QUOTE(Terra2 @ 2010 10 26, 08:29)
Sveika!
Kiek aš esu eksperimentavusi su duonos kepimu, tai priėjau išvados, kad duoną kepimui, būtinai reikia dėti tik į įkaitintą orkaitę. Net nežinau, kaip tiksliau išsireikšti, bet tešlą turi iš karto pagauti karštis, na lyg ir apglėbti visą kepaliuką. Po mano bandymų kepti duoną , dedant ją į šaltą orkaitę, visada atšokdavo pluta ir šiaip visokių neigiamų niuansų gaudavosi. Man tik vieną kartą gavosi "vykusi" duona( pradedant kepti su šalta orkaite), kai ji buvo idealiai išminkyta ir šiek tiek nedakildinta.
aš irgi kiek bandžiau, nesprendžiau, kad įkaitintoj geriau.
O jei mažai pakilus ir orkaitė šalta, ta man labai plyšta.
Nataliuncik, o kaip toks plaktuvas
http://www.imk.lt/Bu...Chef-KMP03.html