QUOTE(egute @ 2010 09 25, 21:53)
Aš dėl plikimo... nejau nereikia maišyti? visad išmaišau ir palieku pravėsti
beja nors ir plikau bet šlapia ir kimbanti nesigauna
Na nežinau, aš radau būtent tokį pasisakymą ir išbandžiau
Gal ne dėl to ta duona taip gerai pavyko, bet dabar visad taip darysiu, juolab, kad blogiau tikrai nebuvo
Aš iki tol visada gerai išmaišydavau, tada tas plikinys sugerdavo visą vandenį ir kai jau statydavau maišyt, man duonkepė labai sunkiai minkydavo, tai dapilinėdavau vandens ir paskui miltų dadėdavau po keletą kartų, žodžiu, žaisdavau ir taip turbūt nuo realių proporcijų nusimušdavau
O gal ir ne tame bėda, kas čia supaisys
O gal paslaptis tame, kad aliejų pilti kiek vėliau, kai jau kažkiek tešla paminkyta būna