QUOTE(Bozenyte @ 2010 09 28, 12:52)
mikseri turiu , o kur geriau kepti duoną duonkepei, ar orkaitėje, ir kokia turi būti tešla, skysta, grietinės tirštumo, ar dar kažkokia?
geriaus turbūt išmokčiau jei realiai pamatyčiau visą procesą.
geriaus turbūt išmokčiau jei realiai pamatyčiau visą procesą.
kur kept, čia jau individualiai, kaip pradedančiajai gal ir duonkepe gerai butu, nes produktus sudėsit, o ji jau pati išmaišys(tik su ruginia tešla bus kiek sunkiau arba reikia spec.mentelių). Jei kvietine tešla, tai maišant turi susidaryt toks gražus pagrandukas, su rugine kiek kitaip, ji bus lipnesne. Skista tešla dažniausia keksam gaunasi
nes duonkepe čia kaip pradžia, net kurie anksčiau nieko nekepė, pradeda kept, ieško vis naujovių. Netgi jei vėliau kepsit orkaitei, duonkepe pas jus nedulkės, visada atsiras jai darbo, ar tešla mielinėms bandelėms, ar batonui, ar koldūnams padaryt
Dabar mano svajonė