Laba
QUOTE(laselis @ 2010 10 19, 21:35)
Koldunu tesla
3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens
Aš visada tokią tešlą koldūnams darau ir tikrai man ji
Kitų net nesu bandžiusi, nes nematau reikalo ekperimentuoti, kai ši puiki
Ir duonkepės jai išminkyti aš nenaudoju, kažkaip greitai man viskas rankomis pasidaro. Daugiausiai laiko koldūnų lipdymas užima
QUOTE(Terra2 @ 2010 10 20, 08:28)
Žinoma, kad batonui netinka rupūs miltai. tam geriau naudoti pirmos rūšies kvietinius, nors aš kartais vistiek įmaišau ir rupių kvietinių. Skonis gaunasi, kaip senais gerais laikais. Juk, sutikit, kad iš pačių balčiausių miltų batonas primena vatą.
Na, aš batonus visada kepu iš 550D rūšies miltų (550C kažkaip nesu jokiam PC užmačiusi
), ir man labai skaniai gaunasi, minkštas, purus, tikrai ne kaip vata
Iš 550D dar koldūnams tešlą gaminu ir varškėtukus vaikams, dar blynus kepu. O bandeles, tortus, pyragus, keksus kepu iš 405D miltų. Duonai naudoju 812B. Kažkaip įkirtau tokią sistemą ir man viskas puikiai tinka ir patinka
QUOTE(mafiene @ 2010 10 20, 15:30)
Noriu paklausti kaip ruginis raugas atrodo pas jus kai "gyvena". Maniskiui siandien 3 diena ir jis toks nefainas, vanduo ant virsaus, nors pirmas dienas burbuliavo graziai, pakilo antra diena. Ar ji reikia kasdien pamaisyti? Gal jau perrugo, per silta ant "radijatoriaus"?
Viskas gerai su tuo vandeniu
O permaišyti reikia, kai maitinat jį. Juk maitinat kasdien