasirode
Paukščiuk, tik dabar atkreipiau dėmesį į tavo parašą. Sveikinu.
O man gydytoja uždraudė siuvinėti iki nusipirksiu akinius.
O man gydytoja uždraudė siuvinėti iki nusipirksiu akinius.
Va va, kaip smagu, bus džiaugsmelio
Džeine, Doviem, darbeliai superiniai, nerealūs, nuostabūs.....trūksta žodžių
Ir aš grįžau pasižiūrėti į Paukščiuko parašą. Sveikinu
Ir aš grįžau pasižiūrėti į Paukščiuko parašą. Sveikinu
Paukščiuk sveikinimimai , ne kiekvienas akiniuotas mato Laikysim kumščius už du ir daugiau, kad mažai nebūtų
Florestina tai darbui reikia ir iš viso? Akis reik saugot, o juo labaiu kai toks hobis
Florestina tai darbui reikia ir iš viso? Akis reik saugot, o juo labaiu kai toks hobis
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 09 15, 16:39)
Iš viso, būdama mokykloj nešiojau, po to nereikėjo, tipo išaugau. O dabartinė gydytoja sakė, kad iš astigmatizmo neišauga, o jis turi savybę "užmigti", bet reikia žiūrėti, kada jis "pabus". Jau prieš pusantrų metų, tikrinantis dėl teisių, sakė kad su akim yra problemų, bet tada buvo nuspręsta, kad atėjau po naktinio darbo, o pasirodė, kad darbas ne prie ko buvo. Tai apie hobius irgi klausė, dar išeinant palinkėjo gražių kryželių.
Pauksciuk, didziuliai sveikinimai
Paukščiuk,sveikinu
ačiū mergaitės, mes dar maži, mum augti ir augti
siuvinėjimas stipriai apstojo, nes miegu ir miegu, kaip meška žiemos miegu
siuvinėjimas stipriai apstojo, nes miegu ir miegu, kaip meška žiemos miegu
na tegu kas nori deda visus banus i tt
Aš ir labai sveikinu Paukščiuką Bus dabar kam gražias kepurytes nert ir metrikiuką išsiuvinėt Neperseniausiai to tau palinkėjau, o va jau ir pildosi
Aš ir labai sveikinu Paukščiuką Bus dabar kam gražias kepurytes nert ir metrikiuką išsiuvinėt Neperseniausiai to tau palinkėjau, o va jau ir pildosi
as tai irgi su "pagedusiom" akim, del to stengiuosi labai saugoti Siuvinedama, skaitydama ar bet ka darydama stengiuosi, kad sviesos netruktu ir sedima padetis butu tinkama del to puikiai prisitaisiau staline lempa prie lovos, sviecia tiesiai ten, kur reikia siuvinejant
o del miego per ... Bijau, kad man taip nenuplauktu visos suplanuotos kaledines dovanos Mat mes irgi planuojam kaip tik O apie miego "priepuolius" jau ne karta esu girdejusi
o del miego per ... Bijau, kad man taip nenuplauktu visos suplanuotos kaledines dovanos Mat mes irgi planuojam kaip tik O apie miego "priepuolius" jau ne karta esu girdejusi