QUOTE(Mrs. R @ 2010 09 27, 16:14)
kacumota - mielinei tešlai jokių extra, jokių karališkų
O geriausia - 1a rūšis... na, eiliniai 550D turi būt geri...
O geriausia - 1a rūšis... na, eiliniai 550D turi būt geri...
Keista... Aš mielinėms bandelėms naudoju tuos 405D miltus. Radau ant kažkurių miltų pokelio lentelę, tai ja ir vadovaujuosi. Picos tešlai taip pat, keksams, biskvitams... O 550D naudoju koldūnų tešlai, varškėtukams ir batonams. 812D duonai su raugu... Ir šiaip viskas gerai gaunasi.
QUOTE(nataliuncik @ 2010 09 27, 16:42)
jei tos pačios rūšies miltai, tai gali taip būt dėl padidėjusio namie drėgnumo, miltai atidrėko
Vat aš irgi turiu įtarimą, kad čia drėgmė kalta. Pastebėjau, kad daug kam pastaruoju metu duona limpanti gaunasi, kuo ir aš skundžiausi neseniai. Nors anksčiau viskas normaliai buvo. Tai darau išvadą, kad reikia miltų kiek daugiau dėt O ir namie, nuo tos drėgmės, pelėsio kai kur jau net randasi, tai ko norėt... Įjungs šildymą, vėl situacija pasikeis