nu darbai, tai aš pamačiau balionus, tai vos neišvirtau iš kėdės: spalvos, kruopštumas , o tulpės fantastiškos turėjau schemą, bet galvojau kad prasta kokybė siuvinio gausis, panašiai kaip iš igolki
aciu labai visom uz pagyras
Uodegyte, as irgi sergu tinginio liga, nes si darba dariau su pertraukom virs 2 metu nelabai galejau skirti laiko daugiau per mokslus o yra dar trys pradeti, vienas didelis, kiti du maziukai
Uodegyte, as irgi sergu tinginio liga, nes si darba dariau su pertraukom virs 2 metu nelabai galejau skirti laiko daugiau per mokslus o yra dar trys pradeti, vienas didelis, kiti du maziukai
QUOTE(MildukasK @ 2010 09 15, 12:04)
38 spalvos ir 14 blendingu
QUOTE(Džeinė @ 2010 09 15, 14:28)
tikrai gražu, pasaka, prieš pora metu ir aš ji laaabai norėjau siuvinėt, bet pabijojau jo dydžio
na jei fono nesiuvinetum tai nebutu tiek daug darbo, bet man del atsitikusios nelaimes teko pasirinkti: siuvineti fona arba siuvineti is naujo tulpes, pasirinkima manau supratai
man balionai labai patiko jusu
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 09 15, 13:29)
nu darbai, tai aš pamačiau balionus, tai vos neišvirtau iš kėdės: spalvos, kruopštumas , o tulpės fantastiškos turėjau schemą, bet galvojau kad prasta kokybė siuvinio gausis, panašiai kaip iš igolki
nenugriuk, o tai teks paskui biuleteni mokėt
ir aš taip pat to bijojau, o dabar matau, kad be reikalo , darbas pasakiškas
Džeine, nerealiai
Kokios spalvos...
Kokios spalvos...
Džeine, doviem , darbai nuostabus, neapsakomi tiesiog, ir kiek kantrybes
QUOTE(Džeinė @ 2010 09 15, 12:40)
Negaliu nepasigirti užbaigtu darbu
Paveikslo dydis 30 x 40 cm.
Paveikslo dydis 30 x 40 cm.
labai grazu as kaip ziopla norejau dar paklaust ant kokio ct medziagos ir keliais siulais siuvineta? zadu ateity siut dideli paveiksla pilnai uzpildyta. Pas tamsta labai graziai viskas uzsipilde, niekas nesviecia ir 'ne per riebiai' mano akiai idealu
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2010 09 15, 13:58)
ir as noreciau pasigirti vakar baigtas darbelis 60*70cm
oho wau..
QUOTE(Džeinė @ 2010 09 15, 14:33)
Man jau jei virs 10 spalvu, tai daaaaug O cia 38...
Džeine - fantastika.
Doviem - nerealu, net žodžių mano susižavėjimui apsakyti nėra.
Doviem - nerealu, net žodžių mano susižavėjimui apsakyti nėra.
QUOTE(MildukasK @ 2010 09 15, 16:09)
Man jau jei virs 10 spalvu, tai daaaaug O cia 38...
nu nemažai nemažai, be ką pasakytum apie 100 spalvų .
Apsiėmus HEAD'ą siuvinėt (o jų dauguma po tiek spalvų turi +-5), bet teko sustot mažumėlei - darbe įtemptas laikotarpis o aš akiniuotė O taip niežti rankas ir norisi siuvinėt. Čia matyt jau diagnozė siuvinėjimo maniakė?
Už blendingą pagarba reikia kruopštumo, kad vienodai gultų spalvytės