Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

Sveikos,
mamai krenta svoris nuo spindulines, mazai valgo, jau labai nervinasi del to, bet taigi normalu kad jis krenta, ane
Atsakyti
sveikos mergaites,
atejau pasiguosti.
mamos liga nuo jos neatstoja - sparciai progresuoja sad.gif penktadieni mamai lipant laiptais nuluzo slaunikaulio galvute... laukiam operacijos. reikes keisti klubo sanari. kalbejau su gydytoju - prgnozes nekokios...
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
nzn, ar cia pataikiau?

bet atejau ir as pasiguosti.
mano mamai 2010.09.02 buvo atlikta cistos is gimdos ir veliau pacios gimdos salinimo operacijos.
Pagerejimas sioks toks buvo, vos praejus 3 dienoms po operacijos. Paskui prasidejo doh.gif
Temperaturos svyravimas. Paminesiu, jog mama operavo su 38,9 temperatura, nes jau nebuvo laiko_laukti. Tiesiog KMUK medikai ryzosi rizikai.
Ir taip jau 15 paru, kaip mano mama vis dar guli KMUK akuseriniam skyriuj.
Pasak ja, operavusio gyd. Augusčio, pagerejimas buvo, bet db mamos inkstuose atrado Koli bakterija, kuri kaip teigia KMUK medikai ir sukelia temperaturos svyravimus, salcio kretima ir t.t.
siandien tete pasake (jis jau zinojo iskart po operacijos), jog mano mamai isoperavo piktybini augli ir medikai taria jau be baimes ir su 100% isitikinimu, kad mamai_ gimdos vezys.
Kol kas tik gydytojas pasake, jog gali padeti vitaminas B17 (ji yra tik Vokietijoje, nes i Lt ivezt neleidzia, nes yra priskiriamas prie narkotiniu medziagu turintis preparatas).

gal kuriai irgi buvo paskirtas vitaminas B17 ?

NIekada nemaniau, kad teks atsidurti tokioj temoj, kur zmones liudi...Bet jei priimsit i savo buri, busiu dekinga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 19 rugsėjo 2010 - 15:19
koks ziaurus tas gyvenimas verysad.gif
kai pradedu skaityneti tai uzsuparinu juodai, atrodo kad ir tau kazkas, nes tai tas tai anas paskauda, neskaudetu tai gal nebutu taip sunku doh.gif

sese sako kad mama mazai valgo, mama sako kad valgo normaliai, nezinau jau kuria tiketi doh.gif sakau mamai normalu kad krenta svoris, net 12 kg gali nukristi, tai ta nustebo baisiai, jai jau atrodo kad krenta svoris tai mirs greit doh.gif
Atsakyti
Laba visom, kad nebūtų tik liūdnos naujienos, pasidžiaugsiu tyliai, kad jaučiuosi gerai. Vakar šventėm mamos gimtadienį, įkaliau taurę raudono vyno, pašokau bigsmile.gif Vadinasi pasveikau, sugyjo mano randai randeliai, jei šokt galiu. Man balius be šokių - ne balius. Jau beveik metai praėjo, kai sužinojau apie savo ligą ir džiaugiuosi pati savim, kad vėl esu tokia kokia buvau ankščiau - baliukų siela, optimistė. Jei ir ateina kokia durna mintelė, sakau jai - "varyk pro šalį, aš gyvenu gerai ir nedrums man ramybės" lotuliukas.gif

QUOTE(nikola @ 2010 09 19, 11:38)
Sveikos,
mamai krenta svoris nuo spindulines, mazai valgo, jau labai nervinasi del to, bet taigi normalu kad jis krenta, ane

nu nežinau, ar nuo spindulių svoris kreisti gali, manau, jei nervinasi, mažiau valgo, greičiau nuo to. Patys spinduliai svoriui neturi įtakos. Ką sako gydytojai?

Sima, draugausim? kad ir kaip būtų liūdna. Dėl vitamino to, nieko nesu girdėjusi, gal parašys mergaitės, kuriom panaši ligelė, gal jos ką žinos.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 09 19, 16:09)
Kol kas tik gydytojas pasake, jog gali padeti vitaminas B17 (ji yra tik Vokietijoje, nes i Lt ivezt neleidzia, nes yra priskiriamas prie narkotiniu medziagu turintis preparatas).
gal kuriai irgi buvo paskirtas vitaminas B17 ?

Apie B17 išverstas staripsnis. "Ortodoksinė" medicina, jeigu tai būtų teisybė subankrutuotų per vieną naktį, taip teigia pats straipsnio autorius.

Straipsnis
Straipsnis III
Atsakyti
Nikola, mano mamai švitino pilvą po gimdos šalinimo. Tai tuo metu nelabai galėjo valgyti, labai pykindavo, o ką suvalgydavo išviduriuodavo. Tada labai daug svorio neteko. Bet, kai baigė švitinimą, viskas susitvarkė.
Grek, šaunuolė, ir toliau taip, dar ir mums nuotaiką pakeli thumbup.gif .
Apie tą B17 tai aš irgi nieko negirdėjus.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 18, 19:48)
Pykinimas po chemo jei ji toksiška natūralus dalykas.O dėl maisto , tai didžiausi gardėsiai per nevalią suvalgyti tuo metu , tampa nevalgomi visiems metams ar visam laikui.
valgydavau paprastą maistą, košes.Nereikia ypatingo stiprinimo, nes kartu stiprinsite ir vėžines lasteles.Praeis sunkiosios dienos ir žmogus pradės pats vis daugiau valgyti.Reikia gerti vandenį, plauti toksinus.Sulčių nedaug, pora šaukštų vienam kartui.Tai irgi , kad nemaitinti vėžinių lastelių.Jei jau kristų kraujo rodikliai, tarkitės su gydytojais.

Skaitau jūsų patarimus ir samprotavimus, o atrodo, kad skaityčiau kokį nors bulvarinį laikraštį. Ką reiškia <<Nereikia ypatingo stiprinimo, nes kartu stiprinsite ir vėžines lasteles.>>? Čia yra netiesa. Arba <<Sulčių nedaug, pora šaukštų vienam kartui.Tai irgi , kad nemaitinti vėžinių lastelių.>> Pagal jūsų logiką išeitų, kad geriausiai nieko nevalgyti, nes tokiu būdu nepamaitinsime vėžio. O jūsų valgomos košės nemaitina vėžio? Gal neskanu jam. O sulčių patartina vartoti per dieną ne mažiau 600-800 ml per dieną.
Rašau nesišaipydamas, bet nemalonu, kai tokios neteisingos žinios skleidžiamos viešai.

Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2010 09 19, 16:09)

Absurdas, kad priskiriamas prie narkotikų. Iš kur tokios žinios?
Jei yra Vokietijoje, jų atvežimas ar parsiuntimas nėra kontroliuojamas jei muitinės, nei jokių kitų tarnybų. Juk mes esame Europos sąjungoje, kur prekių ir paslaugų judėjimas yra laisvas. Beje, yra ne tik Vokietijoje, bet ir visam pasauly. Pilna Amerika. Atsisiuntimas iš Amerikos irgi nekontroliuojamas, reikia tik mokesčius susimokėti. Ir viskas.
Atsakyti
[quote=A. Oželis,2010 09 19, 23:43]
Skaitau jūsų patarimus ir samprotavimus, o atrodo, kad skaityčiau kokį nors bulvarinį laikraštį. Ką reiškia <<Nereikia ypatingo stiprinimo, nes kartu stiprinsite ir vėžines lasteles.>>? Čia yra netiesa. Arba <<Sulčių nedaug, pora šaukštų vienam kartui.Tai irgi , kad nemaitinti vėžinių lastelių.>> Pagal jūsų logiką išeitų, kad geriausiai nieko nevalgyti, nes tokiu būdu nepamaitinsime vėžio. O jūsų valgomos košės nemaitina vėžio? Gal neskanu jam. O sulčių patartina vartoti per dieną ne mažiau 600-800 ml per dieną.
Rašau nesišaipydamas, bet nemalonu, kai tokios neteisingos žinios skleidžiamos viešai.

Šios žinios ne mano išmislas.Pasiskaitykit profesorės Taunytės knygas ir Ruolios straipsnius.Mano valgomos kruopos rekomenduojamos Taunytės ir yra užslėpta badavimo forma.Ir valgau jas 12-ka dienų kas ketvirtį, jei užtenka valios.O kai leidžiama chemo , tai kaip tik nesinori "pagerinto" maisto , tai jau išbandyta per 5 metus daug kartų.Želmenų ir didelių sulčių kiekių priešininkas yra Ruolia.Sultis gerti dažnai , bet po pora šaukštų.
Ir aplamai
O jei dėl vėžio gydymo, tai kiek galvų tiek nuomonių.Ir kiekviena galva jaučiasi teisi.Ir kiekvienas turi teisę rinktis, o kur tas kelias nuves, tai jau jo likimas.
Bėra mano mielieji panacėjos , kad 100 procentų išgydyti vėžį.Miršta žmonės dėl širdies, inkstų, kepenų ligų , kadangi tai ne vėžys, tai tų ligų ne taip bijoma.Ir į žmones jomis sergančius žiūrima ne su tokiu siaubu.
Ir nėra amžino gyvenimo recepto.
Gimsta ir miršta žvaigždės ir planetos, o mūsų gyvenimo tarpsnis žvaigždės lygyje tik sekundės dalis.
Atsakyti
[quote=.GABIJA.,2010 09 20, 10:27]
[quote=A. Oželis,2010 09 19, 23:43]

Šios žinios ne mano išmislas.Pasiskaitykit profesorės Taunytės knygas ir Ruolios straipsnius.Mano valgomos kruopos rekomenduojamos Taunytės ir yra užslėpta badavimo forma.Ir valgau jas 12-ka dienų kas ketvirtį, jei užtenka valios.O kai leidžiama chemo , tai kaip tik nesinori "pagerinto" maisto , tai jau išbandyta per 5 metus daug kartų.Želmenų ir didelių sulčių kiekių priešininkas yra Ruolia.Sultis gerti dažnai , bet po pora šaukštų.
Ir aplamai
O jei dėl vėžio gydymo, tai kiek galvų tiek nuomonių.Ir kiekviena galva jaučiasi teisi.Ir kiekvienas turi teisę rinktis, o kur tas kelias nuves, tai jau jo likimas.
Bėra mano mielieji panacėjos , kad 100 procentų išgydyti vėžį.Miršta žmonės dėl širdies, inkstų, kepenų ligų , kadangi tai ne vėžys, tai tų ligų ne taip bijoma.Ir į žmones jomis sergančius žiūrima ne su tokiu siaubu.
Gimsta ir miršta žvaigždės ir planetos, o mūsų gyvenimo tarpsnis žvaigždės lygyje tik sekundės dalis.
[/quote]

Taip, Gabija, taip.. Baisiausia, kai atpuola naujokas ir piktinasi.. Čia gi tiek žmonių išgyvenimų, patirties sudėta. Piktintis yra paprasčiausia..
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2010 09 20, 10:50)
Taip, Gabija, taip.. Baisiausia, kai atpuola naujokas ir piktinasi.. Čia gi tiek žmonių išgyvenimų, patirties sudėta. Piktintis yra paprasčiausia..

Žmogus nori padėti.Kiekvienas mūsų atveju nori padėti.Turbūt niekur nėra tiek žinovų ir patarėjų kiek vėžio atveju.
Svarbiausia neužtaikyti ant šarlatano ir gydytis vis tik pas daktarus.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 20, 09:27)
Bėra mano mielieji panacėjos , kad 100 procentų išgydyti vėžį.Miršta žmonės dėl širdies, inkstų, kepenų ligų , kadangi tai ne vėžys, tai  tų ligų ne taip bijoma.Ir į žmones jomis sergančius žiūrima ne su tokiu siaubu.

Per a.a. uošvio laidotuves buvo daug medikų...Kalbėjom per gedulingus pietus, kad nėra gydytojo, kuris žinotų kaip nugalėti mirtį...jei tokia specialybė būtų, visi kiti kitur nestotų tiesiog....Ėjom su vyru savaitgalį mieste, šnekame...Koks gi visgi kilnus mediko darbas, kaip supranti viską ir įvertini, kai esi ant amžinybės slenksčio..kai ateina suvokimas, kad nieko šiam pasaulyje nėra vertingesnio už sveikatą...Vyras ir sako, va ta minia, kuri eina - pusė ateis pas kardiologą ir kardiochirurgą; pusė pusės - pas onkologą, dar pusės pusė pas kitus....Toks gyvenimas.

Nėra amžino gyvenimo recepto.
Atsakyti