QUOTE(xiuke @ 2010 10 19, 00:32)
sveikos
taip as uzsimaniau tos duonkepes, kad visgiiszyziau vyro...nenorejo jis, sako tik vieta uzims ir pan..
na nezianu, kazkaip jauciuosi kaip ir nusivylusi, vyrui negaliu prasitarti
ka tik iskeptas batonas skanu, bet paskui...
greit sudziuna ir pan...ne taip kaip parduotuvine...nes jau prisipirkau miltu ir produktu sociai
sveikuoliu duonele visai nesigavo, tokia kieta,kad ir viska dejau pagal instrukcijas
teks ismesti, tik produktu gaila...
bandziau kugeli kepti-sakyciau pavyko, ir apkepa-irgi neblogai isejo, bet va su tom duonom ir batonais nesigauna...ir tiek ilgai kol iskepa, jei pvz normali programa-3.50 val
na zodziu...reikes dar bandinetis, gal atrasiu savo skoniui kazka...
Sveika!
Na, tur būt, daugeliui taip nutinka, kai po keleto pirmųjų kepimų, tenka nusivilti. Man atrodo, kad norint gerai įvaldyti duonkepę, ir , kad ji tavęs klausytų, reikia ilgiau praktikuotis ir kepti vienos rūšies gaminį. Ir kai jau galima pagal savo nuožiūrą improvizuoti produktais, tada pradėti bandyti kitus receptus. Bent aš taip daryčiau, jei grąžint laiką, kai įsigijau duonkepę. Dabar ji man tarnauja tik kaip maišytuvas ir tai praktiškai retai naudoju. O kad batonas greitai kietėja, tai ne duonkepė kalta, o miltai. Kuo auštesnės rūšies miltai, tuo iš jų mažiau naudos, tuo duona kietesnė ir organizmui toks produktas "niekinis". Nusipirkit kuo žemesnės rūšies , rupesnius miltus ir viskas gausis . Sėkmės!
Papildyta:
Duonkepė stebuklų nedaro, stebuklus galim daryti tik mes pačios !