QUOTE(biriusa @ 2010 10 21, 18:41)
Mergaites, as su savo nauja padejeja KENWOOD
noreciau prisijungti prie jusu silto namu kepeju burelio
As dar nagrineju jusu surasytus receptus, bandau surasti tinkmu miltu...iki siol net nemaniau kad buna tieeek miltu rusiu
Gal kas padetu susigaudyti: kokiu rusiu buna kvietiniu miltu ir su tais ju numeriais kaip yra
dar nusipirkau daigintu kvieciu, ar juos reikia mirkyti pries dedant i tesla?
Suprantu kad kai kam mano klausimai atrodo kvaili...bet niekada nevelu mokytis
Ir dar klausmelis, ar saldziu gaminiurecepteliu (kepimui duonkepeje) ieskoti cia ar yra kita temuke
Is anksto dekoju toms, kurios tures kantrybes atsakyti i mano klausimelius
apie miltus trumpai
kvietiniai rupus, pirmos rusies ir auksciausios. duonos gaminiams naudojami rupus ir pirmos rusies (parduotuveje esu maciusi tik Siauliu zydram pokelyje) jei norit labai baltos bulkytes tai galit ir tuos 550 naudoti.
ruginiai miltai rupus tik buna pas mus.
o saldziu galima rasti ir cia ir siaip pagal recepta pritaikyti duonkepei, juk cia nera jokiu ypatingu reikalavimu.