pelesis gi buna pukelis..na neisivaizduoju kaip ji galima neatskirti. jeigu jums atrodo kad supelijo tai geriau nerizikuokit dar 5 dienos ir turesit kita nors pamenu man vienu metu lyg uzkeiktas raugas pelyjo taip supelyjo gal 4 is eiles - meciau viska ir kepiau su mielem po to vel pameginau ir pavyko
QUOTE(karosimi @ 2010 10 06, 19:21)
Tai va kad as dabar tik jus uzradau . nu ka padarysi. eisiu margiem batonam tesla uzminkisiu ir i saldituva,o rytoj kepsiu gal gausis
Man atrodo, kad per anksti supanikavot. Greičiausiai ten tik pluta užsidėjo. dabar kai vėsoka, taip gali atsitikti. Jeigu neišmetėt, nufotkinkit. gal bendrom jėgom, galėsim geriau patarti. O raugą dabar geriausiai augintis orkaitės viduje (galima su įjungta lempute). Prie gyvatuko yra labai gerai, bet tada ten ir reikia laikyti visas 5 dienas, visai nekeičiant temperatūros( vonioje permaišyti ir pamaitinti), nes gaunasi labai kontrastinga temperatūra vonioje ir virtuvėje, kai atsinešat maitinti.
Gal ir anksti supanikavau nu ka padarysi tiek to jau ismeciau. bet kadangi as atkakli tai nepasiduosiu .jo as nesdavau i virtuve ir maitindavau, dabar jis visa laika gyvens vonioje.
kepuos dabar sita duonele
http://www.tinginiai...=...ai&Itemid=3
niam niam liko pusvalandis laukti. Sviestas su dziovintais pomidorais jau irgi issuktas laukia
http://www.tinginiai...=...ai&Itemid=3
niam niam liko pusvalandis laukti. Sviestas su dziovintais pomidorais jau irgi issuktas laukia
turiu ir as nusipirkus,bet dar neisbandziau jau koki 6 men.mergaites gal galite patarti koki receptuka pirmam kartui isbandyti
merginos kas galit pasakyt, kodel bulkutes gaunasi kietos, ne purios? ir su cinamonu ir su varske kepiau - nesigauna skanios, tik produktu gadinimas
gal per ilgai kildinasi (palieku per nakti), gal kartais per karsta orkaite o gal per ilgai biski kepta
gal per ilgai kildinasi (palieku per nakti), gal kartais per karsta orkaite o gal per ilgai biski kepta
TERRA2 norejau paklausti as apie ta dvispalvi batona.ar butinai minkyti 20min. reikia. nes as rankom tai tiek kantrybes neturiu ir be to baisiai prie ranku ir stalo limpa.ten jos ir iskociot jauciu nebus imanoma nebent pastoves biski ir nebelips.reikia verkent duonkepes tik va kokios neissirenku.
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 10 07, 15:22)
merginos kas galit pasakyt, kodel bulkutes gaunasi kietos, ne purios? ir su cinamonu ir su varske kepiau - nesigauna skanios, tik produktu gadinimas
gal per ilgai kildinasi (palieku per nakti), gal kartais per karsta orkaite o gal per ilgai biski kepta
gal per ilgai kildinasi (palieku per nakti), gal kartais per karsta orkaite o gal per ilgai biski kepta
o pagal koki recepta kepat? jeigu dedat kiausinius tai pakeiskit tik i trynius
QUOTE(flour-pasta @ 2010 10 07, 14:55)
kepuos dabar sita duonele
http://www.tinginiai...=...ai&Itemid=3
niam niam liko pusvalandis laukti. Sviestas su dziovintais pomidorais jau irgi issuktas laukia
http://www.tinginiai...=...ai&Itemid=3
niam niam liko pusvalandis laukti. Sviestas su dziovintais pomidorais jau irgi issuktas laukia
o kur dziovintu pomidoru ne aliejuj gavot? Isbandyciau ir as rytoj - labai skaniai atrodo... tik tokiu pomidoru niekur nesu macius pirkt
QUOTE(karosimi @ 2010 10 07, 16:23)
TERRA2 norejau paklausti as apie ta dvispalvi batona.ar butinai minkyti 20min. reikia. nes as rankom tai tiek kantrybes neturiu ir be to baisiai prie ranku ir stalo limpa.ten jos ir iskociot jauciu nebus imanoma nebent pastoves biski ir nebelips.reikia verkent duonkepes tik va kokios neissirenku.
Prie rankų tikrai neturi kibti. dadėkit miltų ir rankas susivilgykit aliejumi. Kai jau prie rankų nebekibs, tai ir bus išminkyta. Turi gautis nekieta ir elastinga tešla.
QUOTE(oveja @ 2010 10 07, 15:40)
turiu ir as nusipirkus,bet dar neisbandziau jau koki 6 men.mergaites gal galite patarti koki receptuka pirmam kartui isbandyti
gali pirmam kartui išbandyt batoną arba kvietinę duoną išsikept
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 10 07, 16:22)
merginos kas galit pasakyt, kodel bulkutes gaunasi kietos, ne purios? ir su cinamonu ir su varske kepiau - nesigauna skanios, tik produktu gadinimas
gal per ilgai kildinasi (palieku per nakti), gal kartais per karsta orkaite o gal per ilgai biski kepta
gal per ilgai kildinasi (palieku per nakti), gal kartais per karsta orkaite o gal per ilgai biski kepta
į kokio karštumo orkaitę statai? kiek laiko kepi?
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 07, 16:41)
o kur dziovintu pomidoru ne aliejuj gavot? Isbandyciau ir as rytoj - labai skaniai atrodo... tik tokiu pomidoru niekur nesu macius pirkt
galima pačiam padaryt arba parduotuvei nusipirkt, yra tikrai
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 07, 15:41)
o kur dziovintu pomidoru ne aliejuj gavot? Isbandyciau ir as rytoj - labai skaniai atrodo... tik tokiu pomidoru niekur nesu macius pirkt
Delonoje. Tik jie ne visada turi. Reik daznai i ju puslapi uzsukti, kai ten yra, tai ir parduotuveje yra. Ir tada jau daug perku Tik Delnos pomidoriukai smulkiais labai gabaliukais. Ne pagal recepta.
O siaip brangesnis variantas yra kokiam didesniam prekybos centre nusipirkti sauleje dziovintu pomidoru ne aliejuje pakeli ir susipjaustyti juostelemis. Jei esate Vilniuje, tai Mindaugo Maximoj turetu tokiu pomidoru buti. Buvau uztikusi.